نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رنگی کردن سطرهای datagridview بر اساس شرط خاص

  1. #1

    رنگی کردن سطرهای datagridview بر اساس شرط خاص

    با سلام .
    یه کد دیدم گفتم شاید به درد بقیه دوستان بخوره .

     foreach (DataGridViewRow roww in dataGridView1.Rows)	{
    if(dataGridView1[1,roww.Index].Value.ToString()=="تایید تعدادی")
    roww.DefaultCellStyle.BackColor=Color.BurlyWood;
    }


    این کد رو تویه فرم لود برنامتون مینویسین .
    تویه ستون (مثلا 1) هر جا که تایید تعدادی رو ببینه رنگ کل ستون رو عوض میکنه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: رنگی کردن سطرهای دیتاگریدویو بر اساس شرط خاص

    سلام دوست عزیز
    ممنون بابت قطعه کدی که گذتشتید در اختیار دوستان ولی دوتا سوال داشتم
    1- اگر این شرط براساس کوئری بود چیکار باید بکنیم؟
    2-من توی یکی از جداولم توی یک فیلدش از اعداد0و1 استفاده کردم حالا برای نمایش در گرید ویو میخام بجای عدد0مثلا بنویسه خانم و بجای عدد 1بنویسه آقا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟



    ممنون

  3. #3

    نقل قول: رنگی کردن سطرهای datagridview بر اساس شرط خاص

    سوال اولتون رو که متوجه نشدم . ولی وقتی تویه سطح برنامه میتونی این کار رو بکنی و شرط خاص رو بررسی کنی ، چه کاریه که بری از رویه دیتابیس بخونی .

    جواب سوال دومت هم که میشه :

    در رویداد CellFormatting همون گرید باید کد زیر رو بنویسی .


    private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)        {
    if (dataGridView1.Columns[e.ColumnIndex].Name.Equals("pass"))
    {
    string _val = e.Value as string;
    if (_val == null)
    return;




    switch (_val)
    {
    case "0":
    e.Value = "خانم";
    break;
    case "1":
    e.Value = "آقا";
    break;


    }


    }

  4. #4

    نقل قول: رنگی کردن سطرهای datagridview بر اساس شرط خاص

    اون کدی که نوشتم فقط بر اساس یک ظشرط کار میکنه .
    اصلاح شدش رو اینجا میزارم .




    if (dataGridView1.Columns[e.ColumnIndex].Name.Equals("pass"))            {
    string _val = e.Value as string;
    if (_val == null)
    return;




    //switch (_val)
    //{
    // case "0":
    // e.Value = "خانم";
    // break;
    // case "3":
    // e.Value = "آقا";
    // break;


    //}
    if (_val =="1")
    {
    e.Value = "آفا";
    }
    else if (_val == "3")
    {
    e.Value = "زن";


    }


    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: رنگی کردن سطرهای دیتاگریدویو بر اساس شرط خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    2-من توی یکی از جداولم توی یک فیلدش از اعداد0و1 استفاده کردم حالا برای نمایش در گرید ویو میخام بجای عدد0مثلا بنویسه خانم و بجای عدد 1بنویسه آقا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    برای این مورد بهتره در همون کوئری از دستور Case استفاده کنید. استفاده از رویداد گفته شده در دیتاگریدویو، برای رکوردهای بالا دردسر ساز هست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: رنگی کردن سطرهای دیتاگریدویو بر اساس شرط خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    برای این مورد بهتره در همون کوئری از دستور Case استفاده کنید. استفاده از رویداد گفته شده در دیتاگریدویو، برای رکوردهای بالا دردسر ساز هست.
    سلام
    ممنون از پاسختون میشه یه نمونه کد بزارید بی زحمت!!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: رنگی کردن سطرهای دیتاگریدویو بر اساس شرط خاص

    این اصل مطلب و این هم مثال

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رنگی کردن سطر های datagrid بر اساس شرط خاص
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 19:13 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1394, 10:34 صبح
  3. سوال: رنگی کردن سطرهای گزارش در استیمول بر اساس مقادیر دو ستون
    نوشته شده توسط momimomi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1392, 22:53 عصر
  4. رنگی کردن سطرهای مختلف یک دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 12:55 عصر
  5. رنگی کردن سطرهای خاصی از vsflexgrid 7.0
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •