نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال آیتم های انتخاب شده در یک multiple choise list به یک activity دیگر

  1. #1

    ارسال آیتم های انتخاب شده در یک multiple choise list به یک activity دیگر

    سلام و خسته نباشید
    چجوری باید این کار رو انجام بدم؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال آیتم های انتخاب شده در یک multiple choise list به یک activity دیگر

    package com.enima.hi;

    import android.os.Bundle;
    import android.app.ListActivity;
    import android.content.Intent;
    import android.util.SparseBooleanArray;
    import android.view.Menu;
    import android.view.MenuItem;
    import android.view.View;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import android.widget.ListView;
    import android.widget.Toast;

    public class MainActivity extends ListActivity {
    private static final String[] items={
    "Nima","shahram","shiva","ava","saman","sima","mah an","avesta","mohsen","taghi","gholi","hasan","sah ra","shadi","leyla"
    };
    SparseBooleanArray checked;
    String[] selected=new String[items.length];
    Boolean[] s=new Boolean[items.length];
    Intent intent;
    int b=0;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    setListAdapter(new ArrayAdapter<String>(this,
    android.R.layout.simple_list_item_multiple_choice,
    items));
    }




    @Override
    protected void onListItemClick(ListView l, View v, int position, long id) {
    // TODO Auto-generated method stub
    Toast.makeText(getApplicationContext(),"You have selected : \" "+ items[position]+" \" "+l.getCheckedItemIds(), Toast.LENGTH_SHORT).show();

    b=0;



    checked=l.getCheckedItemPositions();

    for(int i=0;i<checked.size();i++){
    if(checked.valueAt(i)==true){
    selected[b]=items[i];
    b++;
    }

    }


    }


    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
    // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
    getMenuInflater().inflate(R.menu.main, menu);
    return true;
    }

    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
    // TODO Auto-generated method stub


    if( item.getItemId() == R.id.senddata){

    Bundle b= new Bundle();
    b.putStringArray("key", selected);
    intent=new Intent(this, f2.class);
    intent.putExtras(b);



    startActivity(intent);
    //Toast.makeText(getApplicationContext(), selected[0]+selected[1]+selected[2]+selected[3]+selected[4], Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }

    return super.onOptionsItemSelected(item);
    }






    }

  3. #3

    نقل قول: ارسال آیتم های انتخاب شده در یک multiple choise list به یک activity دیگر

    این هم از کد اون یکی activity
    ولی جواب اشتباهی میده!

    package com.enima.hi;

    import java.util.Arrays;

    import android.app.Activity;
    import android.content.Intent;
    import android.os.Bundle;
    import android.widget.TextView;
    import android.widget.Toast;

    public class f2 extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onCreate(savedInstanceState);


    TextView tv=new TextView(this);
    Bundle b=this.getIntent().getExtras();
    String[] array=b.getStringArray("key");
    tv.setText(Arrays.toString(array));

    setContentView(tv);
    }

    }


تاپیک های مشابه

  1. ارسال مسیر فایل های انتخاب شده به برنامه
    نوشته شده توسط Julias99 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 14:15 عصر
  2. سوال: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل
    نوشته شده توسط Helmod در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1393, 12:04 عصر
  3. آموزش: حذف آیتم های انتخاب شده در کنترل هایی نظیر ListBox ، Combobox و ...
    نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 01:02 صبح
  4. ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database
    نوشته شده توسط AzarFazel در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 16:33 عصر
  5. پیدا کردن گزینه های انتخاب شده در multiple select
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 22:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •