نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    Thumbs up نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام دوستان ..... من یه چند روزیه درگیر این ربات های تلگرام شدم یسری چیزها متوجه شدم اما توی یه مساله موندم.....

    تا اونجا که فهمیدم باید سایتمون که ssl هم باید باشه رو توی آدرس زیر ثبت کنیم :
    https://api.telegram.org/bot<TOKEN>/setWebhook?url=https://name.com

    که توی آدرس بالا بعد از url میشه آدرس سایتی که قراره اون متن تایپ شده تلگرام به اون صفحه بره که اون متن هم در قالب جیسون میره./.

    اما من نمیدونم که توی سایتم چطور اون جیسون رو پیدا کنم و بخونم و پردازش کنم و به چه لینکی نییجه رو برگزدونم .... اصلا با چه قالبی برگردونم

    هر کس هر نظری داره ممنون میشم کمکم کنه .... ضمنا موارد بالا هم شاید اشتباه متوجه شدم که اگه اینجوریه لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    دوستان حرفه ای .... نبود کسی ؟ لطف میکنید اگه اطلاعاتتون رو به اشتراک بزارید

  3. #3

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام
    من دنبال همین هستم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    اگر از وب فرم استفاده میکنی پیشنهاد می کنم که صفحه ای که قراره درخواست های webhook رو پردازش کنه صفحه ashx یا همون هندلر باشه

    json رو یک استرینگ معمولی فرض کن که شبیه queryString به صفحه ارسال میشه و میتونی با JsonDeserializer اونو تبدیل به کلاس متناظر کنی(که البته باید کلاس رو از قبل تعریف کنی- مثل model در MVC)

    هر پیامی که روبات دریافت کنه به صفحه شما ارسال میشه(میتونی تعیین کنی فقط دستور های از قبل تعریف شده برات ارسال بشه - دستورایی که با / شروع میشه)
    حالا بسته به نوع اطلاعات(متن، عکس و صوت و ویدئو و ...) فرمت داده ها متفاوته(نه خیلی)

    بعد دریافت اطلاعات هر کاری که دوست داری میتونی انجام بدی...

    برای تست(روی لوکال هاست) اینکه تلگرام اطلاعات رو به چه شکلی برات میفرسته میتونی از ngrok استفاده کنی
    یکم کار باهاش سختی داره ولی اینو بگم که ngrok میتونه پیام های webhook رو به لوکال هاست شما ارسال کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    اگر از وب فرم استفاده میکنی پیشنهاد می کنم که صفحه ای که قراره درخواست های webhook رو پردازش کنه صفحه ashx یا همون هندلر باشه

    json رو یک استرینگ معمولی فرض کن که شبیه queryString به صفحه ارسال میشه و میتونی با JsonDeserializer اونو تبدیل به کلاس متناظر کنی(که البته باید کلاس رو از قبل تعریف کنی- مثل model در MVC)

    هر پیامی که روبات دریافت کنه به صفحه شما ارسال میشه(میتونی تعیین کنی فقط دستور های از قبل تعریف شده برات ارسال بشه - دستورایی که با / شروع میشه)
    حالا بسته به نوع اطلاعات(متن، عکس و صوت و ویدئو و ...) فرمت داده ها متفاوته(نه خیلی)

    بعد دریافت اطلاعات هر کاری که دوست داری میتونی انجام بدی...

    برای تست(روی لوکال هاست) اینکه تلگرام اطلاعات رو به چه شکلی برات میفرسته میتونی از ngrok استفاده کنی
    یکم کار باهاش سختی داره ولی اینو بگم که ngrok میتونه پیام های webhook رو به لوکال هاست شما ارسال کنه

    چطور به تلگرام بگم که آدرس وب هوک من فلان صفحه است؟ آیا اینکار را باید با استفاده از دستورات asp.net بهش بگم یا با خود تلگرام هم میشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    همینطور که دوستمون گفتن ...

    تا اونجا که فهمیدم باید سایتمون که ssl هم باید باشه رو توی آدرس زیر ثبت کنیم :
    https://api.telegram.org/bot<TOKEN>/setWebhook?url=https://name.com

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    همینطور که دوستمون گفتن ...

    تا اونجا که فهمیدم باید سایتمون که ssl هم باید باشه رو توی آدرس زیر ثبت کنیم :
    https://api.telegram.org/bot<TOKEN>/setWebhook?url=https://name.com
    سلام


    آره یک صفحه اس اس ال دار هم دارم فقط میخوام بدونم چطور دستورات را با ای اس پی دات نت بفرستم و چطوری آنها را بگیرم.
    کلا میخام بدون کتابخونه این ای پی آی ها را بفرستم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    برای ارسال نیاز به ssl نیست فقط کافیه درخواست به api بفرستید
    هم Get پشتیبانی میکنه و هم Set یعنی به طور مثال برای متد sendMessage اگر
    api.telegram.org/bot<Token>/sendMessage?chat_id=آی دی کانال یا کد شناسه فرد&text=متن&parse_mode=html
    رو توی آدرس مرورگرتون بزنید متن به کانال یا فردی که شناسشو گذاشتید ارسال میشه
    اگر با استفاده از فرم هم این اطلاعات رو به اون آدرس بفرستید هم بدون مشکل انجام میشه
    (شناسه افراد متفاوت از اون شناسه ای هست که به صورت @ketemadi تعریف میشه)

    2 نمونه ارسال با C#‎ برات میذارم یکی برای ارسال عکس
    یکی ارسال متن

    ارسال عکس

    WebRequest req = WebRequest.Create("https://api.telegram.org/bot" + _botKey + "/sendPhoto?chat_id=" + chat_id + "&photo=" + photo + "&caption=" + text);
    req.UseDefaultCredentials = true;
    req.Method = "Post";


    var result = req.GetResponse();
    req.Abort();

    photo آدرس URL عکس هست
    text متنی که قراره زیر عکس نشون بده


    ارسال متن

    WebRequest req = WebRequest.Create("https://api.telegram.org/bot" + _botKey + "/sendMessage?chat_id=" + chat_id + "&text=" + text);
    req.UseDefaultCredentials = true;
    req.Method = "Post";


    var result = req.GetResponse();
    req.Abort();

    text متن پیام هست

    خود تلگرام همه متد ها و پارامتر های ارسالی رو توضیح داده
    https://core.telegram.org/bots/api#sendmessage

  10. #10

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    برای ارسال نیاز به ssl نیست فقط کافیه درخواست به api بفرستید
    هم Get پشتیبانی میکنه و هم Set یعنی به طور مثال برای متد sendMessage اگر
    api.telegram.org/bot<Token>/sendMessage?chat_id=آی دی کانال یا کد شناسه فرد&text=متن&parse_mode=html
    رو توی آدرس مرورگرتون بزنید متن به کانال یا فردی که شناسشو گذاشتید ارسال میشه
    اگر با استفاده از فرم هم این اطلاعات رو به اون آدرس بفرستید هم بدون مشکل انجام میشه
    (شناسه افراد متفاوت از اون شناسه ای هست که به صورت @ketemadi تعریف میشه)

    2 نمونه ارسال با C#‎‎ برات میذارم یکی برای ارسال عکس
    یکی ارسال متن

    ارسال عکس

    WebRequest req = WebRequest.Create("https://api.telegram.org/bot" + _botKey + "/sendPhoto?chat_id=" + chat_id + "&photo=" + photo + "&caption=" + text);
    req.UseDefaultCredentials = true;
    req.Method = "Post";


    var result = req.GetResponse();
    req.Abort();

    photo آدرس URL عکس هست
    text متنی که قراره زیر عکس نشون بده


    ارسال متن

    WebRequest req = WebRequest.Create("https://api.telegram.org/bot" + _botKey + "/sendMessage?chat_id=" + chat_id + "&text=" + text);
    req.UseDefaultCredentials = true;
    req.Method = "Post";


    var result = req.GetResponse();
    req.Abort();

    text متن پیام هست

    خود تلگرام همه متد ها و پارامتر های ارسالی رو توضیح داده
    https://core.telegram.org/bots/api#sendmessage
    شما سمپل دارید ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    برای ارسال نیاز به ssl نیست فقط کافیه درخواست به api بفرستید
    هم Get پشتیبانی میکنه و هم Set یعنی به طور مثال برای متد sendMessage اگر
    api.telegram.org/bot<Token>/sendMessage?chat_id=آی دی کانال یا کد شناسه فرد&text=متن&parse_mode=html
    رو توی آدرس مرورگرتون بزنید متن به کانال یا فردی که شناسشو گذاشتید ارسال میشه
    اگر با استفاده از فرم هم این اطلاعات رو به اون آدرس بفرستید هم بدون مشکل انجام میشه
    (شناسه افراد متفاوت از اون شناسه ای هست که به صورت @ketemadi تعریف میشه)

    2 نمونه ارسال با C#‎‎ برات میذارم یکی برای ارسال عکس
    یکی ارسال متن

    ارسال عکس

    WebRequest req = WebRequest.Create("https://api.telegram.org/bot" + _botKey + "/sendPhoto?chat_id=" + chat_id + "&photo=" + photo + "&caption=" + text);
    req.UseDefaultCredentials = true;
    req.Method = "Post";


    var result = req.GetResponse();
    req.Abort();

    photo آدرس URL عکس هست
    text متنی که قراره زیر عکس نشون بده


    ارسال متن

    WebRequest req = WebRequest.Create("https://api.telegram.org/bot" + _botKey + "/sendMessage?chat_id=" + chat_id + "&text=" + text);
    req.UseDefaultCredentials = true;
    req.Method = "Post";


    var result = req.GetResponse();
    req.Abort();

    text متن پیام هست

    خود تلگرام همه متد ها و پارامتر های ارسالی رو توضیح داده
    https://core.telegram.org/bots/api#sendmessage
    عالی بود، خروجی request ای که میده بصورت json هست، آیا میتونی نمونه کدی بزاری که بتونم این خروجی را تحلیل کنم و باهاش کار کنم؟
    تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    من الان دیگه مشکلی با ارسال ندارم و نتیجه رو هم میتونم دریافت کنم، حالا مشکل من اینجاست که من یک یو آر ال دارای اس اس ال از طریق وب هوک به تلگرام معرفی کردم و تلگرام هم درخواست ها رو به اون صفحه میفرسته چطور بتونم کاری کنم که اطلاعات را که به صفحه میفرسته بگیرم؟ با استفاده از چه دستوری میشه اینکارو بکنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    با یک فرم html چطور برخورد میکنی و اطلاعاتش رو میگیری؟
    querystring رو چطوری میگیری؟
    پارامتر هایی که به handler ارسال میشه چطور دریافت میکنی؟؟
    اینم مثل اونا...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    بلاخره تونستم خروجی رو بگیرم ولی بصورت زیر میده و وقتی میخوام دیسریالیزش با json خطا میده. خروجی که الان گرفتم بصورت زیر هست.
    jason=%7B%22update_id%22%3A493008258%2C%0A%22messa ge%22%3A%7B%22message_id%22%3A24%2C%22from%22%3A%7 B%22id%22%3A151235239%2C%22first_name%22%3A%22aban %22%2C%22last_name%22%3A%22rayan%22%7D%2C%22chat%2 2%3A%7B%22id%22%3A151235239%2C%22first_name%22%3A% 22aban%22%2C%22last_name%22%3A%22rayan%22%2C%22typ e%22%3A%22private%22%7D%2C%22date%22%3A1479411082% 2C%22text%22%3A%22%5Cu0633%5Cu0644%5Cu0627%5Cu0645 %22%7D%7D

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    با یک فرم html چطور برخورد میکنی و اطلاعاتش رو میگیری؟
    querystring رو چطوری میگیری؟
    پارامتر هایی که به handler ارسال میشه چطور دریافت میکنی؟؟
    اینم مثل اونا...
    شما باید مدیر این بخش میشدی که خوب جواب میدی، خواهشا یک نمونه کد بزار که بتونه اینکار رو بکنه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    من تا این سطح هم رسیدم و تونستم دی سریالایزشم بکنم ولی نمیدونم چرا پیام های فارسی درست نشون داده نمیشه.
    {"update_id":493008261, "message":{"message_id":27,"from":{"id":151235239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"},"chat":{" id":151235239,"first_name":"aban","last_name":"ray an","type":"private"},"date":1479412003,"text":"\u 0633\u0644\u0627\u0645"}}

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام
    فارسیش هم درست شد، حالا چکار کنم که اگر چند کاربر پیام داد بتونم شناسایشون بکنم؟ مثلا به اولی میگم نام را وارد کنید، نامش را وارد میکنه (مثلا علی) بعد بگم نام خانوادگی را وارد کنه و کاربر هم میزنه (رضایی) حالا بهش بگم مشخصات شما علی رضایی می باشد. یعنی چطور اطلاعاتش را حفظ کنم و بدونم با کدوم کاربر حرف می زنم. بنظرم درست هم نیست برای هر کاربری یک رکورد در دیتابیس باز کنم.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    این چیزیه که دریافت کردی



    {"update_id":493008261, "message":{"message_id":27,"from":{"id":151235 239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"},"chat ":{" id":151235239,"first_name":"aban","last_name":"r ay an","type":"private"},"date":1479412003,"text":" \u 0633\u0644\u0627\u0645"}}

    این هم چت آی دی و اسم و فامیل اون فرد توی تلگرام
    "id":151235239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"
    id برای هر کاربر متفاوت و ثابته. برای شناسایی باید از اون استفاده کنی
    اسم و فامیل دست خود کاربره و میتونه هر زمان عوض کنه(بهتره شما هم از همون اسم و فامیل استفاده کنید)



    این که بخوای اطلاعات یا چت ها رو ذخیره کنی بسته به کاری هست که میخوای انجام بدی

    یه وقت میخوای چت آی دی ها رو داشته باشی و هر وقت خواستی پیام بدی یا تبلیغی بکنی که باید ذخیره کنی
    یه وقت هست به ازای هر پیامی که میدن یا دستوری که وارد میکنن میخوای جواب خاصی بدی که نیازی به ذخیره نیست


    شما باید مدیر این بخش میشدی که خوب جواب میدی، خواهشا یک نمونه کد بزار که بتونه اینکار رو بکنه.
    حوصله کد ندارم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط kamranetemadi مشاهده تاپیک
    این چیزیه که دریافت کردی



    {"update_id":493008261, "message":{"message_id":27,"from":{"id":151235 239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"},"chat ":{" id":151235239,"first_name":"aban","last_name":"r ay an","type":"private"},"date":1479412003,"text":" \u 0633\u0644\u0627\u0645"}}

    این هم چت آی دی و اسم و فامیل اون فرد توی تلگرام
    "id":151235239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"
    id برای هر کاربر متفاوت و ثابته. برای شناسایی باید از اون استفاده کنی
    اسم و فامیل دست خود کاربره و میتونه هر زمان عوض کنه(بهتره شما هم از همون اسم و فامیل استفاده کنید)



    این که بخوای اطلاعات یا چت ها رو ذخیره کنی بسته به کاری هست که میخوای انجام بدی

    یه وقت میخوای چت آی دی ها رو داشته باشی و هر وقت خواستی پیام بدی یا تبلیغی بکنی که باید ذخیره کنی
    یه وقت هست به ازای هر پیامی که میدن یا دستوری که وارد میکنن میخوای جواب خاصی بدی که نیازی به ذخیره نیست



    حوصله کد ندارم
    بنظرت بهترین راه برای اینکه کاری کنیم کاری کنیم که کاربر در دو مرحله یکبار نامش رو وارد کنه و دفعه بعد نام خانوادگیشو و سپس تایید کنه و ما در نهایت بهش پیام بدیم سلام علی رضایی چیه؟

  20. #20

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    سلام
    فارسیش هم درست شد، حالا چکار کنم که اگر چند کاربر پیام داد بتونم شناسایشون بکنم؟ مثلا به اولی میگم نام را وارد کنید، نامش را وارد میکنه (مثلا علی) بعد بگم نام خانوادگی را وارد کنه و کاربر هم میزنه (رضایی) حالا بهش بگم مشخصات شما علی رضایی می باشد. یعنی چطور اطلاعاتش را حفظ کنم و بدونم با کدوم کاربر حرف می زنم. بنظرم درست هم نیست برای هر کاربری یک رکورد در دیتابیس باز کنم.

    خسته نباشی
    کارت عالی بوده تا اینجا
    من هم همین مشکل رو چند وقتیه دارم
    ولی انقدر ور رفتم که دیگه هنگ کردم.. انگار مغزم رو این مورد قفل کرده
    اگه کدهایی که نوشتی تا به این مرحله رسیده رو بفرستی ممنون میشم
    یا همینجا یا به تلگرامم @mobtaker61



    ممنون

  21. #21

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام میتونید کدتون را به اشتراک بزارید؟

  22. #22

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام
    چه کار کردین فارسیش درست شد؟
    من هر چی فارسی می فرستم بهمریز بهم تحویل می ده

  23. #23

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام اگه بشه کد تون به اشتراک بزارید عالی
    بعد من دو تا سوال دارم
    1- با این ngrok چطوری روی لوکال تست کنم کد هام رو
    2- این خطا مال چی؟CodeBlock.Bot.Engine.Controllers.webhookCont roller.<Post>d__23.MoveNext()
    بعد من تا اینجا پیش رفتم TEst9009_bot@

  24. #24

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    uppp.....................

  25. #25

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    من تا این سطح هم رسیدم و تونستم دی سریالایزشم بکنم ولی نمیدونم چرا پیام های فارسی درست نشون داده نمیشه.
    {"update_id":493008261, "message":{"message_id":27,"from":{"id":151235239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"},"chat":{" id":151235239,"first_name":"aban","last_name":"ray an","type":"private"},"date":1479412003,"text":"\u 0633\u0644\u0627\u0645"}}
    سلام

    منم این مشکل رو دارم پیام ها فارسی دریافت نمیشن هر کاری کردم Encoding به utf-8 نمیشه کسی کد دریافت پیام از webhook داره؟

  26. #26

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    {"update_id":493008261, "message":{"message_id":27,"from":{"id":151235 239, "first_name":"aban","last_name":"rayan"},"chat ":{" id":151235239,"first_name":"aban","last_name":"r ay an","type":"private"},"date":1479412003,"text":" \u 0633\u0644\u0627\u0645"}}
    سلام کسی میتونه کمک کنه پیام رو به شکل بالا نتونستم بگیرم ولی فارسی به این شکل نشون میده فارسی نمیشه:
    "text":" \u 0633\u0644\u0627\u0645

  27. #27

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات از telegram Webhook

    سلام
    من تو این زمینه تحقیقی نکردم ...
    متاسفانه دوستان وقتی به نتیجه رسیدن ، دست آوردشون رو به بقیه ارائه نمیکنن !!!

    همینطوری یه سرچی زدم و به این پروژه برخورد کردم ... ( Open Source )

    تست کردم و دیدم جواب هم میده ... فارسی هم جواب میده !

    ( سایت مبدا : https://github.com/zhukov/webogram )

    لینک دانلود

تاپیک های مشابه

  1. نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 28
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 08:39 صبح
  2. نحوه خواندن اطلاعات DBF و ذخیره آن در SQL Server
    نوشته شده توسط hmdkarimi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 11:47 صبح
  3. نحوه خواندن اطلاعات راننده از کارت هوشمند
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 23:10 عصر
  4. نحوه خواندن اطلاعات از صفحات وب و ذخیره کردن آنها در بانک اطلاعاتی؟
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 03:01 صبح
  5. نحوه خواندن اطلاعات از صفحات وب و ذخیره کردن آنها در بانک اطلاعاتی؟
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 03:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •