نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چک کردن نام کاربری با ajax و php

  1. #1

    Exclamation چک کردن نام کاربری با ajax و php

    سلام...

    من یه فرم ورود دارم و با استفاده از ajax میخام چک کنم که کاربر قبلا ثبت شده یا اگر ثبت نشده بتونه بره به یه صفحه دیگر...





    $("#btnlogin").click(function() {

    $(".pmlogin").html("<img src='img/loading.gif' alt='loading...' />");

    var userlogin = $("#tfusernamelogin").val();
    var passlogin = $("#tfpasswordlogin").val();

    if(userlogin == ''){

    $(".pmsignup").html("<p>Please Enter your username !</p>");
    return false;
    }
    if(passlogin == ''){

    $(".pmsignup").html("<p>Please Enter your Password !</p>");
    return false;
    }

    $.ajax({
    url:"check.php"
    ,type:"POST"
    ,data:{tfusername: userlogin, tfpassword: passlogin}
    ,success: function(){


    }
    });

    });




    در قسمت success باید چی بنویسم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinoser
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    tehran
    سن
    31
    پست
    406

    نقل قول: چک کردن نام کاربری با ajax و php

    برای عملکرد ای جکس می تونی مثال اینجا رو ببینی : http://www.w3schools.com/jquery/tryi...uery_ajax_ajax

    اما چی بنویسی : به کمک location جاوا اسکریپت می تونی صفحه رو redirect کنی.

    // similar behavior as an HTTP redirect
    window.location.replace("http://stackoverflow.com");

    // similar behavior as clicking on a link
    window.location.href = "http://stackoverflow.com";

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1394, 17:43 عصر
  2. آموزش: آموزش چک کردن نام کاربری با استفاده از Jquery Ajax + Json
    نوشته شده توسط barzin144 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 10 مرداد 1393, 01:19 صبح
  3. آموزش: کلید چک کردن نام کاربری هنگام ثبت نام+ Ajax
    نوشته شده توسط djsaeedkhan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 11:10 صبح
  4. چک کردن نام کاربری تکراری با Ajax
    نوشته شده توسط profnami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 19:04 عصر
  5. ساختن فرمی جهت وارد کردن نام کاربری
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 آبان 1386, 23:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •