نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لیستی از متن Rich

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    47

    لیستی از متن Rich

    با سلام و درود
    به نظر شما چطور می تونم لیستی از Rich داشته باشم ، آیا کسی اینکار را کرده ؟
    در برنامه ام می خوام لیستی که حداکثر سه الی چهار متن از نوع RichView می باشد را لیستی نمایش دهم و یکی را به دلخواه انتخاب کنم که در انتخاب هر کدام از آن ها رخدادی صورت بگیرد.
    آیا کسی روشی داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: لیستی از متن Rich

    بله امکان پذیر هست
    میتونید یک type تعریف کنید به شکل زیر:

    // تعریف

    type Triches = record
    richarray = array [0..10] of trichedit
    end;

    // استفاده

    var
    ra:Triches
    begin
    ra[0]:=trichedit.create(nil);
    ra[0].lines.loadfromfile('file.txt');
    end;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    47

    نقل قول: لیستی از متن Rich

    فکر کنم منظورم را خوب نتوانسته ام برسانم ، می خوام مثله گرید یا لیست باکس بصورت لیستی نمایش دهم و از رخدادهاش مثلا رخداد کیک اش استفاده کنم ، وقتی کاربر روی یکی از عبارت ها کلیک می کند برنامه متوجه شود .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: لیستی از متن Rich

    سلام
    از کامپوننت PictureList استفاده کنید و یک preview از هر ریچ ادیت ایجاد کرده و به شکل تصویر در این لیست قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. ساخت لیستی از متن های برگزیده در اندروید
    نوشته شده توسط android69 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1392, 03:16 صبح
  2. سوال: تغییر رنگ متن Rich Text Box
    نوشته شده توسط IamOverlord در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 20:05 عصر
  3. سوال: تغيير متن rich textbox ؟؟؟
    نوشته شده توسط amateur.programmer در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 دی 1389, 21:11 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 07:19 صبح
  5. تبدیل متن Rich Edit به تصویر !
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •