نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: رفع خطای Assembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found

  1. #1

    رفع خطای Assembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found

    سلام .من stimulsoft2014 نصب کردم الان این خطارو میده در ضمن stimulsoft.report هم به ویژوالم اضافه کردم
    Assembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found

    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله نووشین : جمعه 15 خرداد 1394 در 14:14 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    .win رو هم اضافه کردین؟

  3. #3

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط نووشین مشاهده تاپیک
    سلام .من stimulsoft2014 نصب کردم الان این خطارو میده در ضمن stimulsoft.report هم به ویژوالم اضافه کردم
    Assembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found

    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شما در رفرینس ها بیاد کامپوننت stimulsoft.report.win هم اضافه کنید مطمئن باشید درست میشه و گزارش هم به شما میده.خود من هم از 2014 استفاده میکنم ولی باید در رفرینس نسخه 2014 رو بدید و استیمول قدیمی رو دارید رفرینسش رو پاک کنید هتا در پوشه bin و این رو اضافه کنید.stimulsoft.report.win 2014 در رفرینس هاتون.

  4. #4

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    بله stimulsoft.Report.winرا اضافه کردم

  5. #5

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    stimul soft.Report.win اضافه شده ولی هنوز مشکل قبلی پابرجاس،دوس عزیز منظورتون از رفرنس چیه ؟کجا باید رفرنسشو بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله نووشین : دوشنبه 18 خرداد 1394 در 10:07 صبح

  6. #6

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    شما در رفرینس ها بیاد کامپوننت stimulsoft.report.win هم اضافه کنید مطمئن باشید درست میشه و گزارش هم به شما میده.خود من هم از 2014 استفاده میکنم ولی باید در رفرینس نسخه 2014 رو بدید و استیمول قدیمی رو دارید رفرینسش رو پاک کنید هتا در پوشه bin و این رو اضافه کنید.stimulsoft.report.win 2014 در رفرینس هاتون.
    منظورتون از رفرنس چیه میشه لطفا منظورتونو واضح تر بگید.در ضمن من کامپوننت stimulsoft.Report.WIN رو اضافه کردم مشکا هنوز پابرجاس

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    Refrence همون مرجع dll هاست تو solution Explor یه رفرنس هست اونجا

  8. #8

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    Refrence همون مرجع dll هاست تو solution Explor یه رفرنس هست اونجا
    Stimulsoft .Report.win هم بهRefrence اضاف کردم اما نتیجه ای نگرفتم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    دفیقا میشه بگین چه مشکلی هست یعنی کلاساتونو نمیشناسه یا ارور میده؟
    اگه ارور میده لطف کنیین فایلای گزارشتون رو یه بار باز دخیره کنین ببندین

  10. #10

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    دفیقا میشه بگین چه مشکلی هست یعنی کلاساتونو نمیشناسه یا ارور میده؟
    اگه ارور میده لطف کنیین فایلای گزارشتون رو یه بار باز دخیره کنین ببندین
    مشکل اینهAssembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found"در حالی که من Stimulsoft.Report.Winرو اضافه کردم

  11. #11

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    دفیقا میشه بگین چه مشکلی هست یعنی کلاساتونو نمیشناسه یا ارور میده؟
    اگه ارور میده لطف کنیین فایلای گزارشتون رو یه بار باز دخیره کنین ببندین
    این هم تصویر خطای برنامه


    Capture.PNG

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط نووشین مشاهده تاپیک
    مشکل اینهAssembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found"در حالی که من Stimulsoft.Report.Winرو اضافه کردم
    طریقه اضافه کردن refrence به پروژه حالا هر رفرنسی
    در solution explorer بر روی refrences راست کلیک کرده و گزینه add refrence رو انتخاب می کنیم. پنجره ای باز می شه که یک سری refrence ها درونش هست. برای اضافه کردن refrence خود بر روی browse کلیک کرده و فایل با پسوند dll رو انتخاب می کنیم. (برای کار شما فایل های Stimulsoft.Report.Win ،Stimulsoft.base، Stimulsoft.Report) البته اگر از کنترل های دیگر stimul استفاده کرده باشی باید refrence های دیگه هم وارد پروژه کنی.
    زمانی که فایل dll مربوطه رو وارد کردی اگر کنار آن علامت اخطار بود در قسمت peropertise، copy local رو true کن. (برای اینکه این چنین مشکلاتی پیش نیاد فایل refrence رو در پوشه debug پروژه در کنار فایل exe برنامه ات کپی کن و بعد عمل اضافه کردن به refrence های پروژه ات رو انجام بده.

    موفق باشید.

  13. #13

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    من این کامپوننت هارو در refrences اضافه کردم و کنار شون خطایی نداد ولی باز هم مشکل بالا هس.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    فایل های dll مربوطه رو در همون مکانی که گفتم قرار بده.
    و کد هات رو چک کن ببین درست کار میکنن. تو خود استیمول درست گزارش می ده؟

  15. #15

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    منظور از رفرینس این هستش من این گذینه های رو اضافه کردم و بدون هیچ مشکلی دارم از برنامه کار میکشم.و گزارش رو به هم میده.
    2015-06-08_16-11-36.png

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Thumbs up نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    این مشکل بعضی وقت ها واسه منم پیش میاد !
    الان اگه روی stirreport که به فرم اضافه کردین کلیک کنید ، گزینه های ورود به قسمت طراحی و ... وجود نداره ؟
    .
    .
    .
    من این پنج تا رو : (عکس ضمیمه)
    قبل از استفاده از ، توی پوشه دیباگ میریزم ... بعد از همونجا ارجاع میدم به برنامه !
    بعد هم که از کنترل های استیمول استفاده میکنم و دیگه این مشکل رو ندارم :)
    .
    .
    .
    چون این مشکل با این روش واسه من حل شد ، گفتم
    امیدوارم واسه شما هم برطرف بشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    ببین الان شما فایل های گزارشتون که حالا تو هر مسیری هست رو یه بار باز کنین دوباره save کنین ببینین حل میشه یا نه

  18. #18

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    منظور از رفرینس این هستش من این گذینه های رو اضافه کردم و بدون هیچ مشکلی دارم از برنامه کار میکشم.و گزارش رو به هم میده.
    2015-06-08_16-11-36.png
    بله متوجه هسم من هم دقیقا داخل سولوشن پروژم رفرنس های مربوطه رو اضاف کردم ولی بازم خطا میده

  19. #19

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    این مشکل بعضی وقت ها واسه منم پیش میاد !
    الان اگه روی stirreport که به فرم اضافه کردین کلیک کنید ، گزینه های ورود به قسمت طراحی و ... وجود نداره ؟
    .
    .
    .
    من این پنج تا رو : (عکس ضمیمه)
    قبل از استفاده از ، توی پوشه دیباگ میریزم ... بعد از همونجا ارجاع میدم به برنامه !
    بعد هم که از کنترل های استیمول استفاده میکنم و دیگه این مشکل رو ندارم :)
    .
    .
    .
    چون این مشکل با این روش واسه من حل شد ، گفتم
    امیدوارم واسه شما هم برطرف بشه
    دقیقا همینطوره کلیک راست که میکنم نمیتونم وارد قسمت طراحی بشم .
    کامپوننت های مربوطه رو تو پوشه دیباگ پروژه اضافه کردم و ارجاع دادم به سولوشن ولی بازم همون خطا

  20. #20

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    ببین الان شما فایل های گزارشتون که حالا تو هر مسیری هست رو یه بار باز کنین دوباره save کنین ببینین حل میشه یا نه
    انجام دادم مشکل حل نشد

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط نووشین مشاهده تاپیک
    دقیقا همینطوره کلیک راست که میکنم نمیتونم وارد قسمت طراحی بشم .
    پس مشکل شما فایل گزارش هست. اول فایل مربوط به گزارش رو تصحیح کنید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    باچه نسخی از استیمول ریپورتاتون رو ساختین؟

  23. #23

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    از همراهی تمام دوستان ممنون... با کپی کردن کامپوننت های dll مربوطه و سپس ارجاع دادن آن ها به سولوشن پروژه مشکل حل شد.
    موفق باشید.

  24. #24

    نقل قول: سوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    این مشکل بعضی وقت ها واسه منم پیش میاد !
    الان اگه روی stirreport که به فرم اضافه کردین کلیک کنید ، گزینه های ورود به قسمت طراحی و ... وجود نداره ؟
    .
    .
    .
    من این پنج تا رو : (عکس ضمیمه)
    قبل از استفاده از ، توی پوشه دیباگ میریزم ... بعد از همونجا ارجاع میدم به برنامه !
    بعد هم که از کنترل های استیمول استفاده میکنم و دیگه این مشکل رو ندارم :)
    .
    .
    .
    چون این مشکل با این روش واسه من حل شد ، گفتم
    امیدوارم واسه شما هم برطرف بشه
    دوس عزیز ممنون از شما بله راه حلتون کارساز بود ممنون از شما

  25. #25

    نقل قول: رفع خطای Assembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found

    سلام خدمت شما
    راهنمایی خیلی خوبی بود
    تشکر

  26. #26

    Exclamation نقل قول: رفع خطای Assembly 'Stimulsoft.Report.Win' is not found

    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان و همکاران گرامی

    بنده قبلا و جندین سال پیش با نسخه Stimulsoft 2010 کار کردم ولی الآن که نیاز پیش آمده و دوباره برنامه نسخه 2017.2.2 رو نصب و فایل کرک رو هم به درستی کپی کردم، در کار با Designer و طراحی خود گزارش مشکلی نیست ولی بعد از اضافه کردن همه dll های مورد نیاز به رفرنس برنامه و پروژه Visual Studio ، در زمان اجرای برنامه ( حتی بدون اضافه شدن StiWebViewer به صفحه) با خطای زیر مواجه میشم:
    Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Base' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)


    لازم به توضیح اینکه تقریبا همه نسخه رو امتحان کردم ولی همین مشکل وجود داشت.

    البته در نسخه 2015 مشکل نبود ولی در آن نسخه هم مشکل دیگری بود که وقتی در گزارش نمودار میساختم ، نمودار در Designer و به هنگام Save to PDF درست نمایش داده می شد ولی در خود Web page و کنترل StiWebViewer چیزی نمایش داده نمیشد و صفحه خالی بود.

    ممنون میشم دوستان و اساتید محترم در اولین فرصت راهنمائی کنند

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1505.0, در StimulSoft
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1402, 07:02 صبح
  2. سوال: علت خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report چیه؟
    نوشته شده توسط moferferi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1396, 11:00 صبح
  3. خطای Stimulsoft.Report.Win.dll موقع گرفتن گزارش
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 فروردین 1393, 20:58 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1392, 17:34 عصر
  5. سوال: خطای Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report.Win
    نوشته شده توسط pesare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1392, 17:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •