نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مدیریت Popup و new window در WebBrowser

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    مدیریت Popup و new window در WebBrowser

    سلام دوستان

    چطوری میتونم popup یا صفجه هایی که بصورت Open Link in new window باز میشن رو تو برنامم مدیریت کنم که اونها رو هم توی فرم برنامه خودم باز کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    یه فرم بساز خب!
    پروپرتی FormBorderStyle را هم None بزار
    بعدا میتونی نوع باز شدنش را با انیمشین کنترل کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    میشه بیشتر توضیح بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    کجاشو مشکل داری؟
    چجور پاپآپ میخوای برای چکاری؟
    برای notification یا لینک یا....؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    AHA


    using System.Diagnostics;
    ProcessStartInfo sInfo = new ProcessStartInfo("http://mysite.com/");
    Process.Start(sInfo);
    //یا
    Process.Start("http://www.google.com/");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 11:23 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    حالا اگر من ندونم کی قراره این حالت پیش بیاد چی؟
    مثلا 100 لینک هست که نمیدونم کدومش به صورت open in new window باز شدند.
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 10:31 صبح دلیل: فینگلیش ممنوع!!!!1

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    خب
    ازین استفاده کن:

    public void gotoSite(string url){
    System.Diagnostics.Process.Start(url);
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: مدیریت Popup در برنامه ویندوری

    popup را میخوای غیر فعال کنی یا میخوای فقط توی web Browser باز شه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591
    اوکی

    باید دو تا فرم بسازی
    توی فرم اولت که web browser گذاشتی. این هیچ
    حالا هنگام کلیک روی popUp ها باید جوری مدیریت کنی که فرم بعدی باز شه
    چجوری؟

    1- اول این رو به رفرنست Add کن: shdocvw.dll
    (روی رفرنس راست کلیک کن و Add رو بزن و Browse را بزن و برو مسیر زیر
    c:\windows\system32 و shdocvw.dll را به رفرنسهای پروژه اضافه کن)

    2- یه فرم بساز (این برای پاپ آپه) و از toolBox یه web Browser روش بنداز
    این کدها رو هم در نظر بگیر :
     public partial class Form2 : Form {    public Form2() {
    InitializeComponent();
    }
    public WebBrowser Browser {
    get { return webBrowser1; }
    }

    }


    3- حالا توی همون فرم اولت که اونجا هم web browser باید باشه کدهای پایین رو که برات گذاشتم بزار
       public partial class Form1 : Form {    public Form1() {
    InitializeComponent();
    webBrowser1.Url = new Uri("http://google.com");
    }
    SHDocVw.WebBrowser nativeBrowser;
    protected override void OnLoad(EventArgs e) {
    base.OnLoad(e);
    nativeBrowser = (SHDocVw.WebBrowser)webBrowser1.ActiveXInstance;
    nativeBrowser.NewWindow2 += nativeBrowser_NewWindow2;
    }
    protected override void OnFormClosing(FormClosingEventArgs e) {
    nativeBrowser.NewWindow2 -= nativeBrowser_NewWindow2;
    base.OnFormClosing(e);
    }


    void nativeBrowser_NewWindow2(ref object ppDisp, ref bool Cancel) {
    var popup = new Form2();
    popup.Show(this);
    ppDisp = popup.Browser.ActiveXInstance;
    }

    }


    همین!




    با این روش توی فرم اولت با web Browser میشه کار کرد و اگر کاربر popup رو کلیک کنه بجای IE فرم دومت باز میشه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 مرداد 1394 در 11:24 صبح

تاپیک های مشابه

  1. new window در webbrowser
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 00:16 صبح
  2. سوال: New Window در Webbrowser
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 21:29 عصر
  3. fix size new windows IE
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1384, 10:45 صبح
  4. Sessions & New Window !
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 19:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •