صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 65

نام تاپیک: اشکال font فارسی در Win2000

  1. #1
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    Question اشکال font فارسی در Win2000

    سلام :
    مشکل من این است که در روی قسمت Details فرمم یک گرید دارم که به محض وارد کردن ID در قسمت Master , آن گرید در ستون اولش 100 رکورد که شامل یکسری اسامی که خودم در کد به صورت String ثابت تعریف کردم ثبت میشود , حالا فونت این String ها که به صورت فارسی است
    در ٌWinXP و Win2003 که روی سیستم خودم است مشکلی ندارد ولی در Win2000 که برای کاربر است مشکل دارد و به صورت " إبری"( أجق وجق) نوشته می شود . با تشکر

  2. #2
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    دوستان حالا که سئوالم اینقدر سخت است که کسی نتونست کمکم کنه حالا اگر میشه من را راهنمایی کنید که برای نداشتن مشکل فونت فارسی در Win2000 چه چیز هایی باید در Win2000 اعمال شود (لطفأ به طور کامل) با تشکر

  3. #3
    دوست عزیز مشکل شما فونت نیست همین اشکالی که گفتید را در winxp هم می تونید داشته باشید به شرطی که زبان سیستم را فارسی نکرده باشید و در تب سوم regional and language option گزینه فارسی را انتخاب نکرده باشید .
    نتیجه می گیریم اگر عکس این کار را در win2000 انجام بدهید قاعدتا باید مشکل رفع شود .
    البته اگر اسامی مورد نظرتون رو در یک جدول میگذاشتید و با اجرای SP اونها رو به مقصد مورد نظرتون می فرستادید بهتر بود .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  4. #4
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار عزیز:
    اول دست شما درد نکند ....دوم در تب سوم regional and language option گزینه فارسی را انتخاب شده.من هم دنبال همچین راه حلی میگشتم ولی به جایی نرسیدم لطفأ در مورد اون جدول و اجرای SP بیشتر توضیح چون من تا حالا با این روش کار نکردم..
    با تشکر

  5. #5
    شما می توانید SP خود را به این صورت تعریف کنید تا از Table1 که در آن اسامی را در فیلد Name قرار داده اید به Table2 و فیلد Name2 وارد کند .
    INSERT INTO dbo.Table2   (Name2 )
    SELECT Name
    FROM dbo.Table1

    موفق باشید
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  6. #6
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار دست شما خیلی خیلی درد نکند ولی من این کوئری را دقیقأ کجا باید بنویسم
    در ضمن من db را به صورت cuorendb تعریف کردم وبا یک Recordset کار میکنم.با تشکر فراوان

  7. #7
    خواهش می کنم
    شما می توانید کد بالا را داخل گیومه "..." بعد از دستور docmd.runsql در قسمت کد نویسی vba بکار ببرید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  8. #8
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار من این دستور را برای تست داخل یک Command نوشتم ولی Syntax Error از من گرفت
    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO dbs1.Tb_bar(Mavad) SELECT Mavad FROM dbs1.Tb_mavad(mavad)"
    1-dbs1 آیا نام Connection است ؟
    2-من باید بعد از وارد شدن ID در master درگریدم 130 اسم در یک ستون وارد کنم..آیا این کد
    جواب میده یا بعد از هر Insert باید Update هم بکنم و اینکه برای ترتیب قرار گرفتن اسمها ,من در جدول Tb_mavad فیلد ID هم گزاشتم ,شرط where را برای برقراری این ترتیب چگونه باید بگزارم ؟ با تشکر

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    لطفأ اگر امکانش است یک نمونه کوچک از access بزارید...چون کارم خیلی خیلی گیر است
    با تشکر.

  10. #10
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    این نمونه کدی که من استفاده میکنم حالا کد شما را کجا باید به کار ببرم؟
    Private Sub ID_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    Z = 0
    For Z = 1 To 138

    rs_bar.AddNew

    rs_bar("CODE") = Z
    rs_bar("ID") = Form_Tb_name.ID.Text

    Select Case Z
    Case 1
    rs_bar("mavad") = ""

    Case 2
    rs_bar("mavad") = "äÇä ÈÑÈÑí"
    Case 3
    rs_bar("mavad") = "äÇä Óäß"
    Case 4
    rs_bar("mavad") = "äÇä ÊÇÝÊæä"
    Case 5
    rs_bar("mavad") = "äÇä ÈǐÊ"
    Case 6
    .
    .
    .
    .
    Case 135
    rs_bar("mavad") = "ÍáæÇ ÔßÑí"
    Case 136
    rs_bar("mavad") = "پíÑÇÔßí"
    Case 137
    rs_bar("mavad") = "چÇí"
    Case 138
    rs_bar("mavad") = "Þåæå"

    End Select

    rs_bar.Update
    Next Z

    End Sub

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط majid325
    جناب سنبله کار من این دستور را برای تست داخل یک Command نوشتم ولی Syntax Error از من گرفت
    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO dbs1.Tb_bar(Mavad) SELECT Mavad FROM dbs1.Tb_mavad(mavad)"
    1-dbs1 آیا نام Connection است ؟
    2-من باید بعد از وارد شدن ID در master درگریدم 130 اسم در یک ستون وارد کنم..آیا این کد
    جواب میده یا بعد از هر Insert باید Update هم بکنم و اینکه برای ترتیب قرار گرفتن اسمها ,من در جدول Tb_mavad فیلد ID هم گزاشتم ,شرط where را برای برقراری این ترتیب چگونه باید بگزارم ؟ با تشکر
    1- کدتون باید به این صورت اصلاح بشه
    Private Sub ID_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Tb_bar ( Mavad )SELECT Tb_mavad.mavad FROM Tb_mavad;"
    End Sub

    2-dbs1 ضروری نیست شما هم ازش استفاده نکنید
    3-این کد همه اطلاعات را در یک لحظه insert می کند پس نیازی به update ندارید .
    4- شرط where در انتهای کد می آید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  12. #12
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    با سلام :
    آقای سنبله کار عزیز:
    دست شما درد نکنه ولی این پیغام را میده:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    تعداد رکورد موجود در table مرجعتون 148 تا بوده که می تونید اصلاحش کنید .
    اگه می خواهید این پیغام نیاد setwarning را قبل از کد off کنید و بعد دوباره on کنید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  14. #14
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    خیلی ممنون.... ولی هیچ فیلدی در گیرید من ثبت نمیشود

  15. #15
    به جدول مقصد نگاه کنید اگه اطلاعات insert شده باید زیرفرم را requery کنید اگه باز هم دیده نشد معلوم میشه فیلد ارتباطی با فرم اصلی در جدول مقصد پر نشده .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  16. #16
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    مرسی امتحان میکنم.

  17. #17
    اگه باز جواب نداد من در خدمتم
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  18. #18
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    با این دستور:
    DoCmd.Requery (Form_Tb_bar1)

    خواهش میکنم آقای سنبله کار خدمت از ماست شما لطف میکنید.
    آخرین ویرایش به وسیله majid325 : دوشنبه 23 مرداد 1385 در 09:49 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  19. #19
    آفرین همینه
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  20. #20
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    به این خط که میرسه Error میگیره
    DoCmd.Requery (Form_Tb_bar1)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    با این دستور


    Form_Tb_bar1.Requery

  22. #22
    بله این کد بهتره اینو امتحان کنید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  23. #23
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    با دستوری که آقای محمد داد هم که اجرا میکنم Error نمیگیره ولی باز هم در Tabel ثبت میشه ولی در گیرید نمیاد...آقا محمد دست شما بابت راهنمایی درد نکنه

  24. #24
    اصلا یک بار فرم را باز و بسته کنید ببینیم اسامی وارد دیده می شن یا نه اگه نشد باید ببینید relastion صحیح است یا نه .
    اگه دست آخر نشد یک نمونه اینجا بگذارید تا با هم درستش کنیم .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  25. #25
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار دست شما درد نکنه در ضمن میشه چک کنید ببینید که چرا Z مواقع از صفر شروع نمیشه؟

  26. #26
    ببخشید من متوجه منظورتون نشدم
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  27. #27
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار دست شما درد نکنه در ضمن میشه چک کنید ببینید که چرا Z بعضی مواقع از صفر شروع نمیشه؟

    نمیدون چرا فایل ضمیمه آپلود نمیشه؟
    لطفأ بزارید یک بار دیگر سعی کنم آپلود بشه!
    آخرین ویرایش به وسیله majid325 : دوشنبه 23 مرداد 1385 در 10:26 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  28. #28
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    نمیدانم چرا موقع آپلود Invalid File میده فایل من هم zip است.

  29. #29
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ببخشید.....حالا شد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #30
    می بینمش به محض گرفتن نتیجه پاسخ می دم
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  31. #31
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    خیلی ممنون..

  32. #32
    بله مشکل همونی بود که حدس می زدم شما رکورد ID را خالی گذاشتید با این کد درست میشه نیازی هم به Z ندارید .
    Private Sub ID_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Tb_bar ( Mavad, ID )SELECT Tb_mavad.mavad, " & ID & " FROM Tb_mavad;"
    Form_Tb_bar1.Requery
    DoCmd.SetWarnings True
    End Sub
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  33. #33
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار واقعأ دست شما درد نکند شما بابت مشکل من خیلی زحمت کشیدین
    ومشکل من حل شد .. انشاالله در همه کارهایتان موفق باشید...

  34. #34
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جتاب سنبله کار با عرض معذرت میشه راجع به استراکچر کد هم توضیح بدهید..با تشکر
    1- Tb_bar ( Mavad, ID )
    2- SELECT Tb_mavad.mavad, " & ID & "
    3- آیا & ID & از Master می آید
    4- اگر بخواهیم Tb_bar.code با فیلد Tb_mavad.id پر شود آنوقت چطور... خیلی ممنون

  35. #35
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    جناب سنبله کار دست شما درد نکنه متوجه شدم..خیلی ممنون

  36. #36
    موفق باشید
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  37. #37
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=50616جناب آقای سنبله کار لطفا میشه بیاین به این لینک.... با تشکر


    مطالب زیر ادامه لینک بالا است............
    آخرین ویرایش به وسیله majid325 : سه شنبه 24 مرداد 1385 در 09:23 صبح

  38. #38
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    بله دقیقأ همینطور است که شما میگید .

  39. #39
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ببخشید آقای سنبله کار میشه یک نگاهی به برنامه بکنید؟
    بعد از اینکه روی combo ملاحظات که در رکورد 21 قرار دارد کلیک میکند یک فرم دیگه باز میشه
    که من این کد را برای آن فرم میخوام.....با تشکر فراوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db1.zip‏ (539.4 کیلوبایت, 13 دیدار)

  40. #40
    جالبه لطفا مشکلتون رو یکبار دیگه بگید
    ضمنا password ؟
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گزارش گیری در win2000
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 07:26 صبح
  2. فارسی سازی Win2000
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •