نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در خصوص جاوا اسکریپت

  1. #1

    Question سوال در خصوص جاوا اسکریپت

    سلام به همه دوستان خیلی خوشحالم در جمعه شما دوستان هستم عضو جدیدم
    سوالی داشتم در خصوصه جاوا اسکریپت میخوام یه روز شمار داشته باشم به زبان جاوا اما نه روز شماره واقعی منظورم اینکه فقط میخوام اینکارارو کنه و این عملکردو داشته باشه

    این کدیه که دارم

    <form name="form"><input type="text" name="timer"></form><script> 
    var seconds=61


    function show(){
    if (seconds>0){
    seconds-=1
    }
    document.form.timer.value=seconds
    setTimeout("show()",1000)
    }
    show()


    </script>


    خوب حالا میخوام اینطوری باشه که وقتی دارم صفحه html رو باز میکنم نوشته باشه 60 روز وقتی فردا میام بازش کنم بزنه 59 روز پس فرداش که باز میکنم بزنه

    همینطور این بشه با هر بار رفرش صفحه هم کاری کرد یک روز کم شه

    یعنی مثلا طرف میاد الان باز میکنه صفحمو 60 روز نوشتم بعد رفرش که میده بشه 59 روز یکی این یکی همونی اولیه که گفتم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: سوال در خصوص جاوا اسکریپت

    پلاگین های روز شمار که تو نت زیاده واس جی کوئری.
    واسه این که روز به روز کم بشه می تونی 2 راه هست
    فقط سمت کلاینت : یک شی تاریخ (مثالا و اموزشاش توی http://www.w3schools.com ) هست می سازی و یک تاریخ میدی (تاریخ پایه) و هر بارم که برنامه اجرا میشه تاریخ روز رو می خونی و مقایسه می کنی و به پلاگین اخلاف رو اعلام می کنی.
    اما مشکلش اینه اگر تاریخ سیستم کاربرات که اکثرا هم تو ایران اینجوره فرق داشته باشه چیز درستی نشون نمیده.
    2 - سمت سرور : این بهتره , تاریخ ایجاد رو که دستی می سازی هیچ . تاریخ روز رو از سرور میری اینجور دقیق در میاد.

    با گوگل "jquery countdown plugin" می تونی مدلای مختلف شمارنده معکوس رو ببینی. بعضیاش همین کارای بالایی که گفتمم تو خودش داره باید بگردی.

  3. #3

    نقل قول: سوال در خصوص جاوا اسکریپت

    دوسته عزیز به خدا قسم من چیزی از جاوا نمیدونم اگر امکانش هست این کد و ادیت کنید اصن فقط همینجوریش کنید هر روز کم شه مثلا امروز فلان تاریخه میره روز بعد یه دونه کم شه اینجوری فقط همین آقا سایتم رو هوا مونده به خدا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: سوال در خصوص جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط lovejava مشاهده تاپیک
    دوسته عزیز به خدا قسم من چیزی از جاوا نمیدونم اگر امکانش هست این کد و ادیت کنید اصن فقط همینجوریش کنید هر روز کم شه مثلا امروز فلان تاریخه میره روز بعد یه دونه کم شه اینجوری فقط همین آقا سایتم رو هوا مونده به خدا
    عزیز اینجا فروم هست و راهنمایی می کنیم نه این که کد بنویسیم ؟!
    اگر بلد نیستی بهتر سفارش کار بدی به کسایی که بلدن , اینم چون ساده هزینش نباید زیاد بشه.
    یه سر به سایت پونیشا بزن یا البته می تونی بشینی جی کوئری و جاوا اسکریپت یاد بگیری.

  5. #5

    نقل قول: سوال در خصوص جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط sinoser مشاهده تاپیک
    عزیز اینجا فروم هست و راهنمایی می کنیم نه این که کد بنویسیم ؟!
    اگر بلد نیستی بهتر سفارش کار بدی به کسایی که بلدن , اینم چون ساده هزینش نباید زیاد بشه.
    یه سر به سایت پونیشا بزن یا البته می تونی بشینی جی کوئری و جاوا اسکریپت یاد بگیری.
    چه جوابه منطقی و کار گشایی واقعا خسته ام نباشید واقعا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: سوال در خصوص جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط lovejava مشاهده تاپیک
    چه جوابه منطقی و کار گشایی واقعا خسته ام نباشید واقعا
    خب دوست من کمی فک کنی حرف منطقی ای زدم!
    یه زمان یاد داری ولی یه مشکل کوچیک داری اینجا از دیگران کمک می خوای تا راهنماییت کنن.
    یه زمان هیت چیزی بلد نیست , انتظار داری اونی که رفته یاد گرفته وقت گذاشته بیاد واست مفت کار انجام بده !!
    عین اینه بگی من یکم با قطعات ماشین و اچار پیچ گوشی واردم ولی الان مشکل ماشینمو نمی تونم حل کنم یکی میاد می گه باس فلان کار کنی اونم نمی فهمی بعد انظار داری جناب تعمیر کار واست مفت کار رو انجام بده. عزیزم نون وایی رفاقتی نون به ادم نمی ده.
    اگر این چیزا رو درک کنیم اوضاع برنامه نویسا توی کشورمون بهتر میشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال:فراخوانی توابع جاوا اسکریپت در صفحه
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 11:13 صبح
  2. سوال در مورد جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1390, 20:04 عصر
  3. سوال جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 13:44 عصر
  4. سوال دوباره، جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 23:28 عصر
  5. جاوا اسکریپت پنجره سوال
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 20:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •