نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه ای که نیاز به NFC دارد درون گوشی کهNFC ندارد اصلا اجرا نمی شو و بلافاصله بسته می شود.

  1. #1

    Question برنامه ای که نیاز به NFC دارد درون گوشی کهNFC ندارد اصلا اجرا نمی شو و بلافاصله بسته می شود.

    سلام دوستان.
    من برنامه ی دارم که باید داخل onNewIntent event اون مبلغی رو جهت شارژ کارت های دسفایر کم کنه. اگر موبایل یا تبلت NFC داشته باشه برنامه اجرا میشه. اما روی گوشی که NFC نداره سریعا بسته میشه. نکنه بخاطر مجوز NFC که داخل manifest میذاریم هستش؟این تابع رو هم نوشتم ضمنا:
    private boolean hasNFCSensor(){

    PackageManager packMan = getPackageManager();

    return packMan.hasSystemFeature(PackageManager.FEATURE_NFC);

    }

    //.................................................

    private boolean checkEnableNFC()

    {

    Boolean enableNFC = false;

    nfcManager = (NfcManager) this.getSystemService(Context.NFC_SERVICE);

    nfcAdapter = nfcManager.getDefaultAdapter();

    if(hasNFCSensor())

    {

    if (!nfcAdapter.isEnabled())

    {

    //Yes NFC is not available

    // Toast.makeText(getApplicationContext(), "لطفا NFC را انتخاب کنید و دکمه برگشت را برای ورود مجدد به برنامه لمس نمایید", Toast.LENGTH_LONG).show();

    Toast.makeText(getApplicationContext(), "NFC is off.", Toast.LENGTH_LONG).show();

    showDialogAskShowSetting();

    }



    else

    {

    enableNFC = true;

    }

    }

    else

    {

    Toast.makeText(getApplicationContext(), "دستگاه شما قادر به پشتیبانی از NFC نیست", Toast.LENGTH_LONG).show();

    }

    return enableNFC;

    }

    //..............................................

    public void showDialogAskShowSetting()

    {

    AlertDialog.Builder builder = new AlertDialog.Builder(MainActivity.this);

    builder.setMessage("NFC فعال نیست.آیا می خواهید آن را فعال نمایید؟");

    builder.setCancelable(false);

    builder.setPositiveButton("بله", new DialogInterface.OnClickListener()

    {

    public void onClick(DialogInterface dialog, int id)

    {

    startActivity(new Intent(android.provider.Settings.ACTION_WIRELESS_SETTINGS));


    }

    });



    builder.setNegativeButton("خیر", new DialogInterface.OnClickListener()

    {

    public void onClick(DialogInterface dialog, int id)

    {

    dialog.cancel();

    }

    });

    AlertDialog alert = builder.create();

    alert.show();

    }//end showDialogAskShowSetting method

    //.................................................. ..



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: برنامه ای که نیاز به NFC دارد درون گوشی کهNFC ندارد اصلا اجرا نمی شو و بلافاصله بسته می شود

    من برنامه قطب نما رو روی گوشی فاقد قطب نما اجرا کردم مشکل نداشت (البته جهت رو درست نشون نمیداد)

  3. #3

    نقل قول: برنامه ای که نیاز به NFC دارد درون گوشی کهNFC ندارد اصلا اجرا نمی شو و بلافاصله بسته می شود

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    من برنامه قطب نما رو روی گوشی فاقد قطب نما اجرا کردم مشکل نداشت (البته جهت رو درست نشون نمیداد)
    مشکلم حل شد. داخل کدهام خطا داشتم.

تاپیک های مشابه

  1. اولین برنامه اندرویدی اصلا اجرا نمی شه
    نوشته شده توسط desatir7316 در بخش Android Studio
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 08 دی 1393, 21:11 عصر
  2. نصب سرویس های مورد نیاز sql به صورت درون برنامه ای
    نوشته شده توسط mohammad59mt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 07:06 صبح
  3. فایل باز نمیشه و نیاز به ریپیر دارد-کمک فوری
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 12:09 عصر
  4. ذخیره ی اطلاعاتی که برنامه به آنها نیاز دارد
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •