نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تحلیل Runtime زبانهای برنامه نویسی

  1. #1

    تحلیل Runtime زبانهای برنامه نویسی

    سلام

    زبان هایی مثل #C یا VB.NET متکی به CLR و NET Freamwork هستند ، یعنی بدون نصب این موارد امکان بهره وری وجود نداره.
    ++C در اغلب موارد متکی به Microsoft Visual C++‎ Redistributable هست مگر اینکه در تنظیمات Visual Studio تنظیم کنیم که بدون این کتابخانه کامپایل بشه
    Visual Basic 6 متکی بر MsvbvmXX.dll و OCX ها هست که بدون اینها اجرا نمیشه.

    حالا سوال من اینه که Delphi متکی به چیه !؟ Delphi روی ویندوز 98 تا 8 بدون هیچ Runtime خاصی اجرا میشه. یعنی من ویندوز XP رو که صفر نصب کنم (بدون Visual C++‎ Redistributale یا دات نت فریمورک) برنامه های Delphi اجرا میشه.

    میشه علت دقیقشو بدونم !؟

    و اینکه آیا برنامه های Delphi ساز و کار مبتنی بر توابع API دارند !؟ یعنی مثلا برای ایجاد یک پنجره از تابع CreateWindowEx استفاده میکنند یا تابع Built In دارند !؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار pcrlth0n
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    Www.Rootkit.Blog.ir
    پست
    66

    نقل قول: تحلیل Runtime زبانهای برنامه نویسی

    با سلام
    خوب این کامپایلر اکثر احتیاجات برنامه رو به فایل اجرایی ایجاد شده الحاق میکنه.

    از توابع API در این زبان هم میشه استفاده کرد.

    ولی برای ایجاد پنجره نیاز نیست که از توابع API مستقیم استفاده بشه این کار با کتابخانه ای که به فایل اجرایی الحاق شده به نام VCL انجام میشه.(چون با دلفی آشنایی ندارم نمیتونم دقیقتر ازین توضیح بدم:)

تاپیک های مشابه

  1. کار با Speaker در زبانهای برنامه نویسی تحت Dos ؟؟؟
    نوشته شده توسط هادی فولادی تالاری در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1385, 20:19 عصر
  2. رتبه بندی زبانهای برنامه نویسی در ایران چگونه است
    نوشته شده توسط mahdy1 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 00:30 صبح
  3. ::بررسی زبانهای برنامه نویسی در لیناکس::
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 12:56 عصر
  4. ارتباط sql server با سایر زبانهای برنامه نویسی
    نوشته شده توسط a-mohebbi در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 18:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •