نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    سلام؛ لطفاً شرط زیر رو بررسی کنین:

    void Test1(Control f)
    {
    if(f is TextBox && f.Text == "")
    MessageBox.Show(" Control is TextBox & Empty ");
    else if (f is TextBox && f.Text != "")
    {
    MessageBox.Show("Done!");
    }
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Test1(this);
    }


    میخوام وقتی کنترل، "جعبه‌ی متن" بود و خالی نبود، یک عملیات خاص انجام بدم در غیر اینصورت عمل دیگه ای رو انجام بدم!

    [ همین شرط رو با عملیات دیگه ای پیاده میکنم که کار نمیکنه! عملیات اصلی مربوط به نمایش errorProvider هستش! ]
    چرا این شرط کار نمیکنه؟!

  2. #2

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    اینو امتحان کنید بهینه تر است

    if(f is TextBox)
    if(string.IsEmptyNullWhiteSpace(f.Text))
    mbox("f is empty");
    else mbox("f have something");

    دقیقتر بفرمائید: جواب نمیده یعنی هیچ کاری نمیکنه یا فقط یه قسمتش کار میکنه. لطفاً قطعه کدی که این متد رو فراخوانی میکنه رو هم بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    خب نوشتین
    Test1(this);

    باید یه textbox بفرستین به تابع

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط RmeXXXXXXXXX مشاهده تاپیک
    دقیقتر بفرمائید: جواب نمیده یعنی هیچ کاری نمیکنه یا فقط یه قسمتش کار میکنه.
    کد شما رو هم امتحان کردم!
    کلا هیچ عکس العملی نشون نمیده!!!

    لطفاً قطعه کدی که این متد رو فراخوانی میکنه رو هم بنویسید.
    تو همون button1_Click فراخوانی شده دیگه!

    در ضمن متد IsEmptyNullWhiteSpace وجود نداره، با IsNullWhiteSpace بررسی کردم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    خب نوشتین
    Test1(this);

    باید یه textbox بفرستین به تابع
    برای سه تا کنترل textBox, richTextBox و comboBox باید بررسی کنم!
    در ضمن برای راحتی کار اومدم این متد رو نوشتم ممکنه فرم من بیست تا textBox داشته باشه، همه رو باید دونه دونه بفرستم به متد؟!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط hadimtn مشاهده تاپیک
    سلام؛ لطفاً شرط زیر رو بررسی کنین:

    void Test1(Control f)
    {
    if(f is TextBox && f.Text == "")
    MessageBox.Show(" Control is TextBox & Empty ");
    else if (f is TextBox && f.Text != "")
    {
    MessageBox.Show("Done!");
    }
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Test1(this);
    }


    چرا this گذاشتین؟
    بجاش ActiveControl رو بزارید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط zayens مشاهده تاپیک
    چرا this گذاشتین؟
    بجاش ActiveControl رو بزارید
    this رو تو یه آموزش دیدم طبق اون گذاشتم! حالا مگه چه ایرادی داره؟!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: لطفاً این شرط رو بررسی کنین که چرا کار نمیکنه؟!

    نقل قول نوشته شده توسط hadimtn مشاهده تاپیک
    this رو تو یه آموزش دیدم طبق اون گذاشتم! حالا مگه چه ایرادی داره؟!
    سلام !
    اشکال کارتون اونجایی که تابع رو فراخوانی کردید !
    چون باید بجای مرجع this که به فورم جاری اشاره داره ، تکست باکستون رو قرار بدید !

    مثلن اینجوری :

    Test1(textBox1);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: من یه کد جستجو در سی شارپ دارم.میشه بگید چرا کار نمیکنه؟
    نوشته شده توسط mahmood0700 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 مهر 1393, 08:50 صبح
  2. سوال: این کد چرا کار نمیکنه؟
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:34 عصر
  3. سلام میشه این بانک رو بررسی کنین
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 خرداد 1389, 10:35 صبح
  4. contains بعضی وقتها چرا کار نمیکنه؟!
    نوشته شده توسط mokh_pascal_sangesary در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1385, 18:40 عصر
  5. 'fDate <= '1384% چرا کار نمیکنه؟
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 07:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •