نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: صفحه 404

  1. #1

    صفحه 404

    سلام
    چطوری می تونم تو asp کاری کنم که اگر به هر دلیلی کاربر ادرسی صفحه ای رو تو سایت وارد کرد که همچین ادرسی اصلا موجود نبود، بره به یه صفحه دیگه و اونجا پیغام بده که همچین صفحه وجود نداره

  2. #2

    نقل قول: صفحه 404

    اول یک صفحه درست کنید که میخواید در موقع ارور نمایش داده بشه بعد یک فایل Global.asax بسازید و در قسمت Application_Error صفحه خودتونو آدرس دهی کنید



    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {

    Response.Redirect("~/Error.aspx");
    }



    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار LostOfMind
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    گیلان -آستانه اشرفیه
    پست
    315

    نقل قول: صفحه 404

    نقل قول نوشته شده توسط amir_T_2008 مشاهده تاپیک
    اول یک صفحه درست کنید که میخواید در موقع ارور نمایش داده بشه بعد یک فایل Global.asax بسازید و در قسمت Application_Error صفحه خودتونو آدرس دهی کنید



    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {

    Response.Redirect("~/Error.aspx");
    }



    موفق باشید
    خطای 404 برای عدم وجود صفحه است حالا اگر خطایی دیگری رخ بده باز هم به اون صفحه هدایت میشه

    راه خل مناسب تری وجود نداره که با توجه به نوع خطا به صفحه مربوطه هدایت بشه؟

  4. #4

    نقل قول: صفحه 404

    چرا اونوقت باید بیاید کد بنویسید و آدرس از دیتابیس بخونید و در صورت عدم وجود آدرس بیاد هدایت بشه به صفحه ارور.البته این یک راه حل هستش شاید راه حلهای دیگه هم وجود داشته باشه

  5. #5

    نقل قول: صفحه 404

    نقل قول نوشته شده توسط LostOfMind مشاهده تاپیک
    خطای 404 برای عدم وجود صفحه است حالا اگر خطایی دیگری رخ بده باز هم به اون صفحه هدایت میشه

    راه خل مناسب تری وجود نداره که با توجه به نوع خطا به صفحه مربوطه هدایت بشه؟
    سلام
    می توانید برای خطاهای مختلف page مختلف ایجاد کنید مثال ها در نت هستند جستجو کنید در این کتاب هم کامل توضیح داده شده است اما این روش مناسبی نیست ، شما در پایان پروژه باید آن را تست و بازبینی کنید و خطاهای ایجاد شده را مرتفع کنید ، استفاده از try,catch و اعتبارسنجی های سمت کلاینت و سرور که بر اساس کدنویسی شما حاصل می شود از ایجاد خطاها جلوگیری می کند.
    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: صفحه 404

    بله شما از طریق رخداد on error میتوانید تمام خطاها را مدیریت کنید
    حالا داخل خود این رخداد یا توی اون صفحه ای که رفتید در لودش کارای لازم را انجام بدید
    البته راه خوب همون تو خود تابع است و راحت میتوانید از طریق ارگومان e به اطلاعات خطا دسترسی داشته باشید مانند شماره و نوع و پیام خطا و براساس آنها نتیجه گیری کنید

    مورد بعدی خطاهای اینچنینی را میتوانید از طریق وب سرور و یا فایل وب کانفیگ مدیریت کنید بخشی بنام custom error دارد ودر آن میتوانید برای هرنوع خطایی فایلی را معرفی کنید که آن فایل ظاهر شود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: صفحه 404

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک

    مورد بعدی خطاهای اینچنینی را میتوانید از طریق وب سرور و یا فایل وب کانفیگ مدیریت کنید بخشی بنام custom error دارد ودر آن میتوانید برای هرنوع خطایی فایلی را معرفی کنید که آن فایل ظاهر شود
    برای مشکل شما این روشی که دوستمون گفت بهترین راه حله
    آخرین ویرایش به وسیله daffy_duck376 : دوشنبه 05 مرداد 1394 در 08:07 صبح

  8. #8

    نقل قول: صفحه 404

    سلام
    خیلی ممنون بابت پاسختون
    اینو اضافه می کنم برای باقی دوستان که دنبالش هستند:
    بیش از 40 نوع خطای مختلف داریم که تقریبا بیش از 30 تاش خطاهای سمت کلاینت هستن و باقی خطاهای سمت سرور
    لیست کاملش رو می تونید اینجا ببینید
    اگر ما بخوایم یکی از این خطاها را مدیریت کنیم، مثلا خطای 404 که بخاطر نبودن یک صفحه اتفاق می افته، باید تو وب کانفیگ همچین کدی داشته باشیم:

    <customErrors mode="On">
    <error statusCode="404" redirect="ErrorPage.aspx?Error=404"/>
    </customErrors>

    مشکل اینجا اتفاق می افته که اگر تو پروژه تون هر خطایی اتفاق بیافته، شما به صفحه 404 هدایت می شید
    برای اینکار باید بیاد حتما بقیه خطا ها رو هم مدیریت کنید تا با این خطا قاطی نشه
    یک راهش اینه شما بیاید بگید که من از try-catch استفاده می کنم و مطمئن هستم که هیچ خطایی رخ نمی ده و تنها خطای موجود خطای 404 خواهد بود!
    که البته و صد البته این اشتباهه
    اولا ساختار try-catch تمام خطاها رو مدیریت نمی کنه. مثلا خطاهای حاصل از سرریز رو نمی شه مدیریت کرد با این ساختار
    ثانیا امکان داره به هر دلیله دیگه ای خطایی اتفاق بیافته که شما انتظارشو نداشتید
    پس باید بیایم و برای این احتمالات تو وب کانفگ خطاهای دیگه رو هم مدیریت کنیم که کد وب کانفیگ می شه این شکلی :

    <customErrors mode="On">
    <error statusCode="404" redirect="ErrorPage.aspx?Error=404"/>
    <error statusCode="500" redirect="ErrorPage.aspx?Error=500"/>
    </customErrors>

    حالا باید بیایم برای هر 43 تا خطای موجود یک خط اینجا کد بنوسیم که اصلا نیازی هم بهشون نداریم!؟
    خوشبختانه لازم نیست.
    باید بیایم کد رو اینطوری تغییر بدیم تا لازم نباشه برای هر خطا یک خط به کدمون اضافه کنیم:


    <customErrors mode="On" defaultRedirect="ErrorPage.aspx?500">
    <error statusCode="404" redirect="ErrorPage.aspx?Error=404"/>
    <error statusCode="500" redirect="ErrorPage.aspx?Error=500"/>
    </customErrors>


    این کد باعث می شه که من دو نوع خطا رو بررسی کرده باشم که امکان اتفاقش زیاده و لازم دارم مدیریتشون کنم
    اولی خطای 404 و دومی خطا Internal Server
    تکلیف بقیه خطا ها هم با این عبارت defaultRedirect="ErrorPage.aspx?500 مشخص می شه
    یعنی هر خطای دیگه ای هم اتفاق افتاد بیا سراغ صفحه مورد نظر
    حالا ما اینجا با کوئری استرینگ کد خطا رو به صفحه مورد نظر انتقال می دیم و اونجا می فهمیم که کدوم خطا اتفاق افتاده و یا اینکه دوتا صفحه جداگونه، یکی برای 404 و یکی هم برای بقیه خطا ایجاد کنیم

    من خودم دیشب کلی گشتم ولی مثل اینکه همین چهارخط توضیح منو کسی از دلش نیومده تو سطح اینترنت بزاره!
    نمی دونم این جامعه برنامه نویس های ایرانی چرا اینطورین! هر چی که بلدن برای خودشون نگه می دارن!
    باز معرفت شما دوستان که کمک کردید و می کنید
    خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با نمایش صفحه 404
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 02:15 صبح
  2. سوال: نوشتن صفحه 404 استاندارد
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 11:29 صبح
  3. سوال: چرا وقتی از کد ErrorDocument 404 ./404.html استفاده می کنم، صفحه 404 نمایش داده نمی شه
    نوشته شده توسط i-php-i در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 02:17 صبح
  4. سوال: مشخص کردن صفحه 404 بدون استفاده از فایل htaccess
    نوشته شده توسط i-php-i در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 20:54 عصر
  5. ایجاد یه صفحه 404 منطبق با اصول سئو
    نوشته شده توسط phpweb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •