نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارتباط با بانک اطلاعاتی اکسس

  1. #1

    ارتباط با بانک اطلاعاتی اکسس

    با سلام و خسته نباشید.
    مشکلی که من داشتم مربوط می شه به قسمت asp.net web siteدر واقع من برنامه مو اول تو محیط vb.net نوشتم حالا که می خوام کداشوببرم تو قسمت asp.net اجرا می شه ولی روی یه سری دستورات خطا می ده.حالا به نظر شمامشکل این کد در کجاست این کد را من در 2005vb.net نوشتم و بعد در محیط asp.net web site کپیش کردم.


    Imports System.Data
    Imports System.Data.OleDb

    Public Class Form1
    Inherits System.Windows.Forms.Form
    Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String
    Dim strcon As String
    Dim da As OleDbDataAdapter
    Dim con As OleDbConnection
    Dim newrow As DataRow
    Dim cb As OleDbCommandBuilder
    Private Sub empty()
    TextBox1.Text = 0
    TextBox2.Text = ""
    TextBox3.Text = 0
    End Sub

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    strcon = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;" & "data source=d:\a\tct121.mdb"
    strsql = "select * from ta121"
    con = New OleDbConnection(strcon)
    con.Open()
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, con)
    da.Fill(ds, "ta121")
    con.Close()
    End Sub

    کدهای مربوط به درج یک سطر خالی در بانک اطلاعاتی
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    newrow = ds.Tables("ta121").NewRow
    MsgBox("enter new record and press save")
    Call empty()
    End Sub
    کدهای مربوط به دادن مقدار به فیلدهای سطر خالی
    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    newrow("snoid") = Val(TextBox1.Text)
    newrow("snameuser") = TextBox2.Text
    newrow("snopass") = Val(TextBox3.Text)
    ds.Tables("ta121").Rows.Add(newrow)
    cb = New OleDbCommandBuilder(da)
    da = cb.DataAdapter
    da.Update(ds, "ta121")
    con.Close()

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله hamhik : یک شنبه 15 مرداد 1385 در 10:16 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    منظورت چیه؟ vb.net زبان برنامه نویسی اش است. یعنی چی که می‌گی vb.net نوشتم می‌خوام ببرم تو asp.net. تو محیط asp.net داری کدنویسی می‌کنی با زبان vb.net.
    ارتباط ات با بانک access هم اینطوری است که اگر می‌خواهی با ado.net کار کنی باید از oledb استفاده کنی.
    اگه خواستی بگو کدش را برات بزارم.

    کانکشن هایت را Dim con As new OleDbConnection اینجوری بنویس و کاندهایت را نیز as new بزن.
    آخرین ویرایش به وسیله pouriams : یک شنبه 15 مرداد 1385 در 10:20 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  3. #3
    ببین توی قسمت aspnet web site که می ری یه فرم داره خب که تو قسمت فرمش دو تا دکمه هست یکی با نام design و دیگری با نام sourceکه همان طور که می دونید قسمتsource مربوط می شه به زبان aspخب حالا یه قسمت دیگه داره که می تونی با vb برنامه نویسی کنی اونم موقعی که در قسمتdesign روی صفحه ی وبت دابل کلیک کنی. حالا من اومدم این کدا رو از محیط vb.net به این قسمت کپی کردم اما مشکل اینجاست که به این خط ها خطا می گیره
    newrow("snoid") = Val(TextBox1.Text)
    newrow("snameuser") = TextBox2.Text
    newrow("snopass") = Val(TextBox3.Text)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    این را تست کن:
    Dim workRow As DataRow
    workTable.Rows.Add(workRow)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pouriams
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    101
    راستشو بخواهی من با vb.net کار نکردم با #c کار کردم. در ضمن تو #C هم به همچین موضوعی برخورد نکردم. حالا می‌رم راجع بهش تحقیقات می‌کنم.
    اما به نظرم می‌آد که شما داری یک مقدار value را به یک مقدار text نسبت می‌دهی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •