نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با متد set on click listener

  1. #1

    Unhappy مشکل با متد set on click listener

    سلام
    من تازه اکلیپس رو نصب کردم
    یه مشکلی با متد set on click listener دارم
    که وقتی این متد رو می زنم و داخلش کد می زنم برنامه اندروید force stop می ده
    تاقبل از اینکه این کد ور بزنم مشکلی نداره
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    اینم کد
    در ضمن هیچ اروری هم کد نداره و فقط بعد از اجرا برنامه crash میشه
    package com.example.ukki;

    import android.os.Bundle;
    import android.support.v4.app.Fragment;
    import android.support.v7.app.ActionBarActivity;
    import android.view.LayoutInflater;
    import android.view.Menu;
    import android.view.MenuItem;
    import android.view.View;
    import android.view.View.OnClickListener;
    import android.view.ViewGroup;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.TextView;

    public class MainActivity extends ActionBarActivity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    if (savedInstanceState == null) {
    getSupportFragmentManager().beginTransaction()
    .add(R.id.container, new PlaceholderFragment())
    .commit();
    }
    Button btn = (Button) findViewById(R.id.button1);
    final TextView tv = (TextView) findViewById(R.id.textView1);
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {
    tv.setText(10);

    }
    });
    }



    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {

    // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
    getMenuInflater().inflate(R.menu.main, menu);
    return true;
    }



    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
    // Handle action bar item clicks here. The action bar will
    // automatically handle clicks on the Home/Up button, so long
    // as you specify a parent activity in AndroidManifest.xml.
    int id = item.getItemId();
    if (id == R.id.action_settings) {
    return true;
    }
    return super.onOptionsItemSelected(item);
    }

    /**
    * A placeholder fragment containing a simple view.
    */
    public static class PlaceholderFragment extends Fragment {

    public PlaceholderFragment() {}



    @Override
    public View onCreateView(LayoutInflater inflater, ViewGroup container,
    Bundle savedInstanceState) {
    View rootView = inflater.inflate(R.layout.fragment_main, container, false);
    return rootView;
    }
    }

    }

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: مشکل با متد set on click listener

    تاپیک به بخش اندروید منتقل شد !!!

    Write Once, Run Anywhere

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: مشکل با متد set on click listener

    فایل log ت چی میگه؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با متد اپدیت(در قسمت شرط) در اکسس
    نوشته شده توسط moferferi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 08:18 صبح
  2. یک مشکل در Proxy setting
    نوشته شده توسط AR nekoo در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 13:18 عصر
  3. مشکل با متد CopyFromScreen
    نوشته شده توسط mostafaaa در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1387, 09:12 صبح
  4. مشکل با متد showdialog
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 17:30 عصر
  5. مشکل با متد execute
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •