نمایش نتایج 1 تا 40 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    38

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    عزیز من موقع vagerant up به اررور میخورم میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟


    C:\yii2>vagrant up
    Bringing machine 'default' up with 'virtualbox' provider...
    ==> default: Importing base box 'precise32'...
    ==> default: Matching MAC address for NAT networking...
    ==> default: Setting the name of the VM: yii2_default_1440328327248_4511
    ==> default: Clearing any previously set network interfaces...
    There was an error while executing `VBoxManage`, a CLI used by Vagrant
    for controlling VirtualBox. The command and stderr is shown below.


    Command: ["hostonlyif", "create"]


    Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderb
    ox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnly
    NetworkInterface.
    VBoxManage.exe: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).
    VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!
    VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interf
    ace IHost, callee IUnknown
    Context: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam(
    ))" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp
    0%...10%...20%...30%...40%...50%...60%...70%...80% ...90%...100%


    C:\yii2>

  2. #2

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    اگر دوستان دیگر هم به این مشکل برخورد کردن فعلا از راه حل زیر استفاده کنن
    ۱. در فایل Vagrant که برای کانفیگ بود به شبکه اون دست نزنن و بزارید توی همون حالت کامنت باشه
    ۲. چند خط بالاتر نوشته port forwarding اون رو از حالت کامنت در بیارید و آخر همون سر نوشته 8080 اون رو به 80 تغییر بدید
    ۳. در هنگام اجرای vm‌از شما سوال درباره حق دسترسی vm به port farding رو میپرسته بهش access بدید
    ۴. بعد از اجرای vm در مرورگر خودتون بنویسید localhost تا به وب سرور vm دسترسی پیدا کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiak مشاهده تاپیک
    عزیز من موقع vagerant up به اررور میخورم میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟


    C:\yii2>vagrant up
    Bringing machine 'default' up with 'virtualbox' provider...
    ==> default: Importing base box 'precise32'...
    ==> default: Matching MAC address for NAT networking...
    ==> default: Setting the name of the VM: yii2_default_1440328327248_4511
    ==> default: Clearing any previously set network interfaces...
    There was an error while executing `VBoxManage`, a CLI used by Vagrant
    for controlling VirtualBox. The command and stderr is shown below.


    Command: ["hostonlyif", "create"]


    Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderb
    ox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnly
    NetworkInterface.
    VBoxManage.exe: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).
    VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!
    VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interf
    ace IHost, callee IUnknown
    Context: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam(
    ))" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp
    0%...10%...20%...30%...40%...50%...60%...70%...80% ...90%...100%


    C:\yii2>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedjafari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    151

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    اگر دوستان دیگر هم به این مشکل برخورد کردن فعلا از راه حل زیر استفاده کنن
    ۱. در فایل Vagrant که برای کانفیگ بود به شبکه اون دست نزنن و بزارید توی همون حالت کامنت باشه
    ۲. چند خط بالاتر نوشته port forwarding اون رو از حالت کامنت در بیارید و آخر همون سر نوشته 8080 اون رو به 80 تغییر بدید
    ۳. در هنگام اجرای vm‌از شما سوال درباره حق دسترسی vm به port farding رو میپرسته بهش access بدید
    ۴. بعد از اجرای vm در مرورگر خودتون بنویسید localhost تا به وب سرور vm دسترسی پیدا کنید


    من همه این مواردو رو انجام دادم ام باز هم مشکل دارم
    مشاهده بفرمایید




    C:\vm_yii2>vagrant up
    Bringing machine 'default' up with 'virtualbox' provider...
    ==> default: Importing base box 'precise32'...
    ==> default: Matching MAC address for NAT networking...
    ==> default: Setting the name of the VM: vm_yii2_default_1486395837139_24299
    ==> default: Clearing any previously set network interfaces...
    There was an error while executing `VBoxManage`, a CLI used by Vagrant
    for controlling VirtualBox. The command and stderr is shown below.


    Command: ["hostonlyif", "create"]


    Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderb
    ox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnly
    NetworkInterface.
    VBoxManage.exe: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).
    VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!
    VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interf
    ace IHost, callee IUnknown
    Context: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam(
    ))" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp
    0%...10%...20%...30%...40%...50%...60%...70%...80% ...90%...100%


    C:\vm_yii2>


تاپیک های مشابه

  1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 13:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •