نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال پیام با php برای تلگرام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jamejam123
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    399

    ارسال پیام با php برای تلگرام

    سلام
    سوالی که چند روزه برام پیش اومده؟
    ابتدا من اینو بگم که پنل ویندوزی ارسال پیام انبوه در وایبر رو دارم.
    اونروز مطلبی رو در مورد ارسال پیام انبوه در وایبر میخوندم که نوشته بود ب وسیله php میشه برای کاربران و شماره ها پیام ارسال کرد ولی روش اونرو نگفته بود.
    به این سایت ها ی سری بزنید.
    http://adspanel.ir/
    http://www.telegramads.com/
    و ....

    همه ی اینا با php ارسال پیام انبوه به تلگرام انجام میدن؟
    سوالی که برام پیش اومده:
    آیا با php میشه برای تلگرام پیام تبلیغاتی فرستاد؟
    php چنین قابلیتی رو داره که به تلگرام پیام ارسال کنه؟
    پس این سایت ها چطوری این کار رو انجام میدن؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط jamejam123 مشاهده تاپیک
    سلام
    سوالی که چند روزه برام پیش اومده؟
    ابتدا من اینو بگم که پنل ویندوزی ارسال پیام انبوه در وایبر رو دارم.
    اونروز مطلبی رو در مورد ارسال پیام انبوه در وایبر میخوندم که نوشته بود ب وسیله php میشه برای کاربران و شماره ها پیام ارسال کرد ولی روش اونرو نگفته بود.
    به این سایت ها ی سری بزنید.
    http://adspanel.ir/
    http://www.telegramads.com/
    و ....

    همه ی اینا با php ارسال پیام انبوه به تلگرام انجام میدن؟
    سوالی که برام پیش اومده:
    آیا با php میشه برای تلگرام پیام تبلیغاتی فرستاد؟
    php چنین قابلیتی رو داره که به تلگرام پیام ارسال کنه؟
    پس این سایت ها چطوری این کار رو انجام میدن؟
    مرسی
    باید بشه برات تحقیق میکنم بهت خبر میدم!
    تو بخش php هم بپرس

  3. #3

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام


  4. #4

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط eagle-design.ir مشاهده تاپیک
    سلام این درسته اما api رو چی بدیم؟

  5. #5

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    باید از سایت تلگرام بگیری

  6. #6

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط eagle-design.ir مشاهده تاپیک
    باید از سایت تلگرام بگیری
    سلام میشه اموزش تصویری بزارین
    که چجور از تلگرام api بگیریم و در برنامه استفاده کنیم(پروژه محور)

  7. #7

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    https://my.telegram.org/

    کار سختی نیست

    شماره تو وارد میکنی ! بعد برات رمز عبور میفرسته برای من که تو تلگرام فرستاد

    بعد وارد میکنی و اسم برنامتو مینویسی

    بعدش هم با API ت حال میکنی

  8. #8

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    سلام
    من یک هفته هست میخوام یک پیام از سایتم به تلگرامم بفرستم یک سلام هم بفرسته کافیه ولی همه فقط بلدن بپیچونن و هی الکی یک رباط حرفه ای رو آموزش بدن اول یاد بدین یک hello ارسال کنیم باقیشو خودمون یاد میگیریم هزارتا کد هست. حالا ببینم این سایت مشکل منو حل میکنه. فقط کدی میخوام که یک پیام ارسال کنه همین. Https هم دارم فقط میخوام کدش واقعا جواب بده. آموزشها هیچکدوم کامل نیستن من توکن گرفتم و رباط ساختم و کانال ساختم و هر کتری کردم یک پیام به تلگرامم ارسال نشد که نشد

  9. #9

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی مشاهده تاپیک
    https://my.telegram.org/

    کار سختی نیست

    شماره تو وارد میکنی ! بعد برات رمز عبور میفرسته برای من که تو تلگرام فرستاد

    بعد وارد میکنی و اسم برنامتو مینویسی

    بعدش هم با API ت حال میکنی
    سلام
    ممنون
    الان ساختم api_id و api_hash هم گرفتم
    ولی به چه دردی میخورن؟
    کجا باید استفاده کرد؟

  10. #10

    نقل قول: ارسال پیام با php برای تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط np.1400 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون
    الان ساختم api_id و api_hash هم گرفتم
    ولی به چه دردی میخورن؟
    کجا باید استفاده کرد؟
    از کد زیر استفاده کنید

    $token = 'you token like 123456:test...';
    $channel_id = '@endphp' // ba @
    $message = 'test' // ba @
    file_get_contents("https://api.telegram.org/bot{$token}/sendMessage?chat_id={$channel_id}&text={$message}" );


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1394, 07:16 صبح
  2. سوال: پیاده سازی بخش ارسال پیام برای کاربران دیگر
    نوشته شده توسط m_kalantar.cs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 21:22 عصر
  3. چگونگی ارسال پیام یک کلاینت برای کلاینت دیگر با سرور
    نوشته شده توسط sajioo در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 17:45 عصر
  4. گفتگو: کد php برای ارسال اطلاعات وبفرم به یک email مشخص
    نوشته شده توسط gholom در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 14:48 عصر
  5. تو Xp برای ارسال پیام Net Send هست 98win98 چطور ؟
    نوشته شده توسط dotnet در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •