نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل sync پروژه در اندروید استودیو Build Tools 21.1.2

  1. #1

    مشکل sync پروژه در اندروید استودیو Build Tools 21.1.2

    سلام من اندروید استودیو Beta 0.8.0 نصب کردم ، ولی پروژه ای دارم این ارور رو میزنه :

    Error:Cause: failed to find Build Tools revision 21.1.2
    <a href="install.build.tools">Install Build Tools 21.1.2 and sync project</a>




    build-tools_r21.1.1-windows.zip رو دانلود کردم و در پوشه C:\Program Files (x86)\Android\android-studio\sdk\build-tools ریختم ، اسم پوشه رو هم گذاشتم 21.1.2

    ولی همچنان ارور باقی هست

    چه راه حل هایی دارید دوستان دو شبه گرفتارشم کلی سرچ کردم اخرشم هیچ ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار o0o0okay
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    220

    نقل قول: مشکل sync پروژه در اندروید استودیو Build Tools 21.1.2

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanh22 مشاهده تاپیک
    سلام من اندروید استودیو Beta 0.8.0 نصب کردم ، ولی پروژه ای دارم این ارور رو میزنه :

    Error:Cause: failed to find Build Tools revision 21.1.2
    <a href="install.build.tools">Install Build Tools 21.1.2 and sync project</a>




    build-tools_r21.1.1-windows.zip رو دانلود کردم و در پوشه C:\Program Files (x86)\Android\android-studio\sdk\build-tools ریختم ، اسم پوشه رو هم گذاشتم 21.1.2

    ولی همچنان ارور باقی هست

    چه راه حل هایی دارید دوستان دو شبه گرفتارشم کلی سرچ کردم اخرشم هیچ ...
    واقعا چرا بتا؟!
    نسخه بتا برای قبل عید بود، الان نسخه کاملش آمده.
    بعدش موقع اپدیت گریدل با فیلتر_شکن به اینترنت متصل باشید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل sync پروژه در اندروید استودیو Build Tools 21.1.2

    جون فقط این نسخه رو داشتم که نصب کنم ،
    بنظرت کدوم نسخه اندروید استودیو رو نصب کنم ؟
    از کجا نصب کنم . ممنون .

  4. #4

    نقل قول: مشکل sync پروژه در اندروید استودیو Build Tools 21.1.2

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanh22 مشاهده تاپیک
    جون فقط این نسخه رو داشتم که نصب کنم ،
    بنظرت کدوم نسخه اندروید استودیو رو نصب کنم ؟
    از کجا نصب کنم . ممنون .
    سلام
    نسخه 1.2 در سایت های فارسی موجوده ونسخه 1.3 به تازگی توسط گوگل عرضه شده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایمپورت کردن پروژه اندروید استودیو
    نوشته شده توسط navid_hiphop در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 13:47 عصر
  2. مشکل در نصب اندروید استودیو؛ نیافتن build-tools
    نوشته شده توسط arash69 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1393, 10:00 صبح
  3. مشکل در ماشین مجازی اندروید استودیو
    نوشته شده توسط donyayesabz در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1393, 10:50 صبح
  4. مشکل در ارتقاء یک پروژه از ویژوال استودیو 2005 به 2010
    نوشته شده توسط p.parsaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 11:40 صبح
  5. سوال: مشکل در ایجاد پروژه جدید ویژوال استودیو 2012
    نوشته شده توسط davoodfa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1391, 12:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •