نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

  1. #1

    Question میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    سلام . دوستان میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد بین یه کارگاه و مشتری تنظیم کنه . میتونید راهنمایی کنید .

    عکسه نمونه قرارداد هم ضمیمه کردم . کسی کمکم کنه سریع کار راه بیفته جایزه هم دارم براش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    خیلی هم مشکل نیست!

    کافیه از RichEdit ا استفاده از پارامتر (برای متغیر ها) استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    سلام داداش . آره قبول دارم مشکل نیست . خودم هم RichEdit تو ذهنمه . اما کار نکردم باهاش . یه مشکل دیگه هم که به نظرم باشه برای خروجی آ4 گرفتنش باید چیکار کرد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    پس باهاش کار کن و برای خروجی A4 هم خودش گزینه هایی برای پرینت داره

  5. #5

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    محدودیت داره ، کارمو راه نمیندازه . مثلا نمیشه فونتارو یه متن رو بزرگ کرد یه تیکه رو کوچیک . فک کنم با یه چیزی مثل کریستال ریپورت گزارش گیری کنم .

  6. #6

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    یه کار حرفه ای استفاده از استیمول و موارد مشابهه .
    یه کار ساده تر که من واسه ساخت قرارداد خودم قبلا استفاده کرده استفاده از ورده . یه سند نمونه درست کن بعد با برنامه نویسی قسمت های لازمو مقداردهی کن بعدم فایلو ذخیره و نمایش بده .

  7. #7

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    سلام . با ورد یه فرم آماده درست کنم و تیکه های مختلف کرکتر های خاص بذارم بعد به جای اونا مقادیر خودمو ریپلیس کنم . آرش خان شما سورس آماده قبلی که واسه خودت نوشته بودی رو نداری ؟ از خجالتت در میام . ( یه پروژه دارم مینویسم که هنوز بخش های زیادیش مونده ) نمیتونم رو این وقت درست حسابی بذارم .

  8. #8

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    شما vb6 کار می کنی یا vb.net

  9. #9

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    vb6 کار میکنم برادر .

  10. #10

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .


    Dim oWord As Word.Application
    Dim oDoc As Word.Document
    Dim oTable As Word.Table
    Dim oPara1 As Word.Paragraph, oPara2 As Word.Paragraph
    Dim oPara3 As Word.Paragraph, oPara4 As Word.Paragraph
    Dim oRng As Word.Range
    Dim oShape As Word.InlineShape
    Dim oChart As Object
    Dim Pos as Double

    'Start Word and open the document template.
    Set oWord = CreateObject("Word.Application")
    oWord.Visible = True
    Set oDoc = oWord.Documents.Add

    'Insert a paragraph at the beginning of the document.
    Set oPara1 = oDoc.Content.Paragraphs.Add
    oPara1.Range.Text = "Heading 1"
    oPara1.Range.Font.Bold = True
    oPara1.Format.SpaceAfter = 24 '24 pt spacing after paragraph.
    oPara1.Range.InsertParagraphAfter

    'Insert a paragraph at the end of the document.
    '** \endofdoc is a predefined bookmark.
    Set oPara2 = oDoc.Content.Paragraphs.Add(oDoc.Bookmarks("\endof doc").Range)
    oPara2.Range.Text = "Heading 2"
    oPara2.Format.SpaceAfter = 6
    oPara2.Range.InsertParagraphAfter

    'Insert another paragraph.
    Set oPara3 = oDoc.Content.Paragraphs.Add(oDoc.Bookmarks("\endof doc").Range)
    oPara3.Range.Text = "This is a sentence of normal text. Now here is a table:"
    oPara3.Range.Font.Bold = False
    oPara3.Format.SpaceAfter = 24
    oPara3.Range.InsertParagraphAfter

    'Insert a 3 x 5 table, fill it with data and make the first row
    'bold,italic.
    Dim r As Integer, c As Integer
    Set oTable = oDoc.Tables.Add(oDoc.Bookmarks("\endofdoc").Range, 3, 5)
    oTable.Range.ParagraphFormat.SpaceAfter = 6
    For r = 1 To 3
    For c = 1 To 5
    oTable.Cell(r, c).Range.Text = "r" & r & "c" & c
    Next
    Next
    oTable.Rows(1).Range.Font.Bold = True
    oTable.Rows(1).Range.Font.Italic = True

    'Add some text after the table.
    'oTable.Range.InsertParagraphAfter
    Set oPara4 = oDoc.Content.Paragraphs.Add(oDoc.Bookmarks("\endof doc").Range)
    oPara4.Range.InsertParagraphBefore
    oPara4.Range.Text = "And here's another table:"
    oPara4.Format.SpaceAfter = 24
    oPara4.Range.InsertParagraphAfter

    'Insert a 5 x 2 table, fill it with data and change the column widths.
    Set oTable = oDoc.Tables.Add(oDoc.Bookmarks("\endofdoc").Range, 5, 2)
    oTable.Range.ParagraphFormat.SpaceAfter = 6
    For r = 1 To 5
    For c = 1 To 2
    oTable.Cell(r, c).Range.Text = "r" & r & "c" & c
    Next
    Next
    oTable.Columns(1).Width = oWord.InchesToPoints(2) 'Change width of columns 1 & 2.
    oTable.Columns(2).Width = oWord.InchesToPoints(3)

    'Keep inserting text. When you get to 7 inches from top of the
    'document, insert a hard page break.
    Pos = oWord.InchesToPoints(7)
    oDoc.Bookmarks("\endofdoc").Range.InsertParagraphA fter
    Do
    Set oRng = oDoc.Bookmarks("\endofdoc").Range
    oRng.ParagraphFormat.SpaceAfter = 6
    oRng.InsertAfter "A line of text"
    oRng.InsertParagraphAfter
    Loop While Pos >= oRng.Information(wdVerticalPositionRelativeToPage)
    oRng.Collapse (wdCollapseEnd)
    oRng.InsertBreak wdPageBreak
    oRng.Collapse wdCollapseEnd
    oRng.InsertAfter "We're now on page 2. Here's my chart:"
    oRng.InsertParagraphAfter

    'Insert a chart and change the chart.
    Set oShape = oDoc.Bookmarks("\endofdoc").Range.InlineShapes.Add OLEObject( _
    ClassType:="MSGraph.Chart.8", FileName _
    :="", LinkToFile:=False, DisplayAsIcon:=False)
    Set oChart = oShape.OLEFormat.Object
    oChart.charttype = 4 'xlLine = 4
    oChart.Application.Update
    oChart.Application.Quit
    '... If desired, you can proceed from here using the Microsoft Graph
    'Object model on the oChart object to make additional changes to the
    'chart.
    oShape.Width = oWord.InchesToPoints(6.25)
    oShape.Height = oWord.InchesToPoints(3.57)

    'Add text after the chart.
    Set oRng = oDoc.Bookmarks("\endofdoc").Range
    oRng.InsertParagraphAfter
    oRng.InsertAfter "THE END."

    'All done. Unload this form.
    Unload Me

    پروژه من دات نت بود .ولی کلیت کار شبیه همین کد هایی هست که دادم .
    توضیحات کامل و مراحل در
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/313193

  11. #11

    نقل قول: کمک=جایزه.میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    دمت گرمممم . بزار یه نگاهی بندازم . متاسفانه دات نت کار نکردم زیاد .

  12. #12

    نقل قول: میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    نه داداش . نمیتونم راه بندازم . 25 تومان میدم خودت تو vb6 اون قراردادی که واسه خودت نوشتی رو ردیف کن .

  13. #13

    نقل قول: میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    متاسفانه من vb6و ندارم . شما بگرد مطلب زیاد پیدا میشه . . .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .


    Printer.PaintPicture LoadPicture("E:\new\1.JPG"), 0, 0, W, H

    سلام من برای پرینت گرفتن از یه عکس قبلا از این کد استفاده کردم
    به جای w و H طول و عرض بذار مثلا برای آ4 W = 11300 : H = 16500
    باقی اندازه ها رو هم می تونی خودت بدست بیاری
    روی این کد یه کم کا ر کنی کدی که می خوای بدست میاد

  15. #15

    نقل قول: میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .

    منظورتان از این pictureBox چیست؟ آیا این دوستمون باید مقادیرش را در مختصاتهای موردنظرش پرینت کند؟
    بله این هم روشی است فقط اول کار پیدا کردن مختصاتها کمی مشکل است!

    ولی بهترین کار روش استفاده از فایل ورد است حتی میتوانید با vba مستقیم تو خود فایل ورد برنامه نویسی کنید وبجای جاهای خالی لیبل ویا تکست باکس بگذارید و آنها را توسط برنامه حالا از داخل ویا بیرون با vb6 پر کنید و سپس. پرینت کنید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: میخوام یه برنامه درست کنم که قرارداد تنظیم کنه .


    Printer.PaperSize = vbPRPSA4

    این کد پرینت از یک دیتا ریپورت رو به صورت آ4 میده که البته اندازه های دیگه هم داره
    به نظرم اگه فقط مشکل اندازه کاغذه بهتره از ورد استفاده نکنیم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 19:27 عصر
  2. میخوام یه صفحه ی وب درست کنم بهترین برنامه چیه (microsoft)
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 21:18 عصر
  3. برنامه آزمایشی درست کنم که فقط با 5 رکورد کار کند
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 08:44 صبح
  4. میخوام براي برنامه ام Load درست کنم با Gauge
    نوشته شده توسط eslamy در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 13:46 عصر
  5. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •