نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لیترال چیست؟

  1. #1

    لیترال چیست؟

    سلام من چند تا سایت ایرانی هم چرخی زدم اما لپ کلام،اخر نفهمیدیم چی به چی هست

  2. #2

    نقل قول: لیترال چیست؟

    variable: متغیر ها جهت نگهداری مقادیر مختلف از یک نوع می باشند. مثلاً متغیر از نوع صحیح int a;
    const: جهت معرفی یک مقدار ثابت ولی با نام استفاده میشوند. بدین صورت که یک برچسب برای یک مقدار ثابت مشخص میکنیم سپس در طول برنامه از این نام بجای مقدار صریحش استفاده میشود. کامپایلر معمولا در هنگام ساخت نهایی فایل اجرایی این عنوان را با مقدارش تعویض میکند و اثری از نام مقدار باقی نخواهد ماند. مثلاً const int a= 125;
    Literal: لیترال یا حرفی در اصل همان مقدار ثابت است که صریحاً استفاده میشوند. مثلاً عدد 25 در بالا یک لیترال است. توصیه میشود که تا جای ممکن از لیترال استفاده نشود و بجای آن از const استفاده شود تا اگر نیاز به تغییر پیدا کرد فقط در یک خط نیاز به بروز رسانی باشد.
    readonly: این کلمه در سی شارپ نمایانگر یک ارجاع ثابت است. اگر نوع مقداری ثابتی نیاز باشد از const و اگر نوع ارجاعی ثابتی نیاز باشد از readonly استفاده میشود. دقت کنید که ثابت های readonly رو میتوانید در سازنده کلاس مقداردهی نمائید در حالی که این امکان برای const وجود ندارد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: لیترال چیست؟

    با سلام

    دوست عزیز

    اجزای اصلی سی شارپ عبارتند از:

    • فاصله خالی
    • کلمات کلیدی
    • لیترال ها
    • شناسه ها


    یعنی کد ما از موارد بالا تشکیل شده یعنی اون چیزی که داریم می نویسیم حتما یکی از موارد بالا هست.

    حالا لیترال ها می توانند اعداد، حروف، رشته ها یا هر مقداری باشند.

    ما نوع داده string و به یک مقدار که بصورت صریح اشاره می شود لیترال می گویند. مثلا


    string name = "ali";


    در اینجا ali یک لیترال رشته ای است که درون دو جفت دابل کوتیشن ذخیره شده است.

    یا


    int num = 12;


    در اینجا 12 یک لیترال هست.

    و

    از این دست موارد.

    موفق و پیروز باشد.

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: لیترال چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط RmeXXXXXXXXX مشاهده تاپیک
    variable: متغیر ها جهت نگهداری مقادیر مختلف از یک نوع می باشند. مثلاً متغیر از نوع صحیح int a;
    const: جهت معرفی یک مقدار ثابت ولی با نام استفاده میشوند. بدین صورت که یک برچسب برای یک مقدار ثابت مشخص میکنیم سپس در طول برنامه از این نام بجای مقدار صریحش استفاده میشود. کامپایلر معمولا در هنگام ساخت نهایی فایل اجرایی این عنوان را با مقدارش تعویض میکند و اثری از نام مقدار باقی نخواهد ماند. مثلاً const int a= 125;
    Literal: لیترال یا حرفی در اصل همان مقدار ثابت است که صریحاً استفاده میشوند. مثلاً عدد 25 در بالا یک لیترال است. توصیه میشود که تا جای ممکن از لیترال استفاده نشود و بجای آن از const استفاده شود تا اگر نیاز به تغییر پیدا کرد فقط در یک خط نیاز به بروز رسانی باشد.
    readonly: این کلمه در سی شارپ نمایانگر یک ارجاع ثابت است. اگر نوع مقداری ثابتی نیاز باشد از const و اگر نوع ارجاعی ثابتی نیاز باشد از readonly استفاده میشود. دقت کنید که ثابت های readonly رو میتوانید در سازنده کلاس مقداردهی نمائید در حالی که این امکان برای const وجود ندارد.
    سلام ، اگر ممکنه سازنده کلاس رو به صورت ساده تر بیان کنید چی هست ؟ تو ارشیو قدیمی هم این تالار هم زیاد از این کلمه استفاده شده ولی من متوجه نشدم چی هستش

  5. #5

    نقل قول: لیترال چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز

    اجزای اصلی سی شارپ عبارتند از:

    • فاصله خالی
    • کلمات کلیدی
    • لیترال ها
    • شناسه ها


    یعنی کد ما از موارد بالا تشکیل شده یعنی اون چیزی که داریم می نویسیم حتما یکی از موارد بالا هست.

    حالا لیترال ها می توانند اعداد، حروف، رشته ها یا هر مقداری باشند.

    ما نوع داده string و به یک مقدار که بصورت صریح اشاره می شود لیترال می گویند. مثلا


    string name = "ali";


    در اینجا ali یک لیترال رشته ای است که درون دو جفت دابل کوتیشن ذخیره شده است.

    یا


    int num = 12;


    در اینجا 12 یک لیترال هست.

    و

    از این دست موارد.

    موفق و پیروز باشد.

    با تشکر
    ببنید درست متوجه شدم ، در string name = "ali"; علی یک لیترال و name یک متغیر هست و String هم جزء کلمات کلیدی هست .

    یه سوال دیگه فرق یک شی از نوع Read only با یک شی از نوع Const چی هست ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: لیترال چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    ببنید درست متوجه شدم ، در string name = "ali"; علی یک لیترال و name یک متغیر هست و String هم جزء کلمات کلیدی هست .

    یه سوال دیگه فرق یک شی از نوع Read only با یک شی از نوع Const چی هست ؟
    با سلام

    دوست عزیز

    من فکر می کنم فرق اصلی Readonly با Const در این هست:
    مقدار ReadOnly را چه در زمان اجرا و چه قبل از اجرا می توان تغییر داد.(البته فقط داخل کلاس خودش تغییرش داد و خارج از کلاسش نمی توان آنرا را تغییر داد و فکر می کنم همین دلیل استفاده از ReadOnly هست)
    اما
    Const فقط یک بار مقدار می گیرد و در طول اجرا یا قبل از اجرا نمی توان تغییرش داد.

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: لیترال چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز

    من فکر می کنم فرق اصلی Readonly با Const در این هست:
    مقدار ReadOnly را چه در زمان اجرا و چه قبل از اجرا می توان تغییر داد.(البته فقط داخل کلاس خودش تغییرش داد و خارج از کلاسش نمی توان آنرا را تغییر داد و فکر می کنم همین دلیل استفاده از ReadOnly هست)
    اما
    Const فقط یک بار مقدار می گیرد و در طول اجرا یا قبل از اجرا نمی توان تغییرش داد.

    با تشکر
    سلام
    خیر
    readonly وقتی مقدار گرفت دیگه نمیشه تغیرش داد
    از نظر من فرقش با const در این هست که یک انعطاف پذیری داره که فورا نمیخواهد بهش مقدار بدید و در سازنده میشه تکلیف ش رو روشن کرد و وقتی مقدار گرفت دیگر حتی درون خود متد های آن کلاس هم قابل تغیر نمی باشد. به عنوان نمونه کد زیر را مشاهده کنید لطفا



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;


    namespace Sample4
    {
    class class1
    {
    readonly int a;
    public class1 ()
    {
    a = 10;
    }
    int Return ()
    {
    a = a * 2; // error
    return a;
    }
    }
    class Program


    {
    static void Main(string[] args)
    {


    Console.ReadLine();
    }
    }
    }


    آخرین ویرایش به وسیله irpersian20 : پنج شنبه 01 مرداد 1394 در 08:29 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: لیترال چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط irpersian20 مشاهده تاپیک
    سلام
    خیر
    readonly وقتی مقدار گرفت دیگه نمیشه تغیرش داد
    از نظر من فرقش با const در این هست که یک انعطاف پذیری داره که فورا نمیخواهد بهش مقدار بدید و در سازنده میشه تکلیف ش رو روشن کرد و وقتی مقدار گرفت دیگر حتی درون خود متد های آن کلاس هم قابل تغیر نمی باشد. به عنوان نمونه کد زیر را مشاهده کنید لطفا
    با سلام

    دوست عزیز

    حق با شما هست.

    و

    اشتباه از من بود.

    موفق و پیروز باشید

    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: لیترال چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط RmeXXXXXXXXX مشاهده تاپیک
    variable: متغیر ها جهت نگهداری مقادیر مختلف از یک نوع می باشند. مثلاً متغیر از نوع صحیح int a;
    const: جهت معرفی یک مقدار ثابت ولی با نام استفاده میشوند. بدین صورت که یک برچسب برای یک مقدار ثابت مشخص میکنیم سپس در طول برنامه از این نام بجای مقدار صریحش استفاده میشود. کامپایلر معمولا در هنگام ساخت نهایی فایل اجرایی این عنوان را با مقدارش تعویض میکند و اثری از نام مقدار باقی نخواهد ماند. مثلاً const int a= 125;
    Literal: لیترال یا حرفی در اصل همان مقدار ثابت است که صریحاً استفاده میشوند. مثلاً عدد 25 در بالا یک لیترال است. توصیه میشود که تا جای ممکن از لیترال استفاده نشود و بجای آن از const استفاده شود تا اگر نیاز به تغییر پیدا کرد فقط در یک خط نیاز به بروز رسانی باشد.
    readonly: این کلمه در سی شارپ نمایانگر یک ارجاع ثابت است. اگر نوع مقداری ثابتی نیاز باشد از const و اگر نوع ارجاعی ثابتی نیاز باشد از readonly استفاده میشود. دقت کنید که ثابت های readonly رو میتوانید در سازنده کلاس مقداردهی نمائید در حالی که این امکان برای const وجود ندارد.
    درووود

تاپیک های مشابه

  1. Docmd.RunSql همراه با Connection چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1384, 23:59 عصر
  2. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1382, 10:09 صبح
  3. منظور از امضای دیجیتالی ActivX چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 23:50 عصر
  4. WebFolder همراه آفیس 2000 چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 10:45 صبح
  5. منظور از WebFolder در MyComputer چیست؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 04:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •