صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 65 از 65

نام تاپیک: اشکال font فارسی در Win2000

  1. #41
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    فکر کنم اگر اگر کد را نگاه کنید راحت تر متوجه مشکل میشوید تا من توضیح دهم!
    Password = 5230028

  2. #42
    خیلی پیچیده نوشتید
    آیا شما می خواهید وقتی Form21 باز شد رکورد جاری همان code 21 باشد تا تغییرات را روی اون انجام بدهید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  3. #43
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ببخشید دیگه .... کد یه خورده مبتدی نوشته شده...
    بله هم code21 هم id جاری.....

  4. #44
    بعد از این کد DoCmd.OpenForm stDocName
    اینها رو اضافه کنید
            Form_Form21.RecordSource = "SELECT Tb_bar.* FROM Tb_bar WHERE (((Tb_bar.ID)='" & ID & "') AND ((Tb_bar.code)='" & code & "'));"
    Form_Form21.Requery
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  5. #45
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    در ضمن یک اشتباه در کد Form_21 است فیلد m1 برای Check1 و Check2 است و به طور اشتباه
    من برای همهCheck ها قرار دادم...ببخشید ...با تشکر

  6. #46
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ببخشید آقای سنبله کار من این کد را هم اضافه کردم ولی هنوز مثل قبل است و در رکورد مورد نظر ثبت نمیشود.... با تشکر

  7. #47
    ولی برای من جواب داد .
    نمونه اصلاح شده رو اینجا گذاشتم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db1.rar‏ (74.0 کیلوبایت, 13 دیدار)
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  8. #48
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    خیلی ممنون با نمونه شما تست میکنم........

  9. #49
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    دست شما درد نکنه .....ولی شما هم جدول Tb_bar را چک کنید در جدول ثبت میشه ولی نه
    در رکوردی که code آن مساوی با 21 است و ID جاری .........خیلی ممنون

  10. #50
    چک کردم code 25 و ID 1 فیلد m2 برابر true شد
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  11. #51
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    شاید شما منظور من را متوجه نشدید....در گرید ما بیشتر از 100 رکورد است که در جدول Tb_bar ذخیره میشوند ,حالا ما میخواهیم وقتی کاربر روی combo ملاحظات( که محتوای آن در m1 ذخیره میشود )کلیک کرد یک فرم باز شود و m1 از آن فرم مقدار دهی شود , خوب در این حالت ما در واقع میخواهیم رکوردی از جدول Tb_bar.m1 را که رکورد جاری است (که همیشه فیلد code این رکورد مساوی با 21 است و ID هم که ID جاری است)را edit کنیم بطوری که فقط
    m1 مقدار جدید در این رکورد بگیرد ..... با تشکر

    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار
    چک کردم code 25 و ID 1 فیلد m2 برابر true شد
    ولی اینطور نیست ... شما خود جدول Tb_bar را نگاه کنید.... با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله majid325 : سه شنبه 24 مرداد 1385 در 13:06 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  12. #52
    یعنی می خواهید m1 جبای m2 مقدار true بگیرد ؟
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  13. #53
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    نه فعلا راجع به m2 بحث نمیکنیم ... m2 وضعییتش مثل m1 هست ... ولی اصلا فیلد m1 در رکوردی کهID برابر باشه با ID جاری و code برابر باشه با 21 مقدار نمیگیره بلکه در یک رکورد جدید
    که مقدار id و سایر فیلد ها برابر با null مقدار میگیره و من نمیخوام به این صورت باشه میخوام در رکوردی که ID برابر باشه با ID جاری و code برابر باشه با 21 مقدار بگیره ... خیلی ممنون

  14. #54
    من این فایلو تست کردم و چیزی را که شما میخواستید جواب داد .
    حال اگر برای شما کار نمی کند پیشنهاد می کنم از دیگر دوستان بخواهید چک کنند و نتیجه را اعلام کنند .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  15. #55
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    دست شما در نکنه شما خیلی خیلی زحمت کشیدید ولی به عکس زیر نگاه کنید
    چرا در جدول من به این صورت است؟ با تشکر فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif db.GIF‏ (41.2 کیلوبایت, 4 دیدار)

  16. #56
    خواهش می کنم شما هم یک نگاه به این بکنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  17. #57
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ببخشید آقای سنبله کار متوجه نشدم منظورتون چی هست ....

  18. #58
    شما وقتی روی m1 که یک چک باکس هست کلیک می کنید مقدار منهای 1 یا tyrue مده اما توی تصویر شما چیز دیگری اومده بود و در تصویر من مقدار در مقابل رکورد با ID 1 و code 21 درست وارد شده .
    شما باید برای رسیدن به منظورتون که در تصویر نشون دادید راه دیگری را بروید .
    بهر حال اگه جدولی رو که تصویرش رو نشان دادید پیینشو نگاه کنید این نکته را خواهید دید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  19. #59
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    بله حق با شماست ولی در کد زیر من گفتم (در شرطم ) که مقدار فیلد combo.text که 1id آن برابر با 3001 (با پوست) در m1 ذخیره شود ولی همان طور که در عکس بالا مشاهده میکنید مقدار(با پوست) در رکورد null ذخیره شده.
    در ضمن نمیدانم در برنامه متوجه شدید که چند جدول به صورت hide درآمده و جلوی چشم نیست( از جمله جدول combo)
    INSERT INTO Tb_bar ( m1 ) SELECT combo.text FROM combo Where id1 in (3001) AND Tb_bar.ID = " & Form_Tb_name.ID
    در ضمن این کوئری زمانی اجرا میشود که چک باکس تیک خورده باشد.
    و من اصلا نمدانم منهای یک چرا و چگونه ثبت میشود منهای یک فقط قرار است
    عملگر شرط باشد.

  20. #60
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار
    شما باید برای رسیدن به منظورتون که در تصویر نشون دادید راه دیگری را بروید .
    ببخشید این تایپیک هم به خاطر سئوال های پی در پی من خیلی طولانی شد و هم خیلی سر شما را درد آوردم آقای سنبله کار ....با عرض معذرت اگه راه دیگه ای بای برم میشه من را راهنمایی کنید ... من میخوام جای اون منهای یک, یک String فارسی بره ... با تشکر

  21. #61
    ببخشید من دارم میرم جایی اگه دوستان دیگه تونستند کمکتون می کنن اگه نه فردا در خدمتتون هستم .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  22. #62
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    خواهش میکنم ... شما لطف دارین..
    خدمت از ماست .... شما زحمت میکشین

  23. #63
    سلام
    الان که نگاه کردم فهمیدم منظورتون چیه
    شما باید بجای insert از update استفاده کنید
    اگر یک query از نوع update درست کنید می تونید روش کار رو پیدا کردهد و sql اونرو داخل کد قرار بدید .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  24. #64
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    با سلام آقای سنبله کار :
    با عرض شرمندگی میشه بگین چی جوری این کوئری را تبدیل به update بکنم .... با تشکر


    "INSERT INTO Tb_bar ( m1 ) SELECT combo.text FROM combo Where id1 in (3000) AND Tb_bar.ID = " & Form_Tb_name.ID

  25. #65
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    آقای سنبله کار خواهشن در حاشیه مطالب قبلی که شما در جریانشان هستید میشه یک سری به این لینک بزنینhttp://www.barnamenevis.org/sh...538#post257538
    با تشکر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گزارش گیری در win2000
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 07:26 صبح
  2. فارسی سازی Win2000
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •