نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور after update را در wpf پیاده سازی کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    Question چطور after update را در wpf پیاده سازی کنیم؟

    سلام
    چطور میشه رویداد after update را در wpf پیاده سازی کرد. یعنی وقتی که مقدار داخل تکست باکس عوض شد دستور اجرا شود
    از رویداد textChange نمی خوام استفاده کنم چون که به ازای هر کارمتر اجرا میشه
    رویداد lostfocus هم که چه تغییر داده باشیم چه نداده باشیم اجرا میشه
    چه روشی برای انجام این کار هست؟

  2. #2

    نقل قول: چطور after update را در wpf پیاده سازی کنیم؟

    از binding و UpdateSourceTrigger=PropertyChanged استفاده كنيد:
    Text="{Binding prop1,  UpdateSourceTrigger=PropertyChanged, Mode=TwoWay}"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: چطور after update را در wpf پیاده سازی کنیم؟

    ولی من خیلی از تکست باکسهام این روش را نیاز داره. برای همه اونا باید پروپرتی تعریف کنم؟
    prop1 از نو dependency باید باشه؟

  4. #4

    نقل قول: چطور after update را در wpf پیاده سازی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    ولی من خیلی از تکست باکسهام این روش را نیاز داره. برای همه اونا باید پروپرتی تعریف کنم؟
    prop1 از نو dependency باید باشه؟
    شما برای خودت یه تکس باکس درست کن خوب. از Wpf Custom Control Library استفاده کن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: چطور after update را در wpf پیاده سازی کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میشه رویداد after update را در wpf پیاده سازی کرد. یعنی وقتی که مقدار داخل تکست باکس عوض شد دستور اجرا شود
    از رویداد textChange نمی خوام استفاده کنم چون که به ازای هر کارمتر اجرا میشه
    رویداد lostfocus هم که چه تغییر داده باشیم چه نداده باشیم اجرا میشه
    چه روشی برای انجام این کار هست؟
    سلام
    اگه من جای شما بودم، برای کنترل تغییر اطلاعات کاری به کنترل‌ها نداشتم.
    معمولاً وقتی تو فرم ویرایش اطلاعات داری کار می‌کنی یه شی ( instance ) داری که propertyهای اون
    رو به کنترل‌های رو صفحه bind کردی.
    حالا این مراحل رو انجام بده
    1. کلاسش باید INotifyPropertyChanged رو پیاده سازی کنه.

    public class MyClass: INotifyPropertyChanged{
    }

    2. برای این کار باید یه متد و یه رویداد به کلاست اضافه کنی

    public event PropertyChangedEventHandler PropertyChanged;

    public void OnPropertyChanged( object sender, string propertyName ) {
    if ( PropertyChanged != null )
    PropertyChanged( sender, new PropertyChangedEventArgs( propertyName ) );
    }





    3. کلیه‌ی propertyهایی رو که می‌خوای تغییراتشون رو کنترل کنی رو بجای AutoProperty از روش Back field استفاده کن و
    تو قسمت set متد onpropertychanged رو فراخوانی کن

    private int _id;
    public override int Id {
    get { return _id; }
    set {
    if ( _id == value ) return;
    _id = value;
    OnPropertyChanged( this, "Id" );
    }
    }


    این یک روش استاندارد هست تو WPF و همونطور که دوستمون anubis_ir نوشته binding رو انجام بده.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. چطور سیستم گروهبندی با لیبل رو پیاده سازی کنم؟
    نوشته شده توسط Ehsansh در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 10:03 صبح
  2. سوال: کسی میدونه code progect قسمت نمایش فرم رو چطور پیاده سازی کرده؟
    نوشته شده توسط daffy_duck376 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 10:29 صبح
  3. سوال: چطور میشه بانک رو پیاده سازی کرد؟
    نوشته شده توسط bghad1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 12:51 عصر
  4. سوال:چطور میتونم یک برنامه نقشه را پیاده سازی کنم؟
    نوشته شده توسط moharramiasl در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1388, 20:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •