نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    Question درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه

    یه نرم افزار نوشته بودم میخواستم بدونم بهترین قفل نرم افزاری که می تونم توش استفاده کنم چیه ؟

    من قبلآ از سریال هارد دیسک استفاده میکردم که تو بعضی سیستم ها یکسان هستش

    سریال CPU هم که با عوض شدن ویندوز تغییر میکرد


    -------------

    حالا من واسه فروش نرم افزار چکار باید بکنم ؟ بهترین راه فروش نرم افزار چیه ؟ سریال ساز را کاربر دانلود کنه و بعد هم سریال را تحویل بده ؟

    یا خرید آنلاین از طریق خود برنامه ؟ که مشتری سریال را بخره --------- و نرم افزار فعال بشه

    -----------

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    قبلا راجع به این موضوعات بحث زیاد شده و بهتره همونها رو بخونید
    اما راجع به سریال هارد دیسک که گفتید همچین چیزی نیست که دو تا هارد سریال یکسان داشته باشن مگر اینکه سریال درایو رو گرفته باشید نه هارد
    سریال هارد اونی هستش که روی خود هارد چاپ یا حک شده
    در نهایت بستگی به میزان امنیتی که برای نرم‌افزارتون نیاز دارید داشته باشه داره، می‌تونید از ترکیب قفل سخت افزاری و نرم‌افزاری به همراه قفل زمانی استفاده کنید یعنی برنامه حتی نسخه اصلی هم در زمان مشخصی منقضی بشه و نیاز به آپدیت داشته باشه البته بدون هیچ هزینه‌ای (چون قصد شما محافظت از نرم افزارتونه نه کلاهبرداری)

    در مورد نرم‌افزارهایی که اطلاعات استفاده کننده مهم هستن مثلا حسابداری که طرف باید نام و مشخصات و تلفنش رو حتما به برنامه بده تا آخر فاکتورها چاپ بشه می‌تونید این اطلاعات رو کد کنید و تغییرش دست خودتون باشه، با این کار نرم‌افزار اگر قفل هم نداشته باشه عملا قابل استفاده نیست !
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    با سلام

    سیستم اصلی به چند بخش تقسیم میشه

    شما می خواهید کاربر نرم افزار را بخرد و تنها بر روی سیستم او اجرا شود

    در این روش کاربر کد خاصی رو می خره بهترین کار اینه که از کد های چند بخشی استفاده کنید مثلا کد های 16 رقمی که به چهار بخش اند
    شما باید چهار تکس باکس تعریف کنی و بگی عدد چهار رقمی تو اولی باید بر 57 بخش پذیر باشه و ... (سعی کنید از اعداد اول بزرگ استفاده کنید)
    بعدم به نرم افزار بگید تو یه فایل همراه خودش اون سریال رو باطل کنه و تموم

    این راه ایراد داره چون اگه یه نفر بیاد از یه کس دیگه ای بگیره با سریال خودش برنامه رو اجرا میکنه (به همین خاطر هست که همه ی نرم افزار ها از سرور کمک میگیرن)
    بهترین راه همینه و سرور میتونه کد رو اتوماتیک تولید کنه چک کنه بین باطل شده ها نباشه و اگه سریالی هم وارد شد که باطل شده بود اون رو تو لیست چک کنه و ارور بده

    در ضمن اگه خواستید قابلیتی رو ایجاد کنید که تو اون نرم افزار بارها رو یه سیستم نصب بشه می تونید و یا به تعداد محدود مثلا 10 بار از رجیستری کمک بگیرید
    می تونید وقتی نرم افزار باز شد چک کنه رجیستری رو و دیگه صفحه سریال را وارد کنید را نشان نده

    (مطمئن ترین راه سرور هست)
    می تونید این کار رو بکنید که فوق العاده موثرتره خودم تقریبا یه بار تو پروژم انجام دادم و خوب جواب داد :

    یک فایل exe بسازید (با همون ویژوال بیسیک) و اون رو غیر قابل کپی کنید (می تونید قابلیت کپی رو غیر فعال کنید یا بگید هر فایل همنام خودش رو حذف کنه)
    حالا داخلش بگید با یه تغییری توی رجیستری انجام بده و یه key اضافه کنه و وقتی انجام داد خودش رو تخریب کنه با دستور kill بعد وقتی برنامه رو اجرا کرد
    بیاد رجیستری رو چک کنه (اگه بود باز شه و اگه اون نبود باز نشه)
    اگه قراره به تعداد خاص اجرا بشه داخل فایل دوم (فعالساز) یه فایل ini قرار بدید و روی هر کامپیوتر که اجرا شد یه دونه به مقدار داخلش اضافه کنید مثلا رو کامپیوتر من رو رجیستری عدد 1 رو اعمال و رو مال دیگری عدد دو رو خودم یه کار دیگه کردم گفتم روال من z و رو مال دیگری mn باش (بعد لنش رو گرفتم)بعد به برنامه بگید اگه فایل ini 10 شد خودش رو تخریب کنه یا دیگه اجرا نشه
    به همین سادگی

    حالا شما اگه کسی ازتون خرید کرد بهش اون فایل رو میدید و بقیشم مشخصه

    اگه تو کد نویسیش کمک خواستید در خدمتم

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 24 تیر 1394 در 23:10 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    بابت پاسخ های خوبتون ممنونم ازتون
    من خودم الان از طریق خواندن سریال از هاست را استفاده کردم یه کد نوشتم که برنامه اول میره سریال را دریافت میکنه و کاربر سریالی که من بهش میدم تو برنامه ثبت میکنه و وقتی سریال درست هست اجازه دسترسی به برنامه را میده
    خوب ایراد کار من، این میشه که برنامه قابل کپی شدن و اجرا شدن تو سیستم های دیگه هست
    الان تنها دسترسی من به این هست که کد را از رو هاست حذف کنم برنامه اجرا نشه و خطا بده
    طبق گفته دوست خوبم roo.row امکان نوشتن برنامه کمکی در کنار برنامه هست که از کپی شدن برنامه جلوگیری کنه فکر کنم کار پیچیده ای باشه
    راه حل خاصی دارید ؟


    vbhamed -- آقا حامد عزیز من الان کدی که نوشتم واسه سریال درست هستش اما یه کم ساده و پیش پا افتاده یه جا مشکل دارم امیدوارم کمکم کنی
    نرم افزار وقتی اجرا میشه اول سریال را میخواد - و کاربر سریال را میزنه سه حالت داره - خطا - درست بودن - خالی بودن
    خوب وقتی سریال درست هستش من به برنامه تعریف کردم که سریال را در مسیر برنامه سیو کنه

    a = از نوع رشته ای استرینگ تعریف کردم


    A = App.Path & "\Report.DAT"
    Open A For Output As #1
    Print #1, Code
    Close #1



    خوب تا اینجا مشکلی ندارم اما وقتی بارگذاری میکنه همون کد را میده اما تهش یه فاصله میندازه علت موقع ذخیره شدن برنامه هست یا هنگام بارگذاری کد ؟
    اینم کد بارگذاری کد


    Dim A As String
    A = App.Path & "\Report.DAT"
    Open A For Binary As #1
    Get #1, 1, A
    Text1.Text = A
    Close #1



    ---------

    در کل این روش من خیلی ایراد داره اما میشه ازش بهترم استفاده کرد
    مثلآ الان بخوام نرم افزارو بفروشم کدها را باید تک تک تو هاست اپلود کنم
    آیا راهی هست درون یه فایل متنی مثلآ 100 تا سریال تعریف کرد و به کاربرا هر دفعه فقط یه سریال فروخت ؟

  5. #5

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    با سلام خدمت شما
    1. چرا سریال رو در رجیستری ذخیره نمی کنید تا با کپی برنامه باهاش نره

    2.راه خیلی بهتر این هستش که شما به جای کد سریال بعد از خرید به هر کاربر یه فایل با پسوند dat. یا یه چیز عجیب دیگه ای نمی دید
    که کار بر اون رو به برنامه معرفی کنه و برنامه (برای این که غیر قابل درک بشه واسه کاربر (طریقه فعالسازی)از خط 56 ، 10 پارامتر اول سریال رو چک کنه
    و بعد ok بده و بعد تغییر رو تو رجیستری اعمل کنه و اون فیل فعالساز رو حذف کنه(تقریبا آسون ترین روش در عین حال مطمئن ترین روش هست(آفلاین))

    3.درباره چیزی که نوشتید هم باید گفت که شما می تونید لن اون فایل رو بگیرید (مثلا اگه بیشتر از 10 بود بقیه رو حذف کنه یا میتونید اون رو توی تکس باکس
    با مکس لنگس 10 که خاصیت ویزیبل ترو هست بریزید که خودش بقیه رو پاک کنه(همون فاصله)یا میتونید اینجا از اسپلیت استفاده کنید (split)

    4.می تونید از طریق کد محاسبتی اچ تی ام ال 4 سریال های پیشرفته بسازید و اون رو با خواصیت دستورات پیشرفته توابع در Html5 بدون الگو جلوه بدید
    تو بخش اچ تی ام ال پست بدید

    در ضمن سریال را در محل نصب نرم افزار سیو نکنید یا حداقل اون رو با توابع ریاضی یکم بهم بریزید و موقع باز کردن درستش کنید
    ایراد هم در ذخیره کردن می باشد

    5--برای غیر قابل کپی کردن باید فایل تولید شده رو از فایل های اصلی ویندوز جلوه بدید با دستورattrib به این صورت
    Shell "attrib +s +a c:\myfile.exe"





    با تشکر
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 25 تیر 1394 در 23:18 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    با سلام من از روش هایی که دوستان گفتن زیاد سر در نمیارم ولی خودم از یه روش آسان و به نظرم مناسب استفاده می کنم که بدم نمیاد دوستان این روش رو هم تفسیر کنن
    به این شکل که بر اساس یک پارامتر مشخص مثل تعداد ردیف در دیتاگرید (یا هرچیز دیگه که این کاملا ابتکاری باید باشه)محدودیت وارد کردن کد امنیتی رو می گذارم مثلا بعد ا ز 30 ردیف اطلاعات در دیتا گرید دیگه ذخیره نمیشه و کاربر باید کد امنیتی رو دو فرمی که باز میشه وارد بکنه تا بتونه ردیف 30 رو رد بکنه
    اما برای اینکه این کد در سیستم های مختلف یکسان نباشه خود نرم افزار یک عدد تصادفی رو انتخاب می کنه و به کاربر اعلام می کنه که این کد رو برای من ارسال بکنه که کد امنیتی الگوریتمی از عدد تصادفی هست که فقط من و نرم افزار میدونیم اون الگوریتم چیه
    بنابر این از اون جایی که الگوریتم بر اساس یک عدد تصادفیه پس کد امنیتی هم در سیستمهای مختلف - عدد مختلفیه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط roo.row مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما
    1. چرا سریال رو در رجیستری ذخیره نمی کنید تا با کپی برنامه باهاش نره


    5--برای غیر قابل کپی کردن باید فایل تولید شده رو از فایل های اصلی ویندوز جلوه بدید با دستورattrib به این صورت
    Shell "attrib +s +a c:\myfile.exe"



    سلام ممنونم از توضیحات خوب و مفیدتون واسه رمز من len() را در نظر گرفتم 11 تا بود maxlenght را مساوی 11 کردم حل شد این مشکلم
    من تا حالا با ریجستری کار نکردم سخته واسم می ترسم بهم بریزه و غیره ... ولی میدونم بهترین روشه
    الان که بالا من اون رمز را آوردم فراخوندم اینه که کاربر اولین خودش باید سریال وارد کنه اشتباه بزنه این مراحل نمیاد براش و نرم افزار کار نمیکنه الان من سریال را زدم درسته وقتی برنامه را اجرا میکنم دوباره باز میاد سریال را چک میکنه
    خیلی تلاش کردم اینو به صورت یه باره استفاده کنم یعنی کاربر یه بار فقط سریالو بزنه اینکه سریال تو مسیر برنامه سیو میشه واسه خاطر اونه حالا اونو میشه آخر کار به جای دیگه انتقال داد مشکل نداره

    من الان که فکر میکنم بهتره من تو هاست داخل فایل نت پد یه 100 تا لیست پسورد 11 حروفی ایجاد کنم که تک تک نرم افزار ویرایش نکنم بدم به کاربرا و فقط سریال مثل زیر

    wwerf45633N
    wwerf45634N
    wwerf45635N
    wwerf45636N
    wwerf45637N
    wwerf45638N

    ولی الان سریال فقط 1 دونه هست واسه این به مشکل خودم خودم میگم اول بیاد این لیستو بریزه تو لیست بعد کاربر سریال را وارد کنه برنامه سریال را با لیست مقایسه کنه و جواب بده

    سریال اگه عدد باشه فقط راحت برنامه میشه نوشت براش
    اما حروف باشه فرقی میکنه
    به نظرتون می تونه خوب باشه ؟ اگه بشه تعداد آنلاین یه کد را به دست آورد عالی میشه ! (یعنی واسه یه کد یه صفحه اینترنتی بسازم یه کد آمارگیر بنویسم - تعداد آنلاین را درون یه نرم افزار مادر مشاهده کنم کد + تعداد آنلاین تو اون صفحه اینترنتی باشه فقط

    با تشکر
    موفق باشید


    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا5 مشاهده تاپیک
    بنابر این از اون جایی که الگوریتم بر اساس یک عدد تصادفیه پس کد امنیتی هم در سیستمهای مختلف - عدد مختلفیه
    سلام علی جان مرسی بابت کمکت من قبلآ تقرِیبآ مثل این روش را جلو رفتم
    من رو روشی که دارم کار میکنم میخوام واسه کل نرم افزاری که نوشتم پیاده کنم ♥

  8. #8

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    همونطور که قبلا گفتم بهتره تاپیکهایی که قبلا در این مورد بحث شده رو بخونید

    شما نمی‌تونید انتظار داشته باشید کاربر همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشه تا قفل برنامتون چک بشه
    تازه اگرم اینطوری باشه ممکنه به هر دلیلی هاست شما از کار بیفته و تا درست بشه کاربران دیگه برنامه ندارن و در عمل چنین چیزی مشکل سازه

    بهترین راه همونهایی هست که تو پست شماره 2 گفتم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    به جای این کارا اگه امنیت برنامه برات مهمه از قفل سخت افزاری استفاده کن. بلد نبودی من میتونم کمکت کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    Question نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    همونطور که قبلا گفتم بهتره تاپیکهایی که قبلا در این مورد بحث شده رو بخونید


    بله من قبلآ از قفل سخت افزاری استفاده کردم چون سطح برنامه نویسی من پایین هست در حد دیپلم زیاد نمی تونستم حرفه ای عمل کنم
    خوب مشکلاتش واسم این بودن که هر کس نرم افزار میخواست سریال را به صورت دستی و کد نویسی میکردم و نرم افزار را به کاربر میدادم
    خیلی آماتور و پیش پا افتاده بود اما کرک شدنش خیلی سخت بود - چون قبل از اجرای هر دستور اول سریال چک میشد
    کدهایی که مشتری ها به من داده بودن گاهی اوقات یکسان بود و با تغییر ویندوز هم عوض نمیشد.

    WD-WCAW31731500
    6RY7S5RC
    6RY7S5RC


    سریال ها به صورت بالا بودن گاهی اوقات یکسان بودن سورس کد را درون یه فایل نوت پد براتون ضمیمه میکنم نگاه کنید بگید اگه سریال هارد نبوده پس چی هستش؟

    شما نمی‌تونید انتظار داشته باشید کاربر همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشه تا قفل برنامتون چک بشه
    خوب این نرم افزار کارش اینترنت هست یعنی اینترنت نباشه به هیچ وجه به درد نمیخوره - به خاطر همین میخوام سریال به صورت آنلاین باشه
    در کل این نرم افزار برای تولید کلمات کلیدی تولید شد - که الان برای سئو می تونه عالی باشه - ایراداتی هم داره که میخوام روش کار کنم تکمیل بشه

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    به جای این کارا اگه امنیت برنامه برات مهمه از قفل سخت افزاری استفاده کن. بلد نبودی من میتونم کمکت کنم
    سلام خوب شما میگید من از کدوم قفل سخت افزاری استفاده کنم و چجور پیاده سازی کنم ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    با سلام

    برای اموزش رجیستری اون رو در جستجو می تونید پیدا کنید اگرم نتونستید بگید خودم در خدمتتونم

    در ضمن قفل های سخت افزاری تنها بر روی cd و فلش اعمال می شوند (قفل فلش(باید به یه شرکت سفارشش بدید که اگر کمتر از 100 تا هم سفارش بدید
    دونه ای 50 تومن چهار گیگش هست)(قفل روی Cd هم دسگاه می خواد حدود پنج میلیون تومن و اگرم به بیرون بدید دونه ای 30 تومن میگیرن

    با سلام من از روش هایی که دوستان گفتن زیاد سر در نمیارم ولی خودم از یه روش آسان و به نظرم مناسب استفاده می کنم که بدم نمیاد دوستان این روش رو هم تفسیر کنن
    به این شکل که بر اساس یک پارامتر مشخص مثل تعداد ردیف در دیتاگرید (یا هرچیز دیگه که این کاملا ابتکاری باید باشه)محدودیت وارد کردن کد امنیتی رو می گذارم مثلا بعد ا ز 30 ردیف اطلاعات در دیتا گرید دیگه ذخیره نمیشه و کاربر باید کد امنیتی رو دو فرمی که باز میشه وارد بکنه تا بتونه ردیف 30 رو رد بکنه
    اما برای اینکه این کد در سیستم های مختلف یکسان نباشه خود نرم افزار یک عدد تصادفی رو انتخاب می کنه و به کاربر اعلام می کنه که این کد رو برای من ارسال بکنه که کد امنیتی الگوریتمی از عدد تصادفی هست که فقط من و نرم افزار میدونیم اون الگوریتم چیه
    بنابر این از اون جایی که الگوریتم بر اساس یک عدد تصادفیه پس کد امنیتی هم در سیستمهای مختلف - عدد مختلفیه
    اگرم این کارو بکنید می شه برای برنامتون خیلی ساده کیجن ساخت

    با تشکر

  12. #12

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    این هم بار سوم، پس از کلی کار کردن با قفلهای مختلف راه نسبتا امن رو بهتون گفتم
    استفاده از تنها یک قفل اصلا امنیت لازم رو نداره مخصوصا برخلاف چیزی که شاید تصور بشه امنیت قفل سخت افزاری خیلی پایینتره، حتی کرکر شاید نیاز به داشتن برنامه شما نداشته باشه و همینکه بدونه چه قفلی دارید می‌تونه یک شبیه ساز قفل برا برنامتون درست کنه

    تازه بعد از همه این موارد و انتخاب چند نوع قفل، نحوه استفاده از اون در برنامه بسیار حائز اهمیته و اگر به خوبی استفاده نشه هیچ فایده‌ای نداره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    Question نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام چون برنامه تحت اینترنت بود همین روش خودمو جلو رفتم
    1 - لیست از پسورد ها را درست کردم مطابق با سریال هارد و درون هاست آپلود کردم
    2 - سریال ها را برنامه ابتدا لود میکنه و سپس سریالی که کاربر وارد میکنه را با هم مقایسه میکنه و اگه سریال درست باشه و با سریال هارد یکسان برنامه را نشون میده

    ساده اما پیچیده - اگه کاربر سریال را درست هم بزنه و اما سریال تو هاست نباشه برنامه اجرا نمیشه .
    یعنی این سریال از دو جهت بررسی میشه به نظرم خیلی خوب هستش .


    الان به یه مشکل خوردم نتونستم حل کنم
    وقتی کاربر سریال را میزنه و درست هستش سریال ذخیره میشه و دوباره کاربر برنامه را که اجرا میکنه سریال زده شده براش لود میشه یه مشکل کوچیک این وسط دارم که بعد از حروف سریال دو تا
    کارکتر نامشخص تولید میکنه
    با maxlength هم نمیشه کاری کرد چون سریال ها len() های مختلفی دارن با اسپلیت(split) هم نتونستم
    من پروژه را ضمیمه کردم واسه همین مورد یه نگاه بندازید .

    یه سوال دیگه این کد را واسه بررسی سریال استفاده کردم


    If Text1.Text = Code2. And Text1.Text = q Then


    q= سریال سخت افزار هستش
    code2 = سریال سخت افزاری هستش که تو هاست من درج کردم

    دوتا را با هم بررسی میکنه آیا And درسته هستش واسه مقایسه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Pro.rar‏ (5.8 کیلوبایت, 25 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 29 تیر 1394 در 18:01 عصر

  14. #14

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    برنامتون رو هنوز ندیدم ولی یکی از مسائل مهم نحوه چک کردن قفله
    وقتی شما از دستور if استفاده می‌کنی کرکر راحت می‌تونه تو اسمبلی برنامه اون شرط رو معکوس کنه و این یعنی برنامتون فقط وقتی قفلش درست باشه کار نمی‌کنه و در بقیه موارد اجرا میشه !
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط gorg313 مشاهده تاپیک
    الان به یه مشکل خوردم نتونستم حل کنم
    وقتی کاربر سریال را میزنه و درست هستش سریال ذخیره میشه و دوباره کاربر برنامه را که اجرا میکنه سریال زده شده براش لود میشه یه مشکل کوچیک این وسط دارم که بعد از حروف سریال دو تا کارکتر نامشخص تولید میکنه
    سلام

    دستور Print بعد از کاراکتر ها، خودش VbNewLine رو هم اضافه می کنه به طور خودکار ....

    اون دوتا کاراکتری که گفتی همینه و
    وظیفه شون اینه که انتهای خط رو مشخص میکنه...

    که با دستور Replace$(A, vbNewLine, "") حذفش میکنیم...


    البته اصولی تر اینه که اگر از Print برای نوشتن استفاده میکنید از دستور Input هم برای خوندن استفاده کنید...
    ولی Binary دردسر های ارور موجود نبودن فایل و ... رو نداره...

    Private Sub Form_Load()

    Dim A As String

    A = App.Path & "\Report.DAT"

    Open A For Binary As #1

    Get #1, , A

    Text2.Text = Replace$(A, vbNewLine, "")


    Close #1

    End Sub



    نکته مهم و اساسی همون مطلب حامد هست....

    مشکل اینجاست که بدون دستکاری زیاد توی برنامه شما میشه اونو به راحتی کرک کرد...

    هر if که استفاده میکنید (حتی اگر 100 تا باشه) به راحتی توی نرمافزار های کرک قابل دور زدنه... همون طور که حامد گفت...

    من خیلی تجربه زیادی تو این زمینه ندارم ولی باید تدابیر درست حسابی داشته باشی
    وگرنه یه روز بعد نرمافزارتون توی نت کرک شده پیدا میشه...

    olly debugger رو توی آپارات سرچ کن و فیلم آموزشی رو ببیند...
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 30 تیر 1394 در 19:52 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام میثم جان بابت پاسخت ممنون

    در مورد دستور IF کرک شدن نرم افزار خوب اگه دستور IF به راحتی کرک میشه من از چه کدی استفاده کنم . از دستور Select Case هم استفاده کنم همون اتفاق می افته
    من قبلآ یه برنامه نوشته بودم که برای برنامه یه بدل می ساخت . یعنی دو فرم یکسان با کار یکسان و دستورات یکسان -
    روش کارش اینطور بود که برنامه اصلی را اجرا میکردی بدل هم اجرا میشد اگه بدل را END PROCESS میکردی برنامه اصلی هم از کار می افتاد - یه جور حافظه واسه حفظ اشیاء و کدها بود
    یعنی یه روش که برنامه های کرک و کرکر را هم دچار مشکل و خطا میکرد - امنیت 70 درصد تقریبآ داشت

    اما متاسفانه چند تا ایراد داشت یکی اینکه فقط باید تو برنامه یک فرم استفاده میکردیم
    دوم اینکه واسه برنامه های سنگین اصلآ مناسب نبود

    راه حل شما واسه جلوگیری از کرک شدن برنامه چیه ؟(مقاله یا توضیحات)

  17. #17

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام
    فرض کنید یک رشته دارید به نام dbname که توش مسیر بانک اطلاعاتی برنامه نوشته میشه، حالا قراره قفل رو چک کنید
    طبق حالت فعلی می‌نویسید
    if text1 = code then
    .
    'کدهای اجرای برنامه
    .

    به جاش این کد ها رو بنویسید
        Dim db$, p%, L%

    db = App.Path & "\test.mdb"

    L = Abs(Len(text1) - Len(code))

    p = InStr(code, text1)

    dbname = Mid$(db, 1 + L, 1000 * p)

    اتفاقی که میفته اینه :
    db برابر نام و مسیر دیتابیس میشه
    اختلاف طول کد وارد شده توسط کاربر و طول کد صحیح در متغیر L ذخیره میشه
    اگر کد وارد شده کاربر برابر متغیر Code یعنی کد صحیح باشه مقدار p برابر 1 و در غیر اینصورت برابر 0 میشه، دقت کنید اینکار بدون دستور شرطی انجام شده

    اگر مقدار وارد شده در textbox برابر code نباشه p=0 میشه و تابع mid رشته پوچ رو برمی‌گردونه چون عدد 1000 * 0 میشه صفر و این یعنی متغیر dbname برابر پوچ میشه

    از طرفی اگر طول text برابر طول کد نباشه تابع mid رشته حاوی دیتابیس رو از وسطش برش میده

    در هر صورت ما بدون استفاده از دستور if تونستیم رشته حاوی نام دیتابیس برنامه رو تخریب کنیم و حتی دیگه نیاز به دادن پیام برای کد اشتباه هم نداریم (در عمل هم به شدت توصیه میشه همچین پیامی ندین چون کمک بزرگی به ک.رکر می‌کنید)

    وقتی که رشته حاوی نام دیتابیس برنامه بر اثر ورود کد اشتباه خراب بشه دیگه برنامه درست کار نمی‌کنه

    البته این فقط یک حالت بود و با استفاده از این روش و استفاده از اون در جاهای مختلف کد و به روشهای مختلف دیگه می‌تونید کار ک.رکر رو خیلی خیلی سخت کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام حامد جان بابت پاسخت مرسی
    چند تا مشکل در کد نویسی برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنی
    تو برنامه موقع اجرا وقتی کدها اجرا میشن چند تا مشکل برام پیش میاد
    مثلآ واسه ایجاد کد زیر

    کد HTML:
    </h1>برنامه نویسی<h1>
    خوب ظاهرش ساده هستش اما واسه تولید این مقدار چندین مراحل طی شده
    به صورت مثل چون اکثرآ کدهای ایجاد کننده تگ برنامه نویس متغیر و پیش بینی نشده هستن به مشکل خوردم به کد زیر توجه کن


    Dim J As Integer
    For J = 0 To WebBrowser1.Document.links.Length - 1
    Text2.Text = Text2.Text & Text10 & J & Text11.Text & WebBrowser1.Document.links.Item(J).innerText & Text12.Text & J & Text13.Text


    خوب کد زیاد بودش نذاشتم براتون همشو الان تا اینجا همه چی درسته اما موقع تولید نتیجه به چند تا مشکل خوردم
    بعضی از نتیجه ها به صورت خالی هست

    کد HTML:
    </h51><h51>
    با دستور Replace هر چقدر تلاش کردم به جواب نرسیدم


    Text2.Text = Replace(Text2.Text, Text10 & J & Text11.Text & "" & Text12.Text & J & Text13.Text, Text10 & J & Text11.Text & "" & Text12.Text & J & Text13.Text, "")


    الان اینجا کد میاد ابتدا کد اولیه را می نویسه سپس J عدد نامعلوم را بهش اضافه میکنه مثل مرحله تولید میگه اگه خالی بود پاکش کنه
    ممنون میشم کمک کنی
    2- یه سوال دیگه هم داشتم اینکه سه تا چک لیست داریم خوب کاربر ممکنه یه بار سه تا شو فعال کنه یه بار دوتا یه بارم یکی را چجور براش کد تعریف کنم که این مسئله را چک کنه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 04 مرداد 1394 در 19:48 عصر

  19. #19

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    خب وقتی یک مورد خالی است اصلا چرا ایجادش می‌کنین که حالا بخواین حذفش کنین
        Dim j As Integer, s$

    For j = 0 To WebBrowser1.Document.links.Length - 1
    s = WebBrowser1.Document.links.Item(j).innerText
    If Trim$(s) <> "" Then Text2 = Text2 & Text10 & CStr(j) & Text11 & s & Text12 & CStr(j) & Text13
    Next


    سؤال دومتون نامفهومه، این چک باکس ها کارشون چیه و چی رو می‌خواین چک کنین یعنی اینکه اگر مثلا چک باکس 2 و 3 انتخاب شده بود چه اتفاقی بیفته ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام بابت پاسخ مرسی ولی ما بعضی کلمه ها را داریم تو گوگل ثابت هستن و زائد مثل صفحه اصلی و صفحه بعدی و ...
    و تولید میشن و خالی نمی مونن اما پیچیدگی کد ذکر شده در بالا کارمو سخت کرده و باید ریپلس کنم این کد هم که شما نوشتی تست کردم موقع تولید کارکتر جواب نگرفتم بازم تولید میکنه
    کد HTML:
    <h57></h57>,<h58></h58>,<h59>1</h59>,<h60>3</h60>,<h61>4</h61>,<h62>5</h62>,<h63>6</h63>,<h64>7</h64>,<h65>8</h65>,<h66>9</h66>,<h67>10</h67>,<h68>11</h68>
    سوال دومم بیخیال حل شد .
    به نظرتون اینو چه کار کنم متغیر جدید تولید عدد تو دکمه جدید بنویسم براش واسه حذف این بند های خالی
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 04 مرداد 1394 در 19:47 عصر

  21. #21

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    شما یک تیکه کد رو اینجا گذاشتید، اینطوری نمیشه دقیق اصلاحش کرد، باید برنامه کاملتری بزارید که بدونیم چی به چیه، مقادیر text ها و مقادیری که از وب بدست میاد همه مشخص باشن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    بچه ها این کد قفل سخت افزاری دقیقآ ماله چی هست؟
    من تو ویندوز 8 اجرا کردم خالی میاد

    SR HARD.rar

    ماله هارد اگه هست چرا تو ویندوز 8 سریال نمیده ؟ تو ویندوز 10 هم این مشکل پیش میاد ؟
    اگه پاسخ نداشتید یه قفل معرفی کنید که تقریبآ همه ویندوز های موجود ساپورت کنن
    ممنون

  23. #23

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    سلام

    این کدی که شما نوشتید از قدیمیترین و غیر قابل اعتماد ترین کدهای دریافت سریال هارد دیسک هستش
    ویندوز 8 که هیچ، تو هر ویندوزی تو حالت یوزر هم جواب نمیده

    به دنبال GetDiskSeriall.dll جستجو کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  24. #24

    نقل قول: درخواست معرفی قفل نرم افزار و نحوه فروش نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    قبلا راجع به این موضوعات بحث زیاد شده و بهتره همونها رو بخونید
    اما راجع به سریال هارد دیسک که گفتید همچین چیزی نیست که دو تا هارد سریال یکسان داشته باشن مگر اینکه سریال درایو رو گرفته باشید نه هارد
    سریال هارد اونی هستش که روی خود هارد چاپ یا حک شده
    در نهایت بستگی به میزان امنیتی که برای نرم‌افزارتون نیاز دارید داشته باشه داره، می‌تونید از ترکیب قفل سخت افزاری و نرم‌افزاری به همراه قفل زمانی استفاده کنید یعنی برنامه حتی نسخه اصلی هم در زمان مشخصی منقضی بشه و نیاز به آپدیت داشته باشه البته بدون هیچ هزینه‌ای (چون قصد شما محافظت از نرم افزارتونه نه کلاهبرداری)

    در مورد نرم‌افزارهایی که اطلاعات استفاده کننده مهم هستن مثلا حسابداری که طرف باید نام و مشخصات و تلفنش رو حتما به برنامه بده تا آخر فاکتورها چاپ بشه می‌تونید این اطلاعات رو کد کنید و تغییرش دست خودتون باشه، با این کار نرم‌افزار اگر قفل هم نداشته باشه عملا قابل استفاده نیست !

    سلام
    یه سوا داشتم ازتون
    اگر بخواهیم روی pdf و فایلهای ویدئویی قفل نرم افزاری بگذاریم به طوریکه این فایلها فقط روی همان دیوایسی که از وبسایت دانلود میشن اجرا هم بشن و نه دیوایسهای دیگر ، شما چه قفل نرم افزاری را پیشنهاد میدید؟
    و دیگر اینکه آیا امکانش هست و قفلی هست که نیازی به نرم افزار خاص که بخواد از سایت دانلود بشه برای باز کردن فایلها نباشد؟ و با همان نرم افزارهای معمول فایل باز بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahban : شنبه 03 تیر 1396 در 13:36 عصر دلیل: توضیح بیشتر

تاپیک های مشابه

  1. استخدام بازاریاب نرم افزار خانم برای فروش نرم افزار سالن های زیبایی
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1394, 20:29 عصر
  2. سوال: نحوه فروش نرم افزار
    نوشته شده توسط hosseinvb2009 در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1390, 16:00 عصر
  3. درخواست معرفی قفل خوب نرم افزاري يا سخت افزاري
    نوشته شده توسط saba_asj در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 23 مهر 1389, 14:30 عصر
  4. درخواست معرفی نرم افزار
    نوشته شده توسط *unos* در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •