نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از tmain_ به جای main

  1. #1

    استفاده از tmain_ به جای main

    چرا بعضی جاها به جای ()main از تابع زیر استفاده می کنن
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    آخرین ویرایش به وسیله AliBahar : سه شنبه 06 مرداد 1394 در 10:33 صبح

  2. #2

    نقل قول: استفاده از tmain_ به جای main

    نقل قول نوشته شده توسط AliBahar مشاهده تاپیک
    چرا بعضی جاها به جای ()main از تابع زیر استفاده می کنن
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    خب _tmain مختص کتابخانه های مایکروسافتی هستش و در C++‎ استاندارد همچین چیزی رو نداریم اصلیش همون main هستش.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از tmain_ به جای main

    یعنی اگه من _tmain رو بردارم به جاش main بگذارم مشکلی پیش نمیاد. اون آرگومانهاش چیه؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از tmain_ به جای main

    نقل قول نوشته شده توسط AliBahar مشاهده تاپیک
    یعنی اگه من _tmain رو بردارم به جاش main بگذارم مشکلی پیش نمیاد. اون آرگومانهاش چیه؟
    خیر مشکلی نداره اتفاقا استانداردش همین main هستش و tmain در VS و محیط ویندوز استفاده میشه که هیچ اجباری هم نیست ازش استفاده کنید.

    در رابطه با argc تعداد پارامتر های ارسالی هستش همان count of the number of arguments و argv هم خود پارامتر هاست معمولا برای مشخص کردن آرگونمان های سفارشی میشه ازشون استفاده کرد و در موارد عادی نیازی نیست و شما میتونی تابع رو به صورت ساده بدونه آرگومان هم بنویسی.


    int main()

    {


    return 0;

    }


  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از USB به جای Multiport?
    نوشته شده توسط cybercoder در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 17:22 عصر
  2. استفاده از عکس به جای دکمه
    نوشته شده توسط rainbow در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1384, 19:54 عصر
  3. استفاده از & به جای * واسه فراخوانی با ارجاع
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 12:00 عصر
  4. استفاده از enter به جای click موس
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 16:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •