نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: توضیح درباره این واژه ها

  1. #1

    توضیح درباره این واژه ها

    سلام. وقت بخیر.
    عذر می خوام میشه این گزینه ها رو توضیح بدید و همچنین تفاوت هاش رو بفرمایید و همچنین اون کلماتش مخفف رو بگید؟
    win32 console application
    win32 application
    ATL
    MFC
    CLR
    C++‎/CLI

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: توضیح درباره این واژه ها

    سلام.
    win32 console application، در واقع یک نرم افزار عموما ساده ای هست که ورودی و خروجی اون از طریق کنسول انجام میشه و عموما برای انجام کار های کوچک و یا به صورت موقتی و برای تست کردن کاربرد بخش هایی از پروژه های بزرگتر به کار میره.
    در مورد win32 application ، محیطی هست که به شما این امکان رو میده با استفاده از Windows API ها و یا .NET FrameWork محیطی رو به همراه GUI طراحی کنید. البته این روش مستقل از سکو نیست و منحصرا به MS Windows مربوط است.
    در مورد ATL که مخفف ترکیب Active Template Library هست، همونطور هم که از اسمش معلوم هست، مجموعه ای از کلاس ها بر پایه ی Template هست، که به شما این اجازه رو میدن برنامه ی خودتون رو راخت تر و با امکانات بیشتری طراحی کنید، این اجازه رو به شما میده تا بتونید از کامپوننت های ActiveX هم استفاده کنید و ...
    MFC یا همون Microsoft Foundation Classes ا یک سری کلاس هایی هستند بر پایه ی پیندوز که در واثغ اونها هم که کمک میکنند.
    CLI یا همون Command Line Interface همانطور که از اسمش هم معلوم هست، رابطی هست برای کاربر
    CLR هم مخفف Command Line RunTime هست که به اجرای برنامه ها کمک میکنه.

  3. #3

    نقل قول: توضیح درباره این واژه ها

    عذرخواهی می کنم میشه واضح تر بگید. اگر با مثال بفرمایید که دیگه خیلی بهتره!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: توضیح درباره این واژه ها

    سلام،
    از اونجایی که من توی توضیح دادن بعضی چیز ها ضعف دارم :-) بنابراین اگر جایی از مطالب رو متوجه نشدید، سوال اون بخش رو دوباره مطرح کنید :-) احتمالا مشکل از توضیحات من هست.
    win32 console application در واقع مناسب برنامه هایی هست که از گرافیک استفاده نمیکنن، تصویری نمایش نمیدن و ... ، عموما بر پایه ی متن هستن ولی میتونن از رنگ استفاده کنن، در مورد مثال هم، معروف ترین هاش مثل command prompet ویندوز، برنامه ی Far manager یا Midnight commander هستن. که command prompt در این بین از همه معروف تر هست و پرکاربرد تر!(البته powerShell هم هست)

    Win 32 Application به برنامه قابلیت استفاده از گرافیک رو میده و یا استفاده از audio و vidioe در برنامه ها و ... . رابط کاربری این نوع برنامه ها بر خلاف console اپلیکیشن ها، گرافیکی هست. برای مثال، بازی warcraft || از win32 استفاده میکنه،

    ATL به نوشتن برنامه هایی بر پایه ی COM کمک میکنه و قابلیت استفاده از کنترلر های ActiveX رو هم در اختیار قرار میده.(تحت win32) مثال این برنامه ها هر برنامه ای هست که از ActiveX استفاده میکنه! مثال خاصی به ذهنم نمیرسه!

    MFC در واقع یک سری کلاس ها و کامپوننت های آماده ای رو در اختیار قرار میده که این کامپوننت ها و کلاس ها همه بر اساس OOP و با استفاده از cpp ساخته شدن، عموما برنامه های هتلداری و کتابخانه ای که نوشته شده با استفاده از این مورد هست. مثال خوبی به ذهنم نمیرسه، مثلا شرکت kookam ( در مورد نحوه ی نوشتن اسم شرکت مطمن نیستم) برای مدیریت باطری های قوی نصب شده ی خودش از برنامه ای که با MFC نوشته شده استفاده میکنه.

    CLI هم همونطور که قبلا گفتم رابط کاربری متنی هست! احتمالا از برنامه ی DiskPart استفاده کردید، این برنامه از CLI استفاده میکنه.

    CLR شبه برنامه ای هست که در زمان اجرا ی برنامه هایی که از اون استفاده میکنن اجرا میشه، و به نوشتن راحت تر کد ها کمک میکنه.یکی از کارایی هاش مثلا این هست که Garbage ها رو به طور اتوماتیک حذف میکنه، در واقع بیشتر به نوشتن برنامه کمک میکنه! و در کنار .NET FrameWork استفاده میشه.

  5. #5

    نقل قول: توضیح درباره این واژه ها

    به توضیحات دوستمون این رو اضافه کنم که شاید لازم باشه تمامی این نوع پروژه ها در انحصار Microsoft هستند و به هیچ عنوان به صورت رسمی جزو کتابخانه های اصلی C++‎ نیستند و متاسفانه بسیاری از برنامه نویسان در ابتدا به اشتباه گمان میکنند C++‎ یعنی همین ATL , Win32 و ... در حالی که چنین نیست.

    بنابراین در Visual Studio برای ایجاد پروژه خام و استاندارد برای C++‎ بهتر است از گزینه Empty Project استفاده کنید و فایل ها رو خودتون ایجاد کنید زیرا این قوائد و مواردی که ذکر شده اند بر اساس کتابخانه های مایکروسافتی برای توسعه در بستر ویندوز آماده شده اند و اگر شما کدی رو مینویسی تحت این موارد اون کد وابستگی کامل داره با API های ویندوز و نباید انتظار داشته باشید در پلتفرم های دیگه هم اون کد رو مجددا استفاده کنید.

    کتابخانه های رسمی C++‎ در اینجا ذکر شده است : http://en.cppreference.com/w/cpp/links/libs

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توضیح درباره این قطعه کد
    نوشته شده توسط systam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1393, 21:12 عصر
  2. توضیح درباره این قطعه کد
    نوشته شده توسط {mahdi} در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 20:59 عصر
  3. خیلی مهمه توضیح درباره cursor type در ADOTable
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1383, 04:07 صبح
  4. Generals Zero Hour Mode و دانستنیهایی درباره این بازی
    نوشته شده توسط مهندس در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 03:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •