نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای failed to open stream: HTTP request failed!

  1. #1

    خطای failed to open stream: HTTP request failed!

    با عرض سلام و خسته نباشید

    بنده اندروید کار هستم و آشنایی محدودی با php دارم ، اگه سوال مبتدیانه هس عذرخواهی میکنم ،

    با کمک کد زیر یه آدرس رو لود میکنم ، خطا زمانی ایجاد میشه که آدرس مورد نظر موجود نباشه ، من چطور میتونم اعتبار سنجی کنم که آیا ادرس مورد نظر وجود داره یا نه ؟

    کد :


    $dom = new DOMDocument();
    $dom->loadHTMLFile($path);



    خطا در هنگامی که آدرس وجود نداشته باشد:

    failed to open stream: HTTP request failed!



    با تشکر از همه عزیزان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: خطای failed to open stream: HTTP request failed!

    سلام اگه فایل وجود نداشته باشد خروجی false هست پس به راحتی میتونید با یک if ساده خطا را مدیریت کنید

    $dom = new DOMDocument();
    if(@$dom->loadHTMLFile($path)) {
    echo $dom->saveHTML();
    } else {
    echo 'This file invalid!';
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: خطای failed to open stream: HTTP request failed!

    از طریق header ها میتونی ، وقتی فایلی وجود نداره 404 بر میگردونه. میتونی با try and catch هم از طریق همون اندروید قضیه را ماستمالی کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای HTTP request failed
    نوشته شده توسط Anisi1371 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آبان 1393, 00:56 صبح
  2. خطای The request failed with HTTP status 400: Bad Request هنگام آپلود دیتابیس
    نوشته شده توسط malloc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 13:03 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:32 عصر
  4. خطای The request failed with HTTP status 401: Unauthorized
    نوشته شده توسط alireza mx در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1390, 12:18 عصر
  5. [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory
    نوشته شده توسط ghasembaghi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 15:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •