نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم نمایش stored procdure ایجاد شده در sql

  1. #1

    عدم نمایش stored procdure ایجاد شده در sql

    با سلام دوستان کمکم کنید خواهشا
    من هرچی stored procdure ایجاد میکنم تو پایگاه داده نمایش نمیده
    خیلی گیج شدم کمکم کنید خواهشا

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار شهرام فرخنده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یاسوج
    پست
    54

    نقل قول: عدم نمایش stored procdure ایجاد شده در sql

    سلام این نوع ساده از procاست

    USE Adventureworks
    GO
    CREATE PROC spSample

    AS
    Select * from Human.spSample


    EXEC spSample

    اولا باید یه پرس و جویی که همه محتویات جدول را برگردونه داشته باشی
    تشکر یادت نره

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش stored procdure ایجاد شده در sql

    نقل قول نوشته شده توسط شهرام فرخنده مشاهده تاپیک
    سلام این نوع ساده از procاست

    USE Adventureworks
    GO
    CREATE PROC spSample

    AS
    Select * from Human.spSample


    EXEC spSample

    اولا باید یه پرس و جویی که همه محتویات جدول را برگردونه داشته باشی
    تشکر یادت نره
    دوست عزیز من ایجاد کردم قبلا ذخیره هم کردم ولی در sql نمایش نمیده

    درست کردنشو بلدم

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش stored procdure ایجاد شده در sql

    دوستان کمک کنید
    این پروسیجر من پاک شده از sql هر چقد هم دوباره میسازم هیچی نمایش نمیده در sql management کمک کنید ممنونن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: عدم نمایش stored procdure ایجاد شده در sql

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    دوستان کمک کنید
    این پروسیجر من پاک شده از sql هر چقد هم دوباره میسازم هیچی نمایش نمیده در sql management کمک کنید ممنونن
    سلام
    مطمئن هستی که تو همون دیتابیس ساختی؟ شاید دیتابیس انتخاب شده master هست و داری اون‌جا این SPها رو می‌سازی.
    قبل از ساخت SP دیتابیس رو انتخاب کن:

    USE MyDatabase
    GO
    CREATE PROC MyProc
    AS
    SELECT * FROM MyTable
    GO

    گمان می‌کنم این شکلی مشکلت حل بشه.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: عدم نمایش دیتابیس ایجاد شده (در sql) در پنجره add connection سی شارپ
    نوشته شده توسط helen_rabiei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 04:53 صبح
  2. عدم نمایش کنترل های ایجاد شده از طریق کد در فرم
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 11:38 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 14:18 عصر
  4. نمایش یک فایل ایجاد شده در محیط word در محیط internet Explorer
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 23:37 عصر
  5. عدم نمایش محتویات صفحات مرور شده در حالت Offline
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 12:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •