نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال متن

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    47

    انتقال متن

    با سلام و درود
    به نظر شما توی دلفی چطور می تونیم متن موجود در فرم مثلا Richedit با راست کلیک کردن امکانات زیر را به فرم مورد نظر اظافه کنیم :
    انتقال به سند جاری (منظور از سند فایل وورد می باشد)
    انتقال به سند جدید (آدرس بخواهد)
    و هم چنین سند های که باز است نام انها را نمایش بدهد هر چند تا که باشد.

    این امکان را در برخی نرم افزار ها دیدم به نظرتان چطور این کار را می کنند.
    لطفا راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: انتقال متن

    سلام
    منظورت از سند فایل ورود چی هست؟ ادرس چی رو بخواد؟ میتونی از پاپ آپ استفاده کنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    47

    نقل قول: انتقال متن

    منظور از فایل وورد اینه که فرض کنید متنی در فرم انتخاب (select) شده می خوهید این متن به فایل ووردی هم اکنون باز هست وارد بشه منظور از آدرس اینه که اگر چندتا فایل وورد باز باشه برنامه تشخیص بده که چه فایل هایی ووردی باز هست تا متن را وارد آن فایل وورد بشه .
    منظور از پاپ آپ چیه ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    47

    نقل قول: انتقال متن

    کسی با توابع ms word آشناییی داره
    CreateOLEobject('Word.Application')

    می خوام فایل وورد فعال را تشخیص بدم یا فایل های وورد که توسط کاربر باز شده است.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    47

    نقل قول: انتقال متن

    معادل کد زیر به زبان دلفی می خواستم ،
    خیلی جستجو کردم نتونستم پیدا کنم همه ی کدهای موجود به زبان سی شارپ هست
    لطفا راهنمایی کنید try
    {
    Microsoft.Office.Interop.Word.Application WordObj;
    WordObj = (Microsoft.Office.Interop.Word.Application)System. Runtime.InteropServices.Marshal.GetActiveObject("W ord.Application");

    x = "";
    for (int i = 0; i < WordObj.Windows.Count; i++)
    {
    object idx = i + 1;
    Microsoft.Office.Interop.Word.Window WinObj = WordObj.Windows.get_Item(ref idx);

    // doc_list.Add(WinObj.Document.FullName);


    x = x + "," + WinObj.Document.FullName;

    //x = WinObj.Document.FullName;
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {

    // No documents opened
    }

تاپیک های مشابه

  1. انتقال متن RTF به ClipBoard و تغییر در آن
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 21:38 عصر
  2. انتقال متن از MEMO به WORD
    نوشته شده توسط m_hadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 08:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •