نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل درست اجرا نشدن کدهای اتصال و ثبت، ویرایش و جست و جو دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Question مشکل درست اجرا نشدن کدهای اتصال و ثبت، ویرایش و جست و جو دیتابیس

    با سلام بنده یه برنامه ویندوز فرم نوشتم که دیتابیس اون رو در هاست قرار دادم...
    حالا مشکل اینجاست که گاهی اتصال انجام نمیشه و مشتری مجبوره برنامه رو ببنده و دوباره باز کنه تا برنامه دوباره درست کار کنه یا مثلا کل اطلاعات رو پیدا نمیکنه و باز مجبور به بستن و دوباره باز کردن برنامه برای رفع مشکل هستیم... حالا سوال من اینه که من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: مشکل درست اجرا نشدن کدهای اتصال و ثبت، ویرایش و جست و جو دیتابیس

    هیچ کدی از دستورات را نزاشتی و هیچ اطلاعاتی از میزان حجم اطلاعات هنگام لود فرم نزاشتی و حتی هیچ اطلاعاتی از نحوه اتصال به دیتا را نگفتی

    فک میکنی ما پیامبریم یا علم غیب داریم؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: مشکل درست اجرا نشدن کدهای اتصال و ثبت، ویرایش و جست و جو دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    هیچ کدی از دستورات را نزاشتی و هیچ اطلاعاتی از میزان حجم اطلاعات هنگام لود فرم نزاشتی و حتی هیچ اطلاعاتی از نحوه اتصال به دیتا را نگفتی

    فک میکنی ما پیامبریم یا علم غیب داریم؟
    آقا ببخشید کاملا حق با شماست اصلا حواسم نبود
    کدی که خطا میگیره((از هر 80 تا رکورد 10 تا رکورد آیدیشون بر نمیگرده یا ثبت نمیشن)):
    قراره یه سند رو ثبت کنه و آیدی همون سند رو، یعنی آخرین رکورد رو برگردونه

    SqlConnection coon = new SqlConnection("Data Source=1.1.1.1;Initial Catalog=test;User ID=test;Password=root;Persist Security Info=True;");
    SqlCommand coom = new SqlCommand("insert into [rclient] (rname,frn,rsh,rcn,ptlc,[add],rtn) values(N'" + rname.Text.Trim() + "',N'" + frn.Text.Trim() + "',N'" + rsh.Text.Trim() + "',N'" + rcn.Text.Trim() + "',N'" + ptlc.Text.Trim() + "',N'" + add.Text.Trim() + "',N'" + rtn.Text.Trim() + "')", coon);
    try
    {
    if (coon.State == ConnectionState.Closed)
    coon.Open();
    coom.ExecuteNonQuery();
    if (coon.State != ConnectionState.Closed)
    {
    coon.Close();
    }
    coom.Parameters.Clear();
    DataGridView datagrid24 = new DataGridView();
    if (coon.State == ConnectionState.Closed)
    coon.Open();
    SqlDataAdapter sdadapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM [rclient] WHERE [rclient].rid = IDENT_CURRENT('[rclient]');", coon);
    DataTable dttable = new DataTable();
    sdadapter.Fill(dttable);
    datagrid24.DataSource = dttable;
    modified = Convert.ToInt32(datagrid24.Rows[0].Cells[0].Value.ToString().Trim());
    if (coon.State != ConnectionState.Closed)
    coon.Close();
    }
    catch (Exception x)
    {
    MessageBox.Show("خطای ثبت مشتری لطفا به پشتیبانی اطلاع دهید.", "!!!پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    }

    7 تا جدول داره دیتابیس و هر جدول نهایتا 100 هزار رکورد داره... حجم کلی دیتابس 3 گیگ هست و بک آپ اون 45 مگابایته...
    نحوه اتصال به دیتا هم که در کد ها مشخصه.... اگر بازم چیز بیشتری نیاز هست که بگم لطفا بگید تا بگم...

    واقعا ممنون که وقت میزارید و این پستها رو میخونید تا به کسایی که کمتر از خودتون میدونن کمک کنید... من که خودم به شخصه همه اعضای برنامه نویس و گردانندگانش رو دعا میکنم...
    بازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: مشکل درست اجرا نشدن کدهای اتصال و ثبت، ویرایش و جست و جو دیتابیس

    اینم همون کد سرچه هست که گفتم گاهی کامل نشون نمیده و در هر جستوجو 100 تا رکرد رو بیشتر فراخوانی نمیکنه... عمدتا بین 1 تا 3 رکورد رو نشون میده...



    public DataTable ExecuteSelectSQL(String strSQL)
    {
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    {
    con.Open();
    }
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter adb = new SqlDataAdapter(strSQL, con);
    try
    {
    adb.Fill(dt);
    if (con.State == ConnectionState.Open)
    {
    con.Close();
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("لطفا دسترسی خود را به اینترنت چک کنید در صورت حل نشدن فایروال و فیلترشکن خود را چک کنید و در صورت دانلود آن را متوقف کنید. اگر مشکل حل نشد با پشتیبانی تماس بگیرید", "!!!پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    }
    return dt;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اجرا نشدن کدهای css
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1394, 14:52 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1393, 01:25 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آبان 1393, 12:15 عصر
  4. گفتگو: مشکل اجرا نشدن کدهای PHP در مرورگرهای مختلف
    نوشته شده توسط Risk_Of_Death در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 21:12 عصر
  5. مشکل در اجرا نشدن تغییرات برنامه
    نوشته شده توسط oranoos در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 07:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •