نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر استایل سطرهایی از datagridview که روی آنها کلیک شده

  1. #1

    تغییر استایل سطرهایی از datagridview که روی آنها کلیک شده

    من میخواستم یک دیتا گرید درست کنم که اطلاعاتی که از بانک میخونه رو به صورت بولد نشون بده و کاربر وقتی روی هر ردیفی کلیک کرد دیگر از بولد در بیاد.
    یعنی تقریبا مثل یاهو (ایمیل) ولی از برنامه خارج شد ردیف هایی که کلیک کرده بود رو ذخیره کرده باشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    من میخواستم یک دیتا گرید درست کنم که اطلاعاتی که از بانک میخونه رو به صورت بولد نشون بده و کاربر وقتی روی هر ردیفی کلیک کرد دیگر از بولد در بیاد.
    یعنی تقریبا مثل یاهو (ایمیل) ولی از برنامه خارج شد ردیف هایی که کلیک کرده بود رو ذخیره کرده باشه ؟
    DataGridViewCellStyle style = new DataGridViewCellStyle();
    style.Font = new Font(dataGridView.Font, FontStyle.Bold);
    dataGridView.Rows[0].DefaultCellStyle = style;

  3. #3

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    نمیشه ؟
    اخه باز هم تکرار میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    سلام دوست عزیز یه فیلد تو جدولت مثلا به نام dispayed که مقدار پیش فرض false داشته باشه وقتی کاربر روی سطر مورد نظر کلیک کرد مقدار dispayedرو true کن فقط کافیه موقع فیل کردن گریدت شرط dispayed=false رو بزاری

  5. #5

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    هر کاری کردم ارور داده

  6. #6

    نقل قول: مطالبی کمیاب در مورد Data Grid View

    این پست دقیقا کاری که شما میخواید رو انجام داده : http://www.c-sharpcorner.com/Forums/Thread/63866/

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782
    نقل قول نوشته شده توسط bazikadeh مشاهده تاپیک
    نمیشه ؟
    اخه باز هم تکرار میشه
    شما یه فیلد درست کن داخل جدولت به نام State که نوعش از bit باشه که نشون بده اگه false بود یعنس خوانده شده اگه true بود یعنی خوانده نشده
    بعد مقادیری که میخوایو واکشی کن بریز داخل دیتاگرید بعد کد زیرو قرار بده
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount-1; i++)
    {
    if ((bool)dataGridView1.Rows[i].Cells["State"].Value == true)
    {
    DataGridViewCellStyle style = new DataGridViewCellStyle();
    style.Font = new Font(dataGridView1.Font, FontStyle.Bold);
    dataGridView1.Rows[i].DefaultCellStyle = style;
    }
    }

    حالا یه کد بنویس تو رویداد selection change دیتاگرید که وقتی روی سطری کلیک کرد بره مقدار State رو false کنه که یعنی خوانده شد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 15 تیر 1394 در 00:09 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1393, 09:10 صبح
  2. لیست کلاینت هایی که پالیسی روی آنها اعمال شده است
    نوشته شده توسط mostafavi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 07:13 صبح
  3. مبتدی: به دست آوردن سلولی که روی آن کلیک شده در Datagrid
    نوشته شده توسط Shahab_H در بخش WPF
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 12:18 عصر
  4. مبتدی: چگونگی تغییر استایل یک عنصر بصورت داینامیک(مثلا با کلیک بر روی آن)
    نوشته شده توسط oracler در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 09:01 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •