نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: @Nullable و @NotNull چیستند و کجاها کاربرد دارند

  1. #1

    @Nullable و @NotNull چیستند و کجاها کاربرد دارند

    سلام. از اینها تو سورسهایی که مطالعه میکردم جاهایی دیدم ولی نفهمیدم کاربردشون چی هستش و چرا باید ازشون استفاده کرد و دلیل استفاده و اهمیت کاربرد اونها چی هستش. از دوستان این مورد رو هم خواهش میکنم لطف کنند راهنمایی کنند

  2. #2

    نقل قول: @Nullable و @NotNull چیستند و کجاها کاربرد دارند

    اینا دوتا اصلاحگر هستن که صرفا برای افزایش خوانایی کد کاربرد دارن. البته فقط یه پیاده‌سازی از این دوتا اصلاحگر وجود نداره و تو خیلی از پکیج‌ها می‌تونی پیداشون کنی: لینک
    البته بعضا IDEها هم امکاناتی رو در این موارد اضافه کردن که می‌تونی مستندات IDEت رو بخونی.

    یه مثال از کاربرد این اصلاحگرها:
    import java.util.Objects;

    final class SimpleLogger {
    private SimpleLogger() {}

    public static void logNotNull(@NotNull Object obj) {
    System.out.println(Objects.requireNonNull(obj, "Field `obj` must not be null."));
    }

    public static void logNullable(@Nullable Object obj) {
    System.out.println(obj);
    }
    }

    استفاده:
    public static void main(String[] args) {
    SimpleLogger.logNullable("I'm annotated by @Nullable");
    SimpleLogger.logNullable(null);

    SimpleLogger.logNotNull("I'm annotated by @NotNull");
    SimpleLogger.logNotNull(null);
    }

    اینم ببین.

    ویرایش:
    پیشنهاد می‌کنم به جای اصلاحگر NotNull از متد requireNonNull در کلاس java.util.Objects استفاده کنی:
    Object notnull = Objects.requireNonNull(obj, "Obj is NULL :|");

    و به جای اصلاحگر Nullable هم از کلاس java.util.Optional استفاده کنی که البته توی جاوا۸ اضافه شده. لینک
    آخرین ویرایش به وسیله محمد فدوی : یک شنبه 25 مرداد 1394 در 03:32 صبح

تاپیک های مشابه

  1. scope چیست و کجاها کاربرد داره؟
    نوشته شده توسط hosseinam1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1393, 09:17 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 12:01 عصر
  3. دیتابیس های Forensic database) Forensic) چیستند و چه کاربردی دارند
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 09:23 صبح
  4. سوال: Ndf ها چی هستند و چه کاربرد واقعی دارند
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 16:04 عصر
  5. کاربرد pointers
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1382, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •