نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اروری در گیت هاب در زمان push کردن یک پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    اروری در گیت هاب در زمان push کردن یک پروژه

    سلام دوستان.
    من یه اکانت توی گیت هاب درست کردم و بعدش یه ریپوزیتوری ایجاد کردم.
    حالا خاستم از نت بینزم یه پروژه اونجا push کنم که این ارورارو داد:
    1.JPG
    2.JPG

    3.JPG
    خروجی هم اینو نشون میده:
    ==[IDE]== Aug 18, 2015 12:30:46 PM Pushing - fileUpload
    git branch
    git remote -v
    setting up remote: origin
    git submodule status
    git push https://moniremirhaj@github.com/moni...epository1.git refs/heads/master:refs/heads/master
    Remote Repository Updates
    Branch Update : master
    Old Id : 1f7576fa91b463242f851fafeeb8fd1fef4280b8
    New Id : aff16c4394111898c693b837b4a93fe97cfd8f6d
    Result : REJECTED_NONFASTFORWARD
    Local Repository Updates
    Branch Add : origin/master
    Id : aff16c4394111898c693b837b4a93fe97cfd8f6d
    Result : NOT_ATTEMPTED


    ==[IDE]== Aug 18, 2015 12:31:42 PM Setting Tracked Branch
    ==[IDE]== Aug 18, 2015 12:32:02 PM Pushing - fileUpload finished.
    git branch --set-upstream-to origin/master master
    ==[IDE]== Aug 18, 2015 12:32:21 PM Setting Tracked Branch finished.


    مشکلش چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: اروری در گیت هاب در زمان push کردن یک پروژه

    خودش داره میگه ارور چیه
    فایل های ریموت مستر(اونی که رو کامپیوترتونه) با خود مستر کامیت های مرج نشده داره
    باید اول از مستر pull کنید بعد پوش کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: اروری در گیت هاب در زمان push کردن یک پروژه

    ببخشید من وقتی میخام pulling کنم و merge رو انتخاب میکنم اینجور اروری میده:
    sssssss.JPG
    و اگه از طریق fetching برم و بعدش merge رو بزنم کل پروژه ای که توی ریپوزیتوری اصلی هست میاد و به جای پروژم جایگزین میشه و دیگه فایلای پروژم نیستند که بخام push کنم داخل ریپوزیتوری.مشکل چیه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg ss.JPG‏ (8.7 کیلوبایت, 14 دیدار)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: اروری در گیت هاب در زمان push کردن یک پروژه

    یه سوال دیگه.
    نمیدونم چرا اینجوری میشه.
    من اول اومدم initial git repository رو زدم.
    بدش clone گرفتم.
    بد کل پروژه رو add کردم.
    بدش کل پروژه رو commit کردم.
    بدش pull رو زدم.
    بدش merge رو زدم.
    بدش review رو زدم.
    بد یه سری فایلا که هم توی ریپوزیتوری محلی و هم توی ریپوزیتوری سرورم بود رو یکیشو که میخاسم قبول کردم.بدش که review همه فایلایی که نشون داده بود رو conflict ش رو حل کردم اومدم push کنم بازم همین پیغامو میده:
    ضمیمه 134549

    دیگه نمیدونم چیکار کنم.
    مشکلش چیه؟
    کمک کنید لطفا.ممنون میشم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: اروری در گیت هاب در زمان push کردن یک پروژه

    لطفا کمکم کنید.
    خیلی نیازش دارم.

تاپیک های مشابه

  1. کمک-برداشتن صدای بیپ در زمان اینتر کردن
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1384, 10:25 صبح
  2. کاهش زمان لود کردن فرم
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 03:00 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 13:21 عصر
  4. اخطار زمان Compile کردن یک Component
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 00:19 صبح
  5. مشکل در متوقف شدن تایمر دلفی زمان Insert کردن رکورد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 21:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •