نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات یک فیلد از بانک اطلاعاتی با حرکت ماوس در یک محدوده مشخص

  1. #1

    نمایش اطلاعات یک فیلد از بانک اطلاعاتی با حرکت ماوس در یک محدوده مشخص

    سلام من یک Datalist در Asp.net دارم که دارای یک table درون خود است ودرون یکی از این سطر ها یک HyperLink ( که یک عکس را نمایش میدهد )قرار دادم ودر سطر دیگر یک lable قرار دادم که حاوی توضیحات مربوط به عکس از بانک اطلاعاتی نمایش داده میشود حال میخواهم این lable را بردارم و هنگامی که ماوس روی این HyperLink قرار گرفت فیلد توضیحات مربوط به این عکس نمایش داده شود
    میشه یه راه همراه با کد آن به نشان دهید چون من javascript بلد نیستم .

    <asp:datalist id="DListEcom08" runat="server" Width="600px" RepeatColumns="3">
    <ItemTemplate>
    <table>
    <tr>
    <td>
    <asp:HyperLink ID="Img" Runat=server ImageUrl='<%#"~/Image/Category/" + Ctype(container.dataitem("I0801"),string)+ "S1.jpg" %>' NavigateUrl='<%# Request.CurrentExecutionFilePath + "?ID=Category&I0801=" + Ctype(container.dataitem("I0801"),string)%>'>
    </asp:HyperLink>
    </td>
    <tr>
    <td>
    <asp:label ID="LC0803" Runat=server text='<%#container.dataitem("C0803")%>' >
    </asp:label>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:label ID="LC0804" Runat=server text='<%#container.dataitem("C0804")%>'>
    </asp:label>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:LinkButton ID="LBEdit" Runat="server" text='ویرایش' CommandName="Edit"></asp:LinkButton>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:LinkButton ID="LBDelete" Runat="server" text='حذف' CommandName="Delete"></asp:LinkButton>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </ItemTemplate>
    </asp:datalist>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    ساده‌ترین راه:

    <a href="google.com" title="Label / ToolTip">g1o98ogle</a>

  3. #3
    نه این درست نیست من یه چیزی میخواهم مثل سایت Shop .comکه وقتی روی عکس میرود یه پنجره table مانند که حاشیه هم دارد باز شود و توضیحات نمایش داده شود
    آخرین ویرایش به وسیله azam2005 : یک شنبه 22 مرداد 1385 در 14:37 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236
    اه اشتباهی تشکر شد.
    اما شما اون چیزی که میخواین توی ایت سایت هست http://www.dynamicdrive.com/dynamici...tmltooltip.htm

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •