نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشكل در restore كردن پايگاه داده

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    مشكل در restore كردن پايگاه داده

    با سلام

    من با استفاده از كد زير backup ميگيرم و فايل هم ذخيره مي شود. بعد از restore گرفتن هم برنامه پيغام بازيابي موفق رو ميده اما database بازيابي نميشه و به همون شكل سابق مي مونه!!!!!!!!!!!

    لطفا" راهنمايي كنيد.

    ممنون

    //back UP


    private void پشتيبان گيري ازداده هاToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.FileName = DateTime.Now.ToString("ddMMyy_HHmmss");
    sfd.Filter = "BackupFile(*.Bak)|*.Bak";
    if(sfd.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    try
    {
    this.Refresh();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA\reception.mdf ;Integrated Security=True;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\reception.mdf] TO DISK = '" + sfd.FileName + "'";
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=True;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    this.Refresh();
    MessageBox.Show("پايگاه داده با موفقيت پشتيبان گيري شد", "گزارش", MessageBoxButtons.OK);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("عمليات ناموفق بود", "خطا", MessageBoxButtons.OK);
    }


    }


    //restor




    private void بازيابي اطلاعات پايگاه دادهToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog ofd = new OpenFileDialog();
    ofd.Filter = "BackupFile(*.Bak)|*.Bak";


    if(ofd.ShowDialog()==DialogResult.OK)
    try
    {
    this.Refresh();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA\reception.mdf ;Integrated Security=True;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    string query = "ALTER DATABASE ["+Application.StartupPath+@"\reception.mdf] SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE; RESTORE DATABASE ["+Application.StartupPath+ @"\reception.mdf] FROM DISK = '"+ofd.FileName+"'; ALTER DATABASE ["+Application.StartupPath+@"\reception.mdf] SET MULTI_USER;";
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=True;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    this.Refresh();
    MessageBox.Show("پايگاه داده با موفقيت بازيابي شد", "گزارش", MessageBoxButtons.OK);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("عمليات ناموفق بود", "خطا", MessageBoxButtons.OK);
    }

    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 01 شهریور 1394 در 08:08 صبح

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: مشكل در restore كردن پايگاه داده

    کسی از مهندسین نیست که جواب رو بلد باشه؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در كپي كردن پايگاه داده
    نوشته شده توسط anita_jojo20 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 09:31 صبح
  2. مشكل در كپي كردن پايگاه داده
    نوشته شده توسط anita_jojo20 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 06:59 صبح
  3. سوال: نحوه اختصاصي كردن پايگاه داده اكسس
    نوشته شده توسط rashidianc در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1388, 09:08 صبح
  4. سوال: مشكل عجيب در Attach كردن پايگاه داده (SQL 2005)
    نوشته شده توسط مهران موسوی در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 15:33 عصر
  5. سوال: مشكل در Restore كردن ديتابيس
    نوشته شده توسط اقاقيا در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 08:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •