نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

  1. #1

    ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    با سلام من یک لیست ویو طراحی کردم یک تست ویو داره میخوام تکست ویو رو به دیتابیسم ارتباط بدم دیتا بیست دارای سه فیلد Id,Name,Family است دیتابیس رو با استفاده از SQLite Export ساختم سوالم اینجاس الان چجوری باید لیست ویو رو باهاش ارتباط بدمم ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    سلام ،
    اگه سوالتون رو قسمت قسمت کنید ، هم زود تر به جواب میرسید ، هم راحت ترین
    الان شما یک سوال کلی پرسیدی ،
    ببین الان اینجا چند تا قسمتی که مطرح هست رو بهت میگم ،
    اول اینکه بری ببینی دیتابیس چجوری کار میکنه و چجوری کوئری بزنی که data ی سیو شده رو دریافت کنی ،
    بعد باید کار با لیست ویو رو یاد بگیری که چجوری کار میکنه و برای کاستوم کردن اون هم باید یک Adapter کاستوم بسازی ،
    حالا اول برو یه سرچ کن درباره این مبحث ها (ترجیحا دنبال منابع اینگلیسی باش) بعد اگه به نتیجه ای نرسیدی بیاید اینجا و سوالتونو قسمت قسمت بپرسید.
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    سلام ممنون از راهنماییت میشه قدم اول رو بگین چجوری با دیتا بیس ارتباط برقرار کنم و کانکت بشم ؟

  4. #4

    نقل قول: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    خوب خروجی کوئری رو بریز تو ی ArrayList بعد اون لیست رو با BaseAdapter پیاده کن

  5. #5

    نقل قول: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط Ruhallah.Ahmadian مشاهده تاپیک
    خوب خروجی کوئری رو بریز تو ی ArrayList بعد اون لیست رو با BaseAdapter پیاده کن
    سلاممم ممنون میشم یه نمونه کد بزارین

  6. #6

    نقل قول: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    میخوام فقط به دیتا بیسم وصل بشم فعلاً بعد سلکت کنم جدولو و بعد با یه پیغامی چیزی بفهمم آیا وصل شدم به دیتابیس یا نه این کد عمل کینه ؟ دیتابیس رو باید کجا بریزم تو res/raw یا assets ?
    کد HTML:
            SQLiteDatabase db = SQLiteDatabase.openDatabase("//raw//mydb.db",
                    null,
                    SQLiteDatabase.OPEN_READWRITE);
    
            if(db.isOpen())
                Toast.makeText(getApplicationContext(), "DB opened", 2).show();

  7. #7

    نقل قول: ارتباط دیتابیس Sqlite با لیست ویو سفارشی

    سلامم دوباره ، هر چند کسی جواب نمیده :)) ولی من از این آموزش استفاده کردم دیتابیس مورد نظرم در پوشه assets/database است بعد ار کد زیر برای تست استفاده کردم که پیغام Db Opened میاد
    کد HTML:
            SQLiteDatabase db = SQLiteDatabase.openDatabase("//raw//mydb.db",
                    null,
                    SQLiteDatabase.OPEN_READWRITE);
    
            if(db.isOpen())
                Toast.makeText(getApplicationContext(), "DB opened", 2).show();
    ولی میرتم تو فایل منجر نه پوشه ای به نام Databases میبینم و جستجو هم میکنم دیتابیسم تو حافظه کپی نشده آیا کد مشکل داره ؟ مشکل از کجاااااااست ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای ارتباط دیتابیس SQLite با Stimulsoft.Reports ؟؟!!
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1396, 20:50 عصر
  2. لیست ویو سفارشی
    نوشته شده توسط hosseinaryai در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1393, 07:53 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1392, 16:12 عصر
  4. اشکال در لیست ویو سفارشی
    نوشته شده توسط erfane.r در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 20:05 عصر
  5. سوال: راهنمایی برای ارتباط دیتابیس SQLite با Stimulsoft.Reports ؟؟!!
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 22:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •