صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 164

نام تاپیک: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

  1. #121
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    رشت
    پست
    3

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام. من موقع اجراي vagrant up با خطا مواجه ميشم.

    error.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله pevjak61 : یک شنبه 04 بهمن 1394 در 12:43 عصر

  2. #122
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    رشت
    پست
    3

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    با عرض شرمندگي مشكلم حل شد. آدرس شبكه vm را در رنج آي پي virtualbox قرار دادم و دو روز معطلي من در اين مرحله به خيري به اتمام رسيد. و تونستم بهش ssh بزنم.

    با تشكر ويژه از دوستاني كه به راه حل مشكل در وب سايت github اشاره كردن.

    اما سئوالي از استاد سيف زاده عزيز داشتم. امكانش هست فايل archives.tgz را كه در ويدئوها ازش استفاده كرديد برامون بذاريد؟

  3. #123

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام
    میشه لطف کنید فایل تصحیح شده rss هم بزارید توی سایت

  4. #124
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام
    من نسخه 2.7 (yii2-app-advanced advanced 2.0.7)
    رو از سایت yiiframework گرفتم ولی توی پوشه frontend/web اون فایل index.php وجود نداره؟
    باید چکار کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohamadali1374 : شنبه 29 اسفند 1394 در 13:15 عصر

  5. #125

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    اقای سیف من می خوام آموزش ها رو دانلود کنم اما انگار همه جا مشکل داره

  6. #126

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    از مکتب خونه دانلود کنید
    http://maktabkhooneh.org/course/seifzadeh-yii2

    البته دراپ باکس مشکلی نداره ولی روی https هست و توی ایران مشکل پیش میاد

  7. #127

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط mohamadali1374 مشاهده تاپیک
    سلام
    من نسخه 2.7 (yii2-app-advanced advanced 2.0.7)
    رو از سایت yiiframework گرفتم ولی توی پوشه frontend/web اون فایل index.php وجود نداره؟
    باید چکار کنم؟
    این فایل بعد از مرحله init بصورت خودکار ساخته میشه

  8. #128

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط neda1369i مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه لطف کنید فایل تصحیح شده rss هم بزارید توی سایت
    توی github هست
    https://github.com/seifzadeh/persianyii-rss

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام . جناب سیف زاده واقعا ممنونم از آموزش بسیار خوبتون .
    من فیلم های آموزشیتون رو از مکتب خونه دانلود کردم . قسمت شماره 37 فک کنم ناقص باشه . تو این قسمت در مورد تراکنش ها صحبت کردید .
    اگر امکانش هست بررسی کنید . ممنونم ازتون

  10. #130

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام . جناب سیف زاده واقعا ممنونم از آموزش بسیار خوبتون .
    من فیلم های آموزشیتون رو از مکتب خونه دانلود کردم . قسمت شماره 37 فک کنم ناقص باشه . تو این قسمت در مورد تراکنش ها صحبت کردید .
    اگر امکانش هست بررسی کنید . ممنونم ازتون
    مشکلش رو بفرمایید بررسی کنم

  11. #131
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    مشکلش رو بفرمایید بررسی کنم
    ممنون از توجهتون .
    توی قسمت 37 در مورد تراکنش های صحبت میکنید . دیتابیس رو ایمپورت میکنید و فیلم تمام میشود .
    در قسمت 38 زمانی که فیلم شروع میشه یک سری کد های تراکنش رو از قبل نوشتید که این کد ها معلوم نیس چه موقع نوشته شدن .

  12. #132

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    ممنون از توجهتون .
    توی قسمت 37 در مورد تراکنش های صحبت میکنید . دیتابیس رو ایمپورت میکنید و فیلم تمام میشود .
    در قسمت 38 زمانی که فیلم شروع میشه یک سری کد های تراکنش رو از قبل نوشتید که این کد ها معلوم نیس چه موقع نوشته شدن .
    فیلمها ناقص نیست
    بعضی از مباحث صرفا مثال هست و نیازی به نوشتن کد کامل نیست. یا در بعضی فیلمها کدها درون document اصلی هست و باید به اونجا رجوع کنید. همچنین بعضی فیلم‌ها نیاز به رجوع به فیلمهای قبلی هست

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    فیلمها ناقص نیست
    بعضی از مباحث صرفا مثال هست و نیازی به نوشتن کد کامل نیست. یا در بعضی فیلمها کدها درون document اصلی هست و باید به اونجا رجوع کنید. همچنین بعضی فیلم‌ها نیاز به رجوع به فیلمهای قبلی هست
    ممنونم از پاسختون . ببخشید اینقدر سوال میپرسم

    تو ویدیو 38 این کدا رو از قبل نوشتید :

            $transaction = Yii::$app->db->beginTransaction();
    try{
    Yii::$app->db->createCommand()->update('payment',['amount'=>1],'payment_id=17')->execute();
    Yii::$app->db->createCommand()->update('payment',['amount'=>10],'payment_id=18')->execute();
    $transaction->commit();
    }
    catch (Exception $e){
    $transaction->rollBack();
    throw $e;
    }
    return $this->render('index');

    میخواستم ببینم این کدا رو تو چه ویدیویی نوشتید ؟

  14. #134

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    بنده رو ببخشید
    بصورت دقیق نمیدونم چه فیلم و چه دقیقه‌ای هست چون رکوردش برمیگرده به یک سال پیش
    ولی باید فیلمهای transaction باشه. و فک کنم دو تا ۳ ویدیو مربوط به transaction بود
    این کد هم الگورتیم خاصی نداره، بلکه یه update انجام میده و اگر update صورت نگیره، rollback میکنه

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسختون . ببخشید اینقدر سوال میپرسم

    تو ویدیو 38 این کدا رو از قبل نوشتید :

            $transaction = Yii::$app->db->beginTransaction();
    try{
    Yii::$app->db->createCommand()->update('payment',['amount'=>1],'payment_id=17')->execute();
    Yii::$app->db->createCommand()->update('payment',['amount'=>10],'payment_id=18')->execute();
    $transaction->commit();
    }
    catch (Exception $e){
    $transaction->rollBack();
    throw $e;
    }
    return $this->render('index');

    میخواستم ببینم این کدا رو تو چه ویدیویی نوشتید ؟

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    بنده رو ببخشید
    بصورت دقیق نمیدونم چه فیلم و چه دقیقه‌ای هست چون رکوردش برمیگرده به یک سال پیش
    ولی باید فیلمهای transaction باشه. و فک کنم دو تا ۳ ویدیو مربوط به transaction بود
    این کد هم الگورتیم خاصی نداره، بلکه یه update انجام میده و اگر update صورت نگیره، rollback میکنه
    اختیار دارید . بازم ممنونم از آموزش بسیار خوبتون

  16. #136
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    ببخشید من اسلاید ها و فایل های مورد نیاز آموزش رو نمیتونم دانلود کنم میشه مجدد آپلود کنید ؟

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام من سورس بلاگ رو از github دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا این اررور ها رو میده :

    Warning: require(C:\wamp3\www\yii2cms-master/lib/common/config/main-local.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp3\www\yii2cms-master\index.php on line 12
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0015 245104 {main}( ) ..\index.php:0

    ( ! ) Fatal error: require(): Failed opening required 'C:\wamp3\www\yii2cms-master/lib/common/config/main-local.php' (include_path='.;C:\php\pear') in C:\wamp3\www\yii2cms-master\index.php on line 12
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0015 245104 {main}( ) ..\index.php:0

  18. #138

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    آقای سیف زاده تشکر بابت آموزش های خوبتون، من تقریبا تمام فیلم های شما را دیدم و فکر کنم درباره ActiveQuery ها صحبت نکردید، میشه یک توضیح مختصر در باره ActiveQuery ها که با Model generator ساخته میشوند بدهید ؟
    آخرین ویرایش به وسیله areeef : یک شنبه 05 اردیبهشت 1395 در 07:54 صبح

  19. #139

    Post نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    دوست عزیز یک چیز رو مردانه میگم ناراحت نشو این هم اموزش میزای فکر کنم از این ور وان ور جم می کنی اگر خودت بلد بودی من 20 روز پیش توی است تلار https://barnamenevis.org/showthread.p...B1-CodeIgniter
    پست کذارشتم کسی جواب نداده معلو م میشه خود شما هم چیزی بلد نیستید اگر این پست رو پاک کنید نکته ضغف شما رو نشون میده اگر بلدی واقعا جواب پست منو بدین 100% میدونم که بلد نیستید

  20. #140
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    لطفا این نوشته را پاک کنید(اشتباهی پست رو ایجاد کردم)

  21. #141

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط kamran_b مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یک چیز رو مردانه میگم ناراحت نشو این هم اموزش میزای فکر کنم از این ور وان ور جم می کنی اگر خودت بلد بودی من 20 روز پیش توی است تلار https://barnamenevis.org/showthread.p...B1-CodeIgniter
    پست کذارشتم کسی جواب نداده معلو م میشه خود شما هم چیزی بلد نیستید اگر این پست رو پاک کنید نکته ضغف شما رو نشون میده اگر بلدی واقعا جواب پست منو بدین 100% میدونم که بلد نیستید
    سلام دوست عزیز.
    خب کسی دانای کامل و کسی هم متخصص نیست. بنده هم هیچ وقت ادعای تخصص نکردم
    ولی چند سوال خیلی ذهنم رو درگیر کرده:

    چرا سخت‌ترین سوالات توی این تالار جواب داده شده ولی سوال شما رو کسی رغبت نکرده جواب بده؟
    چرا شما با این لحن اومدید این جا پست زدید؟
    شما چه طلبی از بنده دارید؟
    بنده چه خسران مالی یا روحی به شما وارد کردم؟
    چرا الان که ۵ سال هست توی انجمن جواب سوالات دوستان رو دادم و کسی مهر بیسوادی بر من نزده ولی بخاطر جواب ندادن یه واتر مارک بیسواد شدم؟

    ممنون اگر امکان داره جواب بدید

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    با سلام . ممنون از اموزشتون . اما من موفق به دانلود نشدم . پیام در سایت آپلودبوی اینه که فایل منقضی شده . چطور میتونم فیلمها رو دانلود کنم ؟

  23. #143

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    ip رو عوض کنید و یه ip‌ دیگه بزارید مثلا 192.168.50.44

    من طبق توضیح خودتون برای رفع مشکل نصب قسمت ip رو کامنت کردم و ip 8080 رو به 80 تبدیل کردم و از کامنت خارج کردم ، اما الان وقتی تو putty میام ifconfig میزنم ip 10.0.2.15 میده و وقتی تو cmd میام ping میکنم ، ping نمیده
    حتی ip که شما تو آموزش استفاده کردید رو هم ping میکنم ، ping نمیده ، باید چیکار کنم ؟؟؟


    ممنون از راهنماییتون

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    دوستان لطفا در مورد دانلود فایلها راهنمایی کنید . آیا منقضی شدند ؟

  25. #145

    Thumbs up نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام و خسته نباشید خدمت استاد سیف زاده عزیز و سایر عزیزان

    1- در بخش فیلترها(سرچ) گرید ویو و یا .... اگر تنها از safe استفاده شود، آیا امکان تزریق اسکریپت و .. وجود دارد . یا اینکه این بخش هم مانند فرم ها نیاز به rule های لازم جهت امنیت است ؟


    با تشکر و احترام فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisiren : دوشنبه 02 اسفند 1395 در 05:04 صبح

  26. #146

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    ممنون از آقای سیف زاده عزیز
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisiren : دوشنبه 02 اسفند 1395 در 04:43 صبح

  27. #147

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    آقای مهردارد سیف زاده عزیز آموزشهاتون رو نگاه کردم بسیار عالی و خوب بودش . ایشالا آموزش هاتون رو کامل بتونم ببینم حتمایه تاپیک میزنم و ادامه کارتون رو ادامه میدم و مبحث های حرفه ای تر رو در مورد yii آموزش میدم
    آخرین ویرایش به وسیله nariman_t : دوشنبه 11 بهمن 1395 در 13:02 عصر

  28. #148

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    راستی بچه ها اگه کسانی که پایه هستن یه سایت yii فارسی بزنیم تمام داکیومنت ها رو به صورت فارذسی شده ترجمه کاری بکنیم که یه جای مرجعه برای این فریم ورک باشه مثل فروم هایی مانند وردپرس که جامعهش خیلی دارن خوب کار میکنن.
    در ضمن برخی دوستان انگار به این آموزش ها که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته کم لطفی دارند . این آموزش ها خیلی هم خوب و کامل هست در حدی که ایشون می تونستند این آموزش ها رو برای فروش بزارند اگر مشکلی دارید لطف کنید خودتون هم برید دنبال مشکلی که دارید ایشون آموزش دادند نه این که کلاس رفع اشکال بزارن برای همه این هم که داره پاسخ سوالاتتون رو میده و از وقتشون میزنن جای تقدیر و تشکر داره از همه اینها مهمتر همه اینها به صورت رایگان هستش خود بنده بودم شخصا همه اینها رو پولی میکردم تا قدر این ضحمات رو بیشتر بدونید
    آخرین ویرایش به وسیله nariman_t : دوشنبه 11 بهمن 1395 در 12:56 عصر

  29. #149

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    به نظر من که اگر متد save ولیدشن ها رو هم انجام بده باز هم به صورت دستی ولیدئشن هایی که احساس میکنید باید انجام بشه رو بزارید بهتره

  30. #150
    کاربر دائمی آواتار saeedjafari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    151

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    اگر دوستان دیگر هم به این مشکل برخورد کردن فعلا از راه حل زیر استفاده کنن
    ۱. در فایل Vagrant که برای کانفیگ بود به شبکه اون دست نزنن و بزارید توی همون حالت کامنت باشه
    ۲. چند خط بالاتر نوشته port forwarding اون رو از حالت کامنت در بیارید و آخر همون سر نوشته 8080 اون رو به 80 تغییر بدید
    ۳. در هنگام اجرای vm‌از شما سوال درباره حق دسترسی vm به port farding رو میپرسته بهش access بدید
    ۴. بعد از اجرای vm در مرورگر خودتون بنویسید localhost تا به وب سرور vm دسترسی پیدا کنید


    من همه این مواردو رو انجام دادم ام باز هم مشکل دارم
    مشاهده بفرمایید




    C:\vm_yii2>vagrant up
    Bringing machine 'default' up with 'virtualbox' provider...
    ==> default: Importing base box 'precise32'...
    ==> default: Matching MAC address for NAT networking...
    ==> default: Setting the name of the VM: vm_yii2_default_1486395837139_24299
    ==> default: Clearing any previously set network interfaces...
    There was an error while executing `VBoxManage`, a CLI used by Vagrant
    for controlling VirtualBox. The command and stderr is shown below.


    Command: ["hostonlyif", "create"]


    Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderb
    ox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnly
    NetworkInterface.
    VBoxManage.exe: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).
    VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!
    VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interf
    ace IHost, callee IUnknown
    Context: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam(
    ))" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp
    0%...10%...20%...30%...40%...50%...60%...70%...80% ...90%...100%


    C:\vm_yii2>


  31. #151
    کاربر دائمی آواتار saeedjafari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    151

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط bobSilon مشاهده تاپیک
    سلام خدمت جناب سیف زاده و سایر عزیزان.
    قبل از هر چیز از آقای سیف زاده تشکر خیلی خیلی فراوان دارم که حاصل زحماتش که کار واقعاً با کیفیتی هستش رو به رایگان در اختیار همه گزاشتن. ایشاا... همیشه سلامت و موفق باشی جناب سیف زاده.

    و اما مشکلی که حین کار با vagrant برام پیش اومد این بود که موقع vagrant up با ارور زیر مواجه شدم:
    ضمیمه 135184
    البته بار اول دستور به خوبی کار کرد و ماشین اجرا شد، اما بعدش سیستم خاموش کردم و دفعه های بعدی با خطا مواجه شدم. بعد از کلی جستجو، تو issue های گیتهاب همین پروژه، راه حل رو پیدا کردم.
    فقط بگم که اون ip که برای نمونه گزاشته اونجا احتمالاً کار نکنه. آی پی که میخواید تو تنظیمات vagrant بزارید، باید تو رنج ip ای باشه که تو فایل vagrant تعریف کردید. مثلا تو فیلم آقای سیف زاده ip پیش فرض رو گذاشتن "192.168.33.10" که ما میتونیم تو تنظیمات vagrant از آی پی "192.168.33.1" استفاده کنیم.

    من حتی vagrant و virtualbox + کلیدهای رجیستریشون رو کامل پاک کردم اما بازم پابرجا بود که نهایتا از این راه درست شد.
    ویندوزم هم windows 8.1 x64 هست.

    من این روش رو رفتم اما باز هم مشکل بود :


    Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderbox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnlyNetworkInterface.VBoxManage.ex e: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interface IHost, callee IUnknownContext: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam())" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp0%...10%...20%...30%...40%.. .50%...60%...70%...80%...90%...100%

  32. #152

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام و خسته نباشید خدمت استاد سیف زاده عزیز و سایر عزیزان
    آخرین ویرایش به وسیله barnamenevisiren : دوشنبه 02 اسفند 1395 در 05:03 صبح

  33. #153

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام آقای سیف زاده
    من از روی آموزش شما بسیار استفاده کردم
    ولی جدول ها از صفحه بیرون می زنند
    یک عکس از سایت گرفتم
    به نظر شما اشکال در کجاست
    Screenshot from 2017-03-01 23-14-06.jpg

  34. #154

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    گروه تلگرام YiiPersian
    سلام دوستان
    چند نفر از دوستان از طریق ایمیل و فروم درخواست راه‌اندازی گروهی در تلگرام برای yii داشتند. از طریق لینک زیر میتونید عضو این گروه شوید.
    https://telegram.me/joinchat/A3kjrwEG4EUghoLQkKMRYg

    همچنین در حال آماده سازی میتینگ آنلاین هستم که به امید خدا هر هفته پنجشنبه یا جمعه علاقه‌مندان به yii دور هم جمع بشیم و عموما این جلسات با آموزش yii و تبادل تجربیات همراه هست. دوستانی که تمایل به شرکت در میتینگ آنلاین دارن(چه به عنوان شرکت‌کننده و چه به عنوان ارائه دهنده) میتونن در گروه تلگرام اعلام آمادگی کنن. با رای‌گیری اعضا انشاءالله 7 یا 8 آبان اولین میتینگ آنلاین علاقه‌مندان به yii خواهد بود.


    سلام این گروه پاک شده آیا؟ چون من نتونستم واردش بشم و تازه یاد گرفتم به یادگیری و به مشکل خوردم. تو قسمت دوم فیلم ها توی پوشه www من فقط یه فایل Index پوشه html نیست. چرا؟

  35. #155

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    من هم archive.tgz رو جایی پیدا نکردم، امکانش هست بزاریدش

    ممنون
    نقل قول نوشته شده توسط pevjak61 مشاهده تاپیک
    با عرض شرمندگي مشكلم حل شد. آدرس شبكه vm را در رنج آي پي virtualbox قرار دادم و دو روز معطلي من در اين مرحله به خيري به اتمام رسيد. و تونستم بهش ssh بزنم.

    با تشكر ويژه از دوستاني كه به راه حل مشكل در وب سايت github اشاره كردن.

    اما سئوالي از استاد سيف زاده عزيز داشتم. امكانش هست فايل archives.tgz را كه در ويدئوها ازش استفاده كرديد برامون بذاريد؟

  36. #156

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    با تشکر فراوان از مهندس سیف زاده فداکار
    کاش این فایلها به صورت زیپ شده در جائی آپلود میشد تا دانلودش راحتتر انجام میگرفت.

  37. #157

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام جناب سیفی و سایر استادادن عزیز

    لطف کنید هر کسی که میتواند ، مساعدت نماید و فایل Archieve.tgz مربوط به آموزش آقای سیفی را برای دانلود قرار دهد.
    ببینید در حال حاضر دیگر امکان ارتقاء php به نسخه های بالاتر از 5.3 در همان precise32 نیست . حال اگر راه حل این مشکل همان فایل archieve است که در حالت آفلاین اشاره شده است، لطفا این کمک را انجام دهید و اگر راه حل دیگر دارد ، از تمامی اساتید خواهش میکنم که کمک و راهنمایی فرمایند

    چون پس از نصب پی اچ پی و ... و همان بسته پایتون، از پس از آن دیگر نمیتوان php را ارتقاء داد و حتی با حذف هم نمیتوان نسخه های بالاتر را نصب کرد.

    ممنون و متشکر از تمامی شما عزیزان

  38. #158

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    مشکل بیشتر دوستان در نحوه راه اندازی yii2 بر روی لینوکس هست
    حالا یا روی راه اندازی vm مشکل دارن. یا vm راه اندازی میشه ولی روی نصب نرم افزار و yii2 مشکل دارن
    برای همین تصمیم گرفتم یه مجموعه آموزشی دیگه در کنار همین آموزشی، خدمت علاقه مندان تقدیم کنم.
    منتها در این مجموعه جدید نصب و راه اندزای بر روی ویندوز و نرم افزار wamp هست. همچنین موارد مهم yii2 بصورت پارامتری و سریع آموزش داده میشه، که برای شروع حداقل نیازها رو برطرف میکنه و برای آموزش جامعتر میتونه به فیلم‌های قبلی مراجعه کنه.
    هنوز در حال تهیه این مجموعه جدید هستم. بدلیل مشغله کاری نمیخوام زمان دقیق بدم، که شرمنده شما نشم
    ولی سعی میکنم تا ۳ ماه آینده تمومش کنم.
    همچنین مثل تمام کارهای قبلی رایگان خواهد بود
    سلامت و پیروز باشید.
    دوست دار شما. مهرداد سیف زاده

  39. #159
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    خیلی آموزش عالی هست واقعا زحمت کشیدید. ایکاش ادامه پیدا کنه .

  40. #160

    نقل قول: مجموعه آموزشی yii2 از مبتدی تا پیشرفته همراه با پروژه عملی ساخت cms

    سلام دوستان
    ضمن تشکر از زحمات آقای سیف زاده که با زبان نمیشه ازش برآمد . . .
    یکی از دوستان زحمت آپلود مجموعه آموزشی رو در گوگل درایو رو گذاشته بودن، بنده همین رو توی آپلودبوی قرار دادم:
    http://uploadboy.com/v6lpmeqjx4ro/3105/zip
    (البته امکان منقضی شدن لینک در آینده وجود داره)

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 239
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1402, 13:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •