نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لطفا کمک کنید

  1. #1

    لطفا کمک کنید

    دارم data gridرو خودم می نویسم ولی متاسفانه یا خوشبختانه تازه php روشروع کردم

    <html>
    <head><link href="grid.css" type="text/css" rel="stylesheet">

    <meta charset="UTF-8">
    <title>Document</title>
    </head>
    <body>
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <body>

    <table frame="above" >
    <caption>news</caption>
    <?php
    if (empty($page)) {
    $page = 1;
    }
    amin($page);
    function amin($start)
    {
    include("../includes/dbconnector.php");
    $connetor = new DBconnect();



    $start = ($start - 1) * 4;
    $result = $connetor->query("select * FROM articles LIMIT " . $start . ",4 ");

    $i = 0;
    while ($row = $connetor->fetcharray($result)) {
    $i++;
    if ($i > 2) {
    $i = 1;
    }
    echo "<tr id=a" . $i . "><td id=a" . $i . ">";
    echo '<p><a href="viwearcticle.php?id=' . $row['Id'] . '">';
    echo $row['Title'];
    echo '</a></p></td><td>';
    echo $row['TagLine'];
    }
    }

    ?>
    </td></tr>
    <tr id="a3" >
    <?php
    require_once("../includes/dbconnector.php");
    $connect=new DBconnect();
    $result=$connect->query('select * FROM articles');
    $count=mysql_num_fields($result);
    $amin=ceil($count/4);
    for($page=1;$page<=$amin;$page++){
    echo "<input type='button' name='amin' value='$page' onclick='amin($page)'>" ;

    }

    ?>

    </td>
    </tr>
    </table>

    <input type="text" name="ersal" value=>
    </body>
    </html>


    </body>
    </html>

    توضیح در مورد صفحه

    اطلاعات از تیبل مگیریم و با دستو limit فقط چند تا رکورد رو نمایش میدیم که اولین با 1 تا 4 رو قابل نمایش هست
    و یکسری ارتباط یرقرار می کنه واسه تعداد رکورد های جدول برای صفحه بندی تا اینجا کار مشکلی نداره
    اینحا می خوام بدون اینکه صفحه ریفرش با زدن دکمه اطلاعات صفحه دوم نمایش داده بشه یا همون 4تا 8 نمایش داده بشه
    لطفا کمک کنید
    یا دستور رو ..

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ashid098
    تاریخ عضویت
    دی 1393
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    38

    نقل قول: لطفا کمک کنید

    می خوای دستوراتت پشت پرده انجام شه؟ به اجاکس نیاز داری!!

تاپیک های مشابه

  1. [حل شده] SQL And Delphi لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 11:44 صبح
  2. لطفا کمک کنید - خطا در دستور SQL
    نوشته شده توسط shsoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 دی 1382, 09:51 صبح
  3. خیلی مهم لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط alimalekiani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1382, 15:28 عصر
  4. بچه ها یک موضوع مهم لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط alimalekiani در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1382, 21:26 عصر
  5. یک سوال مهم لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط alimalekiani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 مهر 1382, 00:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •