نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

  1. #1

    Post درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    سلام
    من می خوام کلا با تاریخ شمسی این محاسبات رو انجام بدم .
    1- محاسبه دقیق اختلاف دو تاریخ . کدوم از کدوم بزرگتر و ...
    2- الان تاریخ امروز رو داریم با تنظیم مثلا 20 در یک کمبوباکس تاریخ بره روی 20 روز بعد از تاریخ امروز . برای مدت زمان انقضاء و...
    3- محاسبه دقیق سن . مثلا کسی که 18 سالش تموم شده و بالاتر از اون سن بشن بزرگسال -
    12سال سن کامل به بعد تا 16 سال سن بشن جوان و این موارد ...


    ممنون

  2. #2

    نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    امکاناتی دات نت توسط globalization میده کارتو راه نمیاندازد؟!

  3. #3

    نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    سلام دوست عزیز . من خودم از روش های زیر استفاده میکنم :

    1- برای مقایسه 2 تاریخ :

    public enum CampareDate
    {
    Error, Mosavi, Bozorgtar, Kochiktar
    }
    public CampareDate Compare(string date1, string date2)
    {
    DateTime dt1;
    if (!DateTime.TryParse(date1, out dt1)) { return CampareDate.Error; }


    DateTime dt2;
    if (!DateTime.TryParse(date2, out dt2)) { return CampareDate.Error; }


    if (dt1 == dt2)
    {
    return CampareDate.Mosavi;
    }
    else if (dt1 > dt2)
    {
    return CampareDate.Bozorgtar;
    }
    else
    {
    return CampareDate.Kochiktar;
    }
    }
    public CampareDate Compare(DateTime date1, DateTime date2)
    {
    if (date1 == date2)
    {
    return CampareDate.Mosavi;
    }
    else if (date1 > date2)
    {
    return CampareDate.Bozorgtar;
    }
    else
    {
    return CampareDate.Kochiktar;
    }
    }


  4. #4

    نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط korosh00 مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام کلا با تاریخ شمسی این محاسبات رو انجام بدم .
    1- محاسبه دقیق اختلاف دو تاریخ . کدوم از کدوم بزرگتر و ...
    2- الان تاریخ امروز رو داریم با تنظیم مثلا 20 در یک کمبوباکس تاریخ بره روی 20 روز بعد از تاریخ امروز . برای مدت زمان انقضاء و...
    3- محاسبه دقیق سن . مثلا کسی که 18 سالش تموم شده و بالاتر از اون سن بشن بزرگسال -
    12سال سن کامل به بعد تا 16 سال سن بشن جوان و این موارد ...


    ممنون
    دوست عزیز بحث بررسی کردن اطلاعات بر حسب تاریخ یک بحث جداگانه هستش که نمی تونی بگی مثلا شیر سفید هستش قبول ندارم شیر سیاه هستش و باید سایه باشه شیر.
    منظور من از این حرف این هستش که شما بخواهید چه نخواهید نمی تونید از عمل محاسبه باته تاریخ شمسی تا ویندوز 8.1 استفاده کنید یعنی هیچ نوع محاسبه تا ویندوز 8.1 نمی تونید انجام دهید و از طرف دیگه نوع فیلد رو date قرار بدید تاریخ شمسی ذخیره میکنه غیر از ماه 2 و 4 مقدار روز 31 رو قبول نمیکنه که این بدرد نمیخوره که شما مجبور هستید برای بررسی اطلاعات خود از دو نوع تاریخ استفاده کنید یک شمسی و معادل میلادی رو انجام بدید یعنی شما تاریخ شمسی انتخاب میکنید که نوع فیلدش nvarchar هستش و نوع تبدیل شدن رو میلادی قرار میدید که از نوع date هستش و شما تاریخ شمسی رو انتخاب میکنید ولی بررسی رو با میلادی به صورت مخفاینه انجام میدید.
    مثل این کد https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2243657

  5. #5

    نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    یک دستور مقایسه تاریخ در اس کیو ال میشه بدید چجوری تاریخ های بزرگتر رو سلکت کنه ؟
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    لینک دانلود خراب بود!

  7. #7

    نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    برو این تاپیک من رو ببین مشکلت حل میشه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%DB%8C%D8%AE

  8. #8

    Post نقل قول: درخواست نمونه بسیار دقیق محاسبه تاریخ شمسی

    الان من مشکل اینه
    2015_08_20_210426.jpg
    توی دیتابیس این دوتا تاریخ هستند شمسی نوع nvarchar
    حالا من با این دستور می خوام مقایسه بکنم کدوم بزرگتره
    2015_08_20_210506.jpg

    اینجاست که از عدد 10 به بالا رو فکر میکنه 0 هست یعنی رقم یکان رو می خونه و مقایسه می کنه . و مثلا تاریخ 1394/5/25 رو بزرگتر میدونه از 1394/10/25

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: درخواست فیلم آموزشی کار با تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط php_programmer021 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 آبان 1393, 08:21 صبح
  2. خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 07:49 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1392, 10:02 صبح
  4. درخواست سورس کد تاریخ شمسی در VB.NET
    نوشته شده توسط احمد20 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 18:13 عصر
  5. بهترین و دقیق ترین تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط dot_net_lover2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •