نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار با سوکت در php یا node.js

  1. #1

    Question کار با سوکت در php یا node.js

    با سلام خدمت اساتید
    من می خوام یه بازی آنلاین شطرنج طراحی کنم.
    چون حرکت مهره ها و چت هم زمان خیلی مهم هستش و زمان هم خیلی تاثیر داره حتی در ثانیه ها. می خوام برای ارسال اطلاعات از سوکت استفاده کنم. البته اطلاعات هم در دیتابیس ذخیره میشه.
    سرورم vps هستش. حالا دو راه دارم یکی سوکت نویسی بخش سرور رو با php بنویسم بهتره یا با node.js ؟
    آیا با php بنویسم معمولا تا چند نفر آنلاین به خوبی پشتیبانی میکنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کار با سوکت در php یا node.js

    سلام
    با هر دو امکان پذیر هست اما باید با دقت کد بزنید

    لطفا این رو ببینید
    ftp://ik.su.lt/PHP/PHP%20Game%20Programming%202004.pdf

    و این یکی:
    http://stackoverflow.com/questions/2...ket-io-and-uci

  3. #3

    نقل قول: کار با سوکت در php یا node.js

    به نظرم کلا پیج مربوط به بازی رو node.js کار کنید... راحت تر و بدون دردسر تر و تمیزتر میتونید در بیاریدش...
    البته من یکم یک طرفه هم قضاوت کردم چون سوکت کار نکردم یعنی میخواستم کار کنم با node.js که آشنا شدم کلا سوکت رو ول کردم(دلیلی هم به برتری نبود فکر کردم راحت تر میشه یاد گرفت)...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: کار با سوکت در php یا node.js

    بله من هم تایید میکنم که از nodeJs استفاده کنید. php برای این تیپ برنامه ها خیلی مناسب نیست.

  5. #5

    نقل قول: کار با سوکت در php یا node.js

    با تشکر از نظراتتون.
    من بیس کار رو می خوام با php اون هم فریم ورک yii انجام بدم.
    اما برای بخش سرور فقط اون هم ارتباط سوکتش گفتم کدومش.
    چون با نود تازه می خوام شروع کنم ولی php رو زیاد کار کردم. گفتم اگه با php بخش سوکتش بنویسم آیا آنلاین تا 500 یا 800 نفر رو راحت ساپورت میکنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کار با سوکت در php یا node.js

    نقل قول نوشته شده توسط fazelit مشاهده تاپیک
    آیا آنلاین تا 500 یا 800 نفر رو راحت ساپورت میکنه؟
    حتما دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: معادل دستورات کار با سوکت php
    نوشته شده توسط NinjaVirus در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 15:11 عصر
  2. سوال: کار با تصاویر در php
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1384, 11:55 صبح
  3. کار با جاوا در PHP
    نوشته شده توسط ali_m_83 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1383, 18:24 عصر
  4. کار با سوکت در JBuilder++یا Visual j++ 6(برنامه نویسی شبکه)
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1383, 07:42 صبح
  5. نحوه اتصال و کار با MySQL در PHP
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 14:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •