نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در نوشتن یک relation

  1. #1

    راهنمایی در نوشتن یک relation

    سلام من یک جدول دارم به نام گروه Groups
    یک جدول دیگه به نام Mobilebanks
    و یک جدول واسط به نام bankgroups(bank_id, group_id)
    که جدول واسط مشخص میکنه که یک بانک متعلق به چه بانک هایی هست ( یا هیچی یا یکی یا چندتا )
    این relation ها و تو مدل groups نوشتم :
    'banks' => array(self::MANY_MANY, 'Mobilebanks', 'bankgroups(bank_id, group_id)'),


    یعنی از گروه به بانک هایی که بهش متصل هست میرسم.
    اینم تو مدل mobilebanks نوشتم
    'groups' => array(self::MANY_MANY, 'Groups', 'bankgroups(bank_id, group_id)'),


    یک جدول دیگه دارم به نام bankdata
    حالا میخوام بفهمم تو یک گروه چند تا دیتا وجود داره ؟
    یعنی شماره گروه و دارم.از اون در بیارم تو این گروه چند تا بانک هست و تو هر کدوم از اون بانک ها چند تا شماره هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن یک relation

    اگه منظورتونو درست فهمیده باشم میخواهید از یه Join به یک join دیگه برید . باید با استفاده از through از یک ریلیشن به یک ریلیشن دیگه برید به این شکل

    public function relations()
    {
    return array(
    'roles'=>array(self::HAS_MANY,'Role','group_id'),
    'users'=>array(
    self::HAS_MANY,'User',array('user_id'=>'id'),'thro ugh'=>'roles'
    ),
    'comments'=>array(
    self::HAS_MANY,'Comment',array('id'=>'user_id'),'t hrough'=>'users'
    ),
    );
    }


    testi.jpg

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن یک relation

    این و تو مدل کدوم جدول نوشتید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن یک relation

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    این و تو مدل کدوم جدول نوشتید ؟
    این کد یه مثال هست
    این ریلیشن تو مدل group هست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن یک relation

    اگه میخای بشماری تو قسمت اول آرایه باید نوعش رو STAT بزاری
    برای مثال

    'count_post' => array(self::STAT, 'Posts', 'topic_id')

    تعداد تمام رکورد های جدول post رو میشماره .
    حتی با through میتونی ازش استفاده کنی و رکورد های چند join متداخل رو بشماری

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی جهت نوشتن برنامه یاد آور
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 11:22 صبح
  2. درخواست راهنمایی برای نوشتن select دیکشنری
    نوشته شده توسط ehsan2000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 10:31 صبح
  3. درخواست راهنمایی برای نوشتن یک select
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 19:08 عصر
  4. راهنمایی برای نوشتن یک برنامه
    نوشته شده توسط hossein.e در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 17:22 عصر
  5. راهنمایی برای نوشتن select
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 06:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •