نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: كد ذخيره سازي اطلاعات فرم در جدول

  1. #1

    كد ذخيره سازي اطلاعات فرم در جدول

    م واقعا گيج شدم كدام كد براي ذخيره اطلاعات كاربر در فرم وارد ميكنه باد بنويسم و فرق اين كدا چيه؟
    ذخيره اطلاعات فرم يا ويرايش انها بايد حتما بصورت كد نويسي باشه اكسس اين امكان نداره بصورت ويزارد طراحي كنيم؟


    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70

    --------------------------------------------------

    Dim dbsNorthwind As Database
    Dim rstEmployees As Recordset
    Dim strFirstName As String
    Dim strLastName As String

    Set dbsNorthwind = OpenDatabase("Northwind.mdb")
    Set rstEmployees = _
    dbsNorthwind.OpenRecordset("Employees", dbOpenDynaset)

    ' Get data from the user.
    strFirstName = Trim(InputBox( _
    "Enter first name:"))
    strLastName = Trim(InputBox( _
    "Enter last name:"))

    ' Proceed only if the user actually entered something
    ' for both the first and last names.
    If strFirstName <> "" and strLastName <> "" Then

    ' Call the function that adds the record.
    AddName rstEmployees, strFirstName, strLastName

    ' Show the newly added data.
    With rstEmployees
    Debug.Print "New record: " & !FirstName & _
    " " & !LastName
    ' Delete new record because this is a demonstration.
    .Delete
    End With

    Else
    Debug.Print _
    "You must input a string for first and last name!"
    End If

    rstEmployees.Close
    dbsNorthwind.Close

    End Sub

    Function AddName(rstTemp As Recordset, _
    strFirst As String, strLast As String)

    ' Adds a new record to a Recordset using the data passed
    ' by the calling procedure. The new record is then made
    ' the current record.
    With rstTemp
    .AddNew
    !FirstName = strFirst
    !LastName = strLast
    .Update
    .Bookmark = .LastModified
    End With

    End Function
    --------------

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: كد ذخيره سازي اطلاعات فرم در جدول

    با سلام

    اگر فرم باند شده باشد اکسس اتومات برای شما اطلاعات را ذخیره می کند

    اگر باند هم نشده باشد نیاز به این همه کد نویسی نیست

  3. #3

    نقل قول: كد ذخيره سازي اطلاعات فرم در جدول

    ميشه بيشتر راهنمايي كنيد؟
    منطور از باند شده يا نشده چيه؟

  4. #4

    نقل قول: كد ذخيره سازي اطلاعات فرم در جدول

    ميشه ايم كد خط ب خط توضيح بدين؟
    Private Sub Command12_Click()
    On Error GoTo Err_Command12_Click


    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec

    Exit_Command12_Click:
    Exit Sub

    Err_Command12_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command12_Click

    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: كد ذخيره سازي اطلاعات فرم در جدول

    سلام

    یک رکورد جدید ایجاد می کند

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقایسه اطلاعات فرم با جدول اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mohammad.disigner در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1391, 18:54 عصر
  2. سوال: وارد شدن اطلاعات فرم در جدول
    نوشته شده توسط mah3150 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 17:55 عصر
  3. نحوه ذخيره اطلاعات فرم دربانك
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 09:01 صبح
  4. گفتگو: بهترين روش براي ذخيره سازي اطلاعات مشترك كاربران مهمان و عضو
    نوشته شده توسط tritilium در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1387, 18:36 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 22:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •