نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

  1. #1

    Question چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    سلام. میخواهم کدهایی که مینویسم را درون سایت قرار دهم و مانند سایت برنامه نویس وقتی کدی را بین تگ [CSHARP] قرار میدهد اون کد رنگی می شود ؟ منم میخواهم این کدهارو بصورت منظرم و مرتبط همانند همین سایت برنامه نویس درون وبلاگ خودم قرار بدهم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

  2. #2

    نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    سلام
    اگه سایت شما با وردپرس هست افزونه Crayon Syntax Highlighter رو نصب کن. پس از نصب و فعال سازی هنگام پست دادن گزینه Cryon رو میبینی وقتی روش کلیک کنی میتونی کدت رو توی اونجا بنویسی و زبان کدت رو انتخاب کنی حتی میتونی پوسته کدت رو هم انتخاب کنی




    اگه cms دیگه ای داری کافیه دنبال افزونه highlighter بگردی.

  3. #3

    نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    بله cms دیگه ای داریم که اختصاصی برای شرکت خودماست و درجایی یافت نمی شود . لذا یه نرم افزار می خوام بسازم یا اگه هست ازش استفاده کنم که این کار رو برامون انجام بده . نوت پد ++ هم همین کارو انجام میده ولی کاربردی نیست و خیلی مشکل داره . لطفا اگر راه دیگری هست راهنمایی کنید. با تشکر

  4. #4

    نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    سلام
    از این ‌پروژه استفاده کنید
    https://colorcode.codeplex.com
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    Question نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    از این ‌پروژه استفاده کنید
    https://colorcode.codeplex.com
    مرسی گلم . من این دستور رو نوشتم :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string sourceCode = File.ReadAllText(@"C:\Users\reza\Desktop\aaa.txt") ;
    string colorizedSourceCode = new CodeColorizer().Colorize(sourceCode, Languages.CSharp);


    richTextBox1.Text = colorizedSourceCode;
    }


    ولی کاری رو انجام نمیده . محتویات فایل aaa.txt من برابر عبارت زیر است :


    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string sourceCode = File.ReadAllText(@"/path/to/source/file");
    string colorizedSourceCode = new CodeColorizer().Colorize(sourceCode, Languages.CSharp);
    }
    }


    پروژه نوشته شده را پیوست میکنم . لطفا راهنمایی کنید :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : یک شنبه 28 تیر 1394 در 17:35 عصر

  6. #6

    نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    آقا دمت گرم . مشکل رو حل کردم . اول اینکه نت فریم ورک باید 4 به بالا باشه . دوم اینکه نیم اسپیس نباید هم نامش می بود .مرسی گلم.

  7. #7

    نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    سلام. مهندس یه مشکل دیگه خوردم. اینکه بعضی از قسمت ها رنگ هارو نمیزنه مثلا در کد زیر :



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)

    عبارت
    EventArgs را مشکلی رسم می کند درحالی که در سی شارپ آبی کم رنگ متمایل به سبز است. چگونه می توانم رنگ را تغییر دهم ؟

  8. #8

    نقل قول: چگونه کدهای سی شارپ را به صورت رنگی درون سایت قرار دهیم؟

    لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه. خیلی منتظرم .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه نرم افزار ویندوزی به صورت دمو در سایت قرار دهم؟
    نوشته شده توسط meisam12 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1391, 21:32 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 16:11 عصر
  3. آموزش: سایت برنامه نویس، چطور کدهای پی اچ پی رو به صورت رنگی نمایش می ده؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 15:45 عصر
  4. سوال: چگونه میتوان از دسترسی خارجی به وب متدهای درون سایت جلوگیری کرد؟
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 19:22 عصر
  5. سوال: چگونه می توان در سی شارپ ورودی به صورت جدول گرفت؟
    نوشته شده توسط sunset1388 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 14:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •