نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    سلام
    کسی از دوستان با چاپگر سوزنی olivveti (پرینتر قبوض) کار کرده؟؟

    من گزارشم رو با استیمول طراحی کردم و فقط چند رکورد برای چاپ داره
    اما وقتی برای olivveti میفرستمش با دستور print در C#‎‎، چاپگر کاغد رو که یک برگ نسخه هستش میکشه داخل و میده بیرون مجدد
    بدون اینکه پرینت کنه
    البته تست پیج میزنه و با پورت سریال از نوع PCI به سیستم وصله

    ممنون میشم از راهنمایی دوستان که خیلی گیرم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    سلام بجای کنترل stiViewerControl از stiDotMatrixViewerControl استفاده کن.این نوع چاپگرهای سوزنی به DotMatrix می شناسن جهت اطلاعات کامل تر بهتره به سایت stimulsoft بری و داکیومنت آن رو مطالعه کنی.لازم اسن یاداوری کنم که و هر خط از گزارش در مد DotMotrix حداکثر از 80 کاراکتر رو پشتیبانی میکند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک
    سلام بجای کنترل stiViewerControl از stiDotMatrixViewerControl استفاده کن.این نوع چاپگرهای سوزنی به DotMatrix می شناسن جهت اطلاعات کامل تر بهتره به سایت stimulsoft بری و داکیومنت آن رو مطالعه کنی.لازم اسن یاداوری کنم که و هر خط از گزارش در مد DotMotrix حداکثر از 80 کاراکتر رو پشتیبانی میکند
    با سلام و تشکر از پاسخت مهندس عزیز

    بنده اصلا از viewer استفاده نکردم و بدون printpreview مستقیم فرستادم به چاپگر
    البته در خود فایل پزارش در برنامه استیمول بعد راهنمایی شما یه پروپرتی پیدا کردم به اسم preview که دو حالت standard و dotmatrix داست. که بنده روی حالت استاندارد که مناسب پرینترهای حرارتی و لیزریه گذاشته بودمش.
    منظور شما همینه؟
    آیا با این گزینه مشکل حله؟

    قطعه کد رو هم براتون میزارم:

    private void PrintBillToNoskhe(string BillID)        {
    PatientClacc.PatientVisitBill pv = new PatientClacc.PatientVisitBill();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = pv.GetBillReportNoskhe(BillID);


    string ReportPath = Application.StartupPath + @"\Reports\" + "PatientBillNoskhe.mrt";
    if (File.Exists(ReportPath))
    {
    System.Drawing.Printing.PrinterSettings st = new System.Drawing.Printing.PrinterSettings();
    string PrinName = FindNoskhePrinter();


    if (!string.IsNullOrEmpty(PrinName))
    {
    stiReportBillNoskhe.Load(ReportPath);
    stiReportBillNoskhe.RegData("DTPatientBillNoskhe", dt);
    stiReportBillNoskhe.Render(false);
    //stiReportBillNoskhe.Render(true);
    st.PrinterName = PrinName;
    stiReportBillNoskhe.Print(true, st);
    //stiReportBillNoskhe.ShowWithRibbonGUI();
    }
    else
    {
    MessageBoxEx.EnableGlass = false;
    MessageBoxEx.Show("پرینتر مناسب یافت نشد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk, MessageBoxDefaultButton.Button1);
    return;
    }
    }
    else
    {
    MessageBoxEx.EnableGlass = false;
    MessageBoxEx.Show("فایل گزارش یافت نشد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk, MessageBoxDefaultButton.Button1);
    return;
    }
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    درسته peopety
    preview رو
    dotmatrix قرار دهید.شما برای تست خودتون یه کنترل stiDotMatrixViewerControl یا از کنترل باکس یا از روش نمونه سازی(کد) یزارید و وقتی کار ok شد به جای فراخوانی متد show() متد print() بزارید به جای نمایش حالت پیش نمایش مستقیم به پرینتر ارسال میشود.به نظر من حتما از حالت پیش نمایش استفاده کن.

    داکیومنتیشن سایت stimul
    http://www.stimulsoft.com/en/documentation/online/programming-manual/index.html?using_mvc_designer_showing_cvb_net_repo rt_code.htm
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : دوشنبه 12 مرداد 1394 در 15:55 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    با سلام مجدد
    با راهنمایی شما و تغییر پروپرتی preview گزارش طراحی شده با استیمول و همچنین استفاده از دستور PrintToDotMatrixPrinter در C#‎ به جای دستور Print ساده، چاپگر که از نوع سوزنی OLLIVETTI PR 4 SL هستش و تا قبل این هیچی چاپ نمیکرد، حالا چاپ میکنه اما کاراکترهای فارسی رو به صورت نامفهوم (اجغ وجغ) چاپ میکنه.
    البته این چاپگر موقعی که تست پیج ازش میگیری فونت های فارسی رو به راحتی چاپ میکنه و مشکلی نداره.

    راه حلی دارید برای این موضوع؟؟

    ممنونم از راهنماییتون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    لطفاً راهنمایی

    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: چاپگر olivetti pr4 و استیمول سافت

    مشکل رو حل کردم بعد از حدود دو ماه تلف شدن وقتم

    هرچند که کلی گلایه مندم از این همه استادی که اینجا هستن و حتی یه نگاه هم نکردن به پست بنده تا شاید کمکی بتونن بکنن
    اما
    ازین چند دوست عزیزی که حداقل نظراتشون رو نوشتن بسیار سپاسگذارم
    و نتیجه رو اینجا قرار میدم تا شاید به درد یکی مثل خودم بخوره یه روز

    گاهی اوقات هر کدوممون ممکنه جایی گیر کنیم که بسیار سادست از دید بقیه


    این پرینتر های olivetti pr4sl یک option دارن به نام ایمولیشن

    در واقع سیستم عامل و کدینگ این پرینتر هست که فقط به صورت سخت افزاری توسط شرکت فروشنده تغییر میکنه

    اغلب به خاطر کارهای بانکی، ایمولیشن این پرینترها برای سیستم Dos تنظیم میشه
    در این صورت برای کار با این پرینترها در محیط برنامه نویسی باید ماتریکسی باهاشون برخورد کرد (منظورم دستورات ویو یا پرینت DOTMAtrix هستش)

    اما پرینتر بنده ایمولیشن تحت ویندوز داشت برای همین از محیط هایی مثل WORD به راحتی پرینت میگرفت
    در صورتی که بنده به خاطر آشنایی که از قبل با این پرینترهای تحت داس داشتم، باهاش ماتریکسی برخورد میکردم و حتی یه بارم با دستورات پرینت ساده و معمولی تستش نکردم در این مدت
    تا اینکه یکی از دوستان در همین سایت، یه اشاره به این موضوع کرد و رفتم سراغ تستش و بالاخره معضل حل شد.



    ممنون از توجه مهندسین عزیز

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1393, 12:40 عصر
  2. ارسال یک پارامتر به استیمول سافت
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 07:40 صبح
  3. سوال: کند بودن باز شده فرم هایی که برای گزارشگیری از استیمول سافت استفاده شده است
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 11:11 صبح
  4. پاس دادن چندین دیتاتیبل به استیمول سافت
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 15:02 عصر
  5. فیلتر در استیمول سافت
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •