نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: راست چین کردن Listview

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    راست چین کردن Listview

    به لطف دوستان تقریبا همه مشکلات و موتنع جهت تولید نرم افزار فارسی فراهم شده بجز نمایش listview به صورت راست چین . آیا دوستان راهکاری پیشنهاد می کنند ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    سلام از لیست ویو های سایر کامپوننت ها استفاده کنید

    مثلا از کامپوننت های jvcl یا tms

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    اینها هم راست چین ندارند . یا شایدم من پکیج اشتباهی دانلود کردم

  4. #4

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    من متوجه نیستم که در برنامه vcl میخواهید لیست ویو رو راست به چپ کنید یا در FMX !!!
    ولی اگه قصدتون اینه که ListView رو توی VCL راست به چپ کنید باید از روال زیر استفاده کنید. این روال کاملاً تست شده و جواب میده:
    procedure TForm1.SetRightToLeftListView(lv: TListView);const
    LVM_FIRST = $1000; // ListView messages
    LVM_GETHEADER = LVM_FIRST + 31;
    var
    header: thandle;
    begin
    header := SendMessage(lv.Handle, LVM_GETHEADER, 0, 0);
    SetWindowLong(header, GWL_EXSTYLE, GetWindowLong(header, GWL_EXSTYLE) or
    WS_EX_LAYOUTRTL or WS_EX_NOINHERITLAYOUT);


    SetWindowLong(lv.Handle, GWL_EXSTYLE, GetWindowLong(lv.Handle, GWL_EXSTYLE) or
    WS_EX_LAYOUTRTL or WS_EX_NOINHERITLAYOUT);
    lv.invalidate;


    lv.Width := lv.Width +1;
    lv.Width := lv.Width -1;
    end;
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    ضمن تشکر در FMX می خوام راست چین بشه

  6. #6

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    البته من خودم هم مشکل دارم .اما یه سری به کامپوننتهای TMS که برای فای مانکی داده بزن ببین چطوره قضیه و اعلام کن.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    اتفاقا نصبش کردم یه ابزاری بنام table view داره که نتونستم باهاش کارکنم و البته که راست چین نداشت .

  8. #8

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    البته من خودم هم مشکل دارم .اما یه سری به کامپوننتهای TMS که برای فای مانکی داده بزن ببین چطوره قضیه و اعلام کن.
    هیچ فرقی نمیکنه. مادامی که خود FMX به صورت ذاتی bidi mode نداره هیچ شرکتی نمیاد کامپوننتهایی بسازه که از این ویژگی پشتیبانی کنه. مطلبی مثل این حرفی که زدم رو در نوشته های تیم tms هم دیده بودم.

  9. #9

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    شاهین جان باهات موافق نیستم،
    می تونی کامپوننت هایی با قابلیت BiDiMode بسازی.
    منتها برای شرکت سازنده توجیه اقتصادی نداره.
    البته اگر FMX این قابلیت رو داشت، خیلی بهتر بود، اما با توجه به این که سورس اون موجوده، می شه با جایگزین کردن یونیت مربوط به کلاس های زیربنایی، مثل TControl و یا یکم پایین تر مثل TCustomEdit این قابلیت رو بهش اضافه کرد. منتها کار زیادی می طلبه و فکر می کنم شرکت ها به این دلیل راغب نیستند که خود Embarcadero احتمالا پلن چنین چیزی رو داره و نمی خوان کار تکراری و البته با هزینه زیاد و سود کم انجام بدند.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #10

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    حاج یوسف، من نگفتم که نمیشه، گفتم که شرکتی نمیاد این کار رو بکنه(بنا به همون دلایلی که گفتی) مگر اینکه خود FMX به صورت ذاتی بیاد و این قابلیت رو اضافه کنه تا بقیه شرکتها هم بیاد کامپوننتهایی با پشتیبانی از راست به چپ بسازند. تا الان فکر میکنم که بالای 20 بار از آقای مارکو کانتو این موضوع رو پرسیدم و ایشون میگن که این موضوع جزو مهمترین موضوعات در نقشه راه ماست ولی انجامش پیچیده و زمانبر هست. به نظر بنده احتمال اینکه شرکتی بیاد و این کار رو در حال حاضر انجام بده زیر یک درصده!!!

  11. #11

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    item:tlistboxitem;
    i:byte;
    begin
    //right to left
    for i := 0 to 3 do
    begin
    item:=tlistboxitem.Create(self);
    item.StyledSettings := item.StyledSettings - [TStyledSetting.ssOther];
    item.TextSettings.HorzAlign:=TTextAlign.Trailing;
    item.Text:=FormatFloat('Right : 0#',i);
    listbox1.AddObject(item);
    end;
    //center
    for i := 0 to 3 do
    begin
    item:=tlistboxitem.Create(self);
    item.StyledSettings := item.StyledSettings - [TStyledSetting.ssOther];
    item.TextSettings.HorzAlign:=TTextAlign.Center;
    item.Text:=FormatFloat('Center : 0#',i);
    listbox1.AddObject(item);
    end;
    //left to right
    for i := 0 to 3 do
    begin
    item:=tlistboxitem.Create(self);
    item.StyledSettings := item.StyledSettings - [TStyledSetting.ssOther];
    item.TextSettings.HorzAlign:=TTextAlign.Leading;
    item.Text:=FormatFloat('Left : 0#',i);
    listbox1.AddObject(item);
    end;
    end;

  12. #12

    نقل قول: راست چین کردن Listview

    البته در ListView می تونی تو پروپرتی هاش ست بکنی
    چپ ...... راست...... وسط

    Object inspector > itemObjects > Text > TextAlign [Center , Trailing , Leading ]

    پست قبلی برای ListBox بود

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن Expandable Listview و راست چین کردن آن
    نوشته شده توسط erfane.r در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 19:24 عصر
  2. راست چین کردن listview
    نوشته شده توسط behzad_vb.net در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 15:09 عصر
  3. راست چین کردن ListView
    نوشته شده توسط babak_delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 20:13 عصر
  4. راست چین کردن ListBox
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 00:33 صبح
  5. راست چین کردن Edit در windows غیر فارسی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 19:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •