نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در وب سرویس ارسال پیامک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    خطا در وب سرویس ارسال پیامک

    سلام دوستان عزیز

    من یک وب سرویس ارسال پیامک نوشتم . این وب سرویس به درستی کار می کنه و اس ام اس رو ارسال می کنه . فقط تنها مشکلی که داره اینه که 2 تا ارور داره که هر کاریش می کنم رفع نمیشه .




    <?php
    $userName = "";
    $password = "";
    $Number = "";
    $Message = "allo";
    $Type = 1;
    $PhoneNumber = "";//$_REQUEST['phone'];
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    if(true){
    // $value = $_POST['t1'];
    $url = 'http://www.afe.ir/WebService/V4/BoxService.asmx?wsdl';
    $method = 'SendMessage';
    $param = array('Username' => "$userName",'Password' => "$password",'Number' => "$Number",'Mobile' => array("$PhoneNumber"),'Message' => "$Message",'Type' => "$Type");
    define($security,1);
    include_once("include/connection.php");
    $request = new connection($url,$method,$param);
    $message = $request->connect();
    echo $message;
    $request->__destruct();
    unset($value,$url,$method,$param,$request);
    }
    ?>







    connection.php


    <?php
    if(!defined($security)){
    header($_SERVER["SERVER_PROTOCOL"]." 404 Not Found");
    die();
    }
    class connection{
    public $value;
    public $method;
    public $url;
    public $type;
    function __construct($url,$method,$value,$type=''){
    $this->value = $value;
    $this->method = $method;
    $this->url = $url;
    $this->type = $type;
    }
    function connect(){
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $client = new SoapClient($this->url);
    $result = $client->__SoapCall($this->method, array($this->value));
    if($this->type == 'object')
    return get_object_vars($result);
    $merge = $this->method.'Result';
    if($result->$merge->string != '')
    return $result->$merge->string;
    else
    return $result->$merge;
    }
    function __destruct(){
    unset($this->value,$this->url,$this->method,$this->type);
    }
    }
    ?>



    وقتی که اجراش می کنم اررور های زیر رو میده :


    ( ! ) Notice: Undefined variable: security in C:\wamp\www\SendVerificationCodeToMobileNumber.php on line 15
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0008 244976 {main}( ) ..\SendVerificationCodeToMobileNumber.php:0

    ( ! ) Notice: Undefined variable: security in C:\wamp\www\include\connection.php on line 3
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0008 244976 {main}( ) ..\SendVerificationCodeToMobileNumber.php:0
    2 0.0072 261512 include_once( 'C:\wamp\www\include\connection.php' ) ..\SendVerificationCodeToMobileNumber.php:17


    البته اس ام اس ارسال میشه و از اون بابت مشکلی نیس تنها مشکل اینجاست که این دو تا اررور رو میده .
    اون 2 خطی هم که باعث این ررور میشن رو پاک می کنم ولی دیگه اس ام اس ارسال نمیشه.

    ممنون از همگی

  2. #2

    نقل قول: خطا در وب سرویس ارسال پیامک

    دوست عزیز اینا زیاد مهم نیست

    با بستن display_error مشکلتون حل میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: خطا در وب سرویس ارسال پیامک

    چطوری اینکارو انجام بدم ؟

    خروجی برای من خیلی مهم هست چون می خوام این وب سرویس رو از اندروید فراخونی کنم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: خطا در وب سرویس ارسال پیامک

    ممنون مشکل حل شد

    این خط رو اضافه کردم :
    error_reporting(0);

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: بهترین وب سرویس ارسال پیامک
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1397, 00:24 صبح
  2. خطا در وب سرویس ارسال پیامک
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش امنیت در PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1394, 17:27 عصر
  3. آموزش: همه چیز در خصوص وب سرویس ارسال پیامک
    نوشته شده توسط microsona در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 20:24 عصر
  4. مبتدی: وب سرویس ارسال پیامک
    نوشته شده توسط noth50 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 13:19 عصر
  5. سوال: درخواست وب سرویس ارسال پیامک
    نوشته شده توسط zahraabedi در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •