نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: همتراز ( Full Justify ) كردن متن در كنترل RichEdit

  1. #1

    Question همتراز ( Full Justify ) كردن متن در كنترل RichEdit

    من مي خوام متن فارسي موجود در كنترل RichEdit رو به صورت Full همتراز ( Justify ) كنم ، توسط كد زير مي تونم اين كار رو براي كل متن انجام بدم ولي سطر آخر پاراگراف به سمت چپ انتقال پيدا مي كنه !

    Uses RichEdit;


    procedure JustifyText(RichEdit:TRichEdit);
    var Format : TParaFormat2;
    begin
    FillChar(Format, SizeOf(TParaFormat2), 0);
    Format.cbSize := SizeOf(TParaFormat2);
    Format.dwMask := PFM_ALIGNMENT;
    Format.wAlignment := PFA_JUSTIFY;
    SendMessage(RichEdit.Handle, EM_SETPARAFORMAT, 0, LPARAM(@Format));
    end;


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    JustifyText(RichEdit1);
    end;

    نتيجه :
    111.JPG
    از چند كامپوننت كه در توضيحاتشون نوشته بودن از اين خصيصه پشتيباني مي كنند مثل TRichView , Jedi , TJustifyRichEdit , TRichMemo , ... هم استفاده كردم ولي همه ي اين كامپوننت ها هم همان مشكل رو داشتند .
    آيا راه حل يا كامپوننت خاصي براي اين كار هست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: همتراز ( Full Justify ) كردن متن در كنترل RichEdit

    سلام
    چه نیازی است که حتما در صفحه تمایش مرتب نشان داده شود .
    موقع چاپ اینگار ارا انجام بده فست ریپورت و کوئیک ریپورت در نسخه های جدید از این خصیه پشتیبانی می کنند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: همتراز ( Full Justify ) كردن متن در كنترل RichEdit

    نقل قول نوشته شده توسط دلفــي مشاهده تاپیک
    از چند كامپوننت كه در توضيحاتشون نوشته بودن از اين خصيصه پشتيباني مي كنند مثل TRichView , Jedi , TJustifyRichEdit , TRichMemo , ... هم استفاده كردم ولي همه ي اين كامپوننت ها هم همان مشكل رو داشتند .
    آيا راه حل يا كامپوننت خاصي براي اين كار هست ؟
    سلام شما گزینه راست چین کردن رو هم باید انتخاب کنید
    در کامپوننت TRichView و Jedi موجود است

  4. #4

    نقل قول: همتراز ( Full Justify ) كردن متن در كنترل RichEdit

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    سلام
    چه نیازی است که حتما در صفحه تمایش مرتب نشان داده شود .
    موقع چاپ اینگار ارا انجام بده فست ریپورت و کوئیک ریپورت در نسخه های جدید از این خصیه پشتیبانی می کنند
    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    سلام
    چه نیازی است که حتما در صفحه تمایش مرتب نشان داده شود .
    موقع چاپ اینگار ارا انجام بده فست ریپورت و کوئیک ریپورت در نسخه های جدید از این خصیه پشتیبانی می کنند
    همه ي اين روش ها رو تست كردم هيچكدوم جواب نميده و اينكه هنگام تايپ بايد متن به صورت راست چين و همتراز ديده بشه چون مجري طرح اينجوري ميخواد و نميشه كاريش كرد

  5. #5

    نقل قول: همتراز ( Full Justify ) كردن متن در كنترل RichEdit

    سلام دوست عزیز . من مشکل شما را دارم . شما موفق به انجام جاستیفای در ریچ ادیت شدید ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه تراز كردن متن به صورت justify(جورچين) در گزارش ؟
    نوشته شده توسط mohammadsaleh در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 21:57 عصر
  2. justify كردن richedit
    نوشته شده توسط mohammad_2oo5 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 15:25 عصر
  3. سوال: Justify كردن متن در RichTextBox
    نوشته شده توسط Golsha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 02:05 صبح
  4. Justify کردن متن در Memo
    نوشته شده توسط (امید) در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1383, 18:00 عصر
  5. Justify کردن متن در ابزارهای گزارشگیری بخصوص fastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 07:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •