نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت درخت با لیست پیوندی

  1. #1

    Question ساخت درخت با لیست پیوندی

    سلام دوستان
    به کمک فوری نیاز دارم
    می خوام یه برنامه بنویسم که یه درخت رو که هر گره اون چندین مقدار داره و یال هاش هم برچسب دارند رو پیمایش کنه
    لطفا بهم کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: ساخت درخت با لیست پیوندی

    سلام
    احتمالا منظورت گراف جهت دار هستش چون درخت یال نداره . اما مشکلت چیه

  3. #3

    نقل قول: ساخت درخت با لیست پیوندی

    ساده ست. در کلاسی که برای گره تعریف کردید یدونه لیست پیوندنی از نوع خود کلاس بهش اضافه کنید تا فرزندان رو (در صورت بودن) نگه داره.

    public class TreeNode{
    public int Value{get;set;}
    public List<TreeNode> Children{get;set;}
    }

    برای خلاص شدن از شر بررسی null هم میتونید یه سازنده برا کلاس تعریف و Children رو مقدار بدید.

    public class TreeNode{
    public int Value{get;set;}
    public List<TreeNode> Children{get;set;}
    public TreeNode(){
    Children=new List<TreeNode>();
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: ساخت درخت با لیست پیوندی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza264 مشاهده تاپیک
    سلام
    احتمالا منظورت گراف جهت دار هستش چون درخت یال نداره . اما مشکلت چیه
    راهنمایی کنید لطفن: میشه بفرمائید 2 تا گره در ساختمان داده درختی با چی بهم متصل می شوند؟

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در یک برنامه با لیست پیوندی
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 12:58 عصر
  2. مبتدی: ایجاد درخت با لیست پیوندی
    نوشته شده توسط azita90 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 اردیبهشت 1393, 21:03 عصر
  3. سوال: راهنمایی در مورد ساخت کتابخانه با لیست پیوندی
    نوشته شده توسط mohammad_68 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1388, 20:50 عصر
  4. سوال: درخت دودویی با لیست پیوندی(گرافیکی)
    نوشته شده توسط mohammadnkh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 22:48 عصر
  5. لیست پیوندی در سی شارپ
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 31
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 06:05 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •