نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کد خطاها و شرح مربوط به آنها

  1. #1

    کد خطاها و شرح مربوط به آنها

    سلام
    برای برگردوندن خطاهای ex.message به فارسی (هنگام کار با پایگاه داده) باید چکار کنم؟
    مثلا برای اضافه کردن داده ی تکراری فیلد کلید، خطایی صادر میشه که میخوام به فارسی نمایشش بدم و کاربر رو راهنمایی کنم
    هر خطایی یه کدی داره، فقط کافیه شرح کد رو بدونیم، تا به پیغام فارسی رو نمایش بدیم. من توی سایت های خارجی گشتم ولی شرح مربوط به هر کد رو پیدا نکردم.

    کسی کدها و شرح خطاهارو داره؟

  2. #2

    نقل قول: کد خطاها و شرح مربوط به آنها

    err.number برای همه خطاها کد 5 رو میده... کسی در این مورد چیزی نمیدونه؟!!

  3. #3

    نقل قول: کد خطاها و شرح مربوط به آنها

    سلام
    با اجرای این کوئری روی دیتابیس Master میتونید به لیست خطاها + توضیحاتشون دسترسی پیدا کنید
    SELECT * FROM sys.messages WHERE language_id = 1033


    برای مثال اگر در فیلد کلید ، مقدار تکراری وارد کنید ، خطای شماره 2601 صادر میشه با این توضیح
    Cannot insert duplicate key row in object '%.*ls' with unique index '%.*ls'.


    و یا این آدرس رو ملاحظه کنید
    https://technet.microsoft.com/en-us/...=sql.105).aspx



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4

    نقل قول: کد خطاها و شرح مربوط به آنها

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    با اجرای این کوئری روی دیتابیس Master میتونید به لیست خطاها + توضیحاتشون دسترسی پیدا کنید
    SELECT * FROM sys.messages WHERE language_id = 1033


    برای مثال اگر در فیلد کلید ، مقدار تکراری وارد کنید ، خطای شماره 2601 صادر میشه با این توضیح
    Cannot insert duplicate key row in object '%.*ls' with unique index '%.*ls'.


    و یا این آدرس رو ملاحظه کنید
    https://technet.microsoft.com/en-us/...=sql.105).aspx



    موفق باشید.

    میشه یه مثال ارائه بدید؟ ممنون

  5. #5

    نقل قول: کد خطاها و شرح مربوط به آنها

    سلام
    ببینید اون کوئری که بهتون عرض کردم ، اگر به نتیجش توجه کنید ، چیزی حدود 9000 کد ارور رو پوشش داده ، یعنی شما باید اول متن تک تک اون خطاها رو ترجمه کنی!

    تفکیک خطاها ، اگر تعداد محدودی مد نظر باشه ، میتونه چیزی شبیه به این بشه (یعنی شما کوئریت رو در بلوک Try ، اجرا میکنی و اگر خطا داشتی در بخش Catch اون خطا رو مدیریت میکنی)

    Try


    Dim da As New DataAccess
    da.ConOpen()
    da.ExecNonQuery("INSERT INTO TEST (id, title) VALUES (1,'hello')")
    da.ConClose()

    Catch ex As SqlClient.SqlException


    Select Case ex.Number
    Case 2627
    MsgBox("ترجمه متن خطای 2627")
    Case 544
    MsgBox("ترجمه متن خطای 544")
    End Select


    End Try




    اما اگر بخواهید کل 9000 خطا رو اونم فقط برای SqlServer ترجمه کنید طبیعتا ساختار دیگری رو برای پیاده سازی و نمایش میطلبه.


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6

    نقل قول: کد خطاها و شرح مربوط به آنها

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    ببینید اون کوئری که بهتون عرض کردم ، اگر به نتیجش توجه کنید ، چیزی حدود 9000 کد ارور رو پوشش داده ، یعنی شما باید اول متن تک تک اون خطاها رو ترجمه کنی!

    تفکیک خطاها ، اگر تعداد محدودی مد نظر باشه ، میتونه چیزی شبیه به این بشه (یعنی شما کوئریت رو در بلوک Try ، اجرا میکنی و اگر خطا داشتی در بخش Catch اون خطا رو مدیریت میکنی)

    Try


    Dim da As New DataAccess
    da.ConOpen()
    da.ExecNonQuery("INSERT INTO TEST (id, title) VALUES (1,'hello')")
    da.ConClose()

    Catch ex As SqlClient.SqlException


    Select Case ex.Number
    Case 2627
    MsgBox("ترجمه متن خطای 2627")
    Case 544
    MsgBox("ترجمه متن خطای 544")
    End Select


    End Try




    اما اگر بخواهید کل 9000 خطا رو اونم فقط برای SqlServer ترجمه کنید طبیعتا ساختار دیگری رو برای پیاده سازی و نمایش میطلبه.


    موفق باشید.
    ممنون از شما نه برای کل خطاها نمیخوام ترجمه کنم. برای خطاهای رایج؛
    ولی برای کل خطاها بنظرم اینجاست که دیگه ما ایرانی ها باید خودمون با کمک همدیگه یه تکونی بخوریم و یه کلاس یا DLL در رابطه با همین موضوع ارائه بدیم... هم برای برنامه نویسای دیگه هم راحتی کار خودمون برای دفعات بعدی...
    ببخشید من باز سوال میکنم برای این تفکیک خطا هنگام کار با پایگاه داده ی اکسس راهی نیست؟ چون OleDb.OleDbException چیزی برای کد خطا ارائه نداده یا من ندیدم...

تاپیک های مشابه

  1. دیتابیس استان ها و شهرهای مربوط به آنها (SQL)
    نوشته شده توسط pouria7 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1401, 16:14 عصر
  2. دریافت اطلاعات مربوط به هر عکس از MYSQL و نمایش آنها
    نوشته شده توسط YAKOZA8 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1393, 00:52 صبح
  3. کتاب توضیحات مربوط به کتابخانه و دستورات و توابع آنها
    نوشته شده توسط hosseinam1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1393, 10:40 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 00:08 صبح
  5. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •