نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن ستون ردیف بدون استفاده از Row_Number()

  1. #1

    افزودن ستون ردیف بدون استفاده از Row_Number()

    درود بر شما

    چطور می تونم بدون استفاده از دستور Row_Number() که در SQL وجود داره، یک ستون ردیف به گرید ویو اضافه کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: افزودن ستون ردیف بدون اسفاده از Row_Number()


    dataGridView1.Rows.Add();

  3. #3

    نقل قول: افزودن ستون ردیف بدون اسفاده از Row_Number()

    سلام
    می شود بعد از Fillکردن DataGridView چیزی شبیه به این متد رو فراخوانی کنید


    private void SetRowNumber(DataGridView dgv)
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dgv.Rows)
    {
    row.HeaderCell.Value = String.Format("{0}", row.Index + 1);
    }
    }




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4

    نقل قول: افزودن ستون ردیف بدون اسفاده از Row_Number()

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک

    dataGridView1.Rows.Add();
    من عرض کردم ستون ردیف.

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    می شود بعد از Fillکردن DataGridView چیزی شبیه به این متد رو فراخوانی کنید


    private void SetRowNumber(DataGridView dgv)
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dgv.Rows)
    {
    row.HeaderCell.Value = String.Format("{0}", row.Index + 1);
    }
    }




    موفق باشید.
    ممنون. همین بود. تشکر

تاپیک های مشابه

  1. افزودن ستون ردیف به Cross-Tab در stimulsoft
    نوشته شده توسط sara_orkide در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 10:50 صبح
  2. ساخت ستون ردیف بدون ذخیره در بانک؟
    نوشته شده توسط nice_boy_a در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1390, 16:13 عصر
  3. سوال: اضافه کردن مقدار یک ستون بدون استفاده از Identity
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 18:14 عصر
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 12:22 عصر
  5. سوال: افزودن ستون ردیف به Table یا Query
    نوشته شده توسط mafazel در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 08:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •