صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 178 از 178

نام تاپیک: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

  1. #161

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط nPad.Net
    منم با همین خطا مواجه شدم!(می خوام بدونم علت اجرای Exception Format چی میتونه باشه)
    یک باگ در نسخه ی 7.0 این پروژه وجود داشت که منجر به تولید خطا در هنگام حذف رکورد میشد. این باگ برطرف شد. نسخه ی اصلاح شده (7.1) را از لینک ذیل دریافت بفرمایید:
    https://barnamenevis.org/showth...=50594&page=12

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : دوشنبه 16 فروردین 1389 در 20:51 عصر

  2. #162

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط paladin مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید. ضمن تشکر از پروژه خوبتون ،میشه بگید که combo و edit هارو توی footer چجوری گزاشتید؟
    این کنترل ها در تگ <FooterTemplate> که از زیر تگ های <TemplateField> کنترل GridView هست قرار داده شده اند.

    موفق باشید.

  3. #163
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    یک باگ در نسخه ی 7.0 این پروژه وجود داشت که منجر به تولید خطا در هنگام حذف رکورد میشد. این باگ برطرف شد. نسخه ی اصلاح شده (7.1) را از لینک ذیل دریافت بفرمایید:
    دمت گرم دقيقاً يك سال و دو روز بعد از اين كه باگ رو كشف كردم اين مشكل رو رفع كرديد!

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=114
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  4. #164

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    دمت گرم دقيقاً يك سال و دو روز بعد از اين كه باگ رو كشف كردم اين مشكل رو رفع كرديد!

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=114
    حسش نبود رفعش کنم

  5. #165

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    بله میشه. خروجی اون تابع، یک جدول هست. در جدول، پیمایش و رکوردها رو وارد کن.

    موفق باشید.
    درسته که نتیجه یه جدوله ولی نمی تونم روی سطرها حرکت کنم.

  6. #166

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

            public static OrdersProvider Instance
    {
    get
    {
    if (_instance == null)
    {
    _instance = (OrdersProvider)Activator.CreateInstance(
    Type.GetType(SiteHelper.Settings.Orders.ProviderTy pe));
    }
    return _instance;
    }
    }

    سلام می خواستم بدونم چرا این property به صورت static تعریف شده
    یا این property

    public static class SiteProvider
    {
    public static OrdersProvider Orders
    {
    get { return OrdersProvider.Instance; }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله iman_ad : یک شنبه 29 فروردین 1389 در 00:39 صبح

  7. #167

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط iman_ad مشاهده تاپیک
            public static OrdersProvider Instance
    {
    get
    {
    if (_instance == null)
    {
    _instance = (OrdersProvider)Activator.CreateInstance(
    Type.GetType(SiteHelper.Settings.Orders.ProviderTy pe));
    }
    return _instance;
    }
    }

    سلام می خواستم بدونم چرا این property به صورت static تعریف شده
    از Singleton Pattern استفاده کردم. در موردش تحقیق کن.

    موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : یک شنبه 29 فروردین 1389 در 01:06 صبح

  8. #168

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    می شه بگی چه اتفاقی در حافظه موقع استفاده از چنین property هایی می افته. معمولا توی asp.net از property های static اجتناب می شه، می شه یکم توضیح هم بدید من چیزی که گفتید حتما مطالعه می کنم

  9. #169

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط iman_ad مشاهده تاپیک
    می شه بگی چه اتفاقی در حافظه موقع استفاده از چنین property هایی می افته. معمولا توی ASP.NET از property های static اجتناب می شه، می شه یکم توضیح هم بدید من چیزی که گفتید حتما مطالعه می کنم
    Singleton Pattern برای تضمین ایجاد یک نمونه ی یکتا از یک کلاس استفاده میشه.

    اون Property که می بینی بحثش فرق می کنه. Singleton هست.

    موفق!

  10. #170

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    متوجه شدم استاد فرقش با اینکه کلاس static تعریف کنیم چیه؟

  11. #171

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    نقل قول نوشته شده توسط iman_ad مشاهده تاپیک
    متوجه شدم استاد فرقش با اینکه کلاس static تعریف کنیم چیه؟
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=87810

  12. #172

    Wink نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    خواهش می کنم راهنمایی کنید موقع اجرا خطای زیر را صادی می کند .
    Server Error in '/GridView_Functions_by_Behrouz_Rad' Application.
    Compilation Error
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
    Compiler Error Message: BC30561: 'Globalization' is ambiguous, imported from the namespaces or types 'System.Web, System'.
    Source Error:
    Line 151: xCell.Controls.Add(btnSel)
    Line 152: xCell.Attributes.Add("align", "center")
    Line 153: xCell.BackColor = Color.FromArgb(Int32.Parse("5A49A7", Globalization.NumberStyles.AllowHexSpecifier))
    Line 154: xItem.Controls.Add(xCell)
    Line 155: e.Row.Cells(6).Controls.Add(xItem)
    Source File: D:\Documents and Settings\amir\Desktop\GridView_Functions_by_Behrou z_Rad\Default.aspx.vb Line: 153

    Show Detailed Compiler Output:


  13. #173

    Wink نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    خواهش می کنم راهنمایی کنید موقع اجرا خطای زیر را صادی می کند .
    Server Error in '/GridView_Functions_by_Behrouz_Rad' Application.
    Compilation Error
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
    Compiler Error Message: BC30561: 'Globalization' is ambiguous, imported from the namespaces or types 'System.Web, System'.
    Source Error:
    Line 151: xCell.Controls.Add(btnSel)
    Line 152: xCell.Attributes.Add("align", "center")
    Line 153: xCell.BackColor = Color.FromArgb(Int32.Parse("5A49A7", Globalization.NumberStyles.AllowHexSpecifier))
    Line 154: xItem.Controls.Add(xCell)
    Line 155: e.Row.Cells(6).Controls.Add(xItem)
    Source File: D:\Documents and Settings\amir\Desktop\GridView_Functions_by_Behrou z_Rad\Default.aspx.vb Line: 153

    Show Detailed Compiler Output:


  14. #174

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    سلام و خسته نیاشید
    اول از زخمات جناب آقای راد کمال تشکر را دارم. من آخریت تسخع را دانلود و اجرا کردم که در صفحه خروجی پیغام زیر را نمایش می دهد:
    Generating user instances in SQL Server is disabled. Use sp_configure 'user instances enabled' to generate user instances.
    و gridview خالی نمایش داده می شود.
    ممنون از توجهتون

  15. #175

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    دوست عزيز من از اولين كد شما در رابطه با اعمال متداول Gridview دريكي از پروژ ههايم استفاده كردم وبسيار خوب بود ولي يك اشكالي كه در پروژه من ايجاد شده اين است كه پس از اضافه كردن يك رديف به gridview وزدن دكمه refresh مربوط به صفحهweb همين رديف دوباره به gridview اضافه مي شود بدون اينكه من رويدادي را اجرا كرده باشم لازم به ذكر است كه عمل اظافه كردن از اين طريق انجام مي شد OnRowCommand="doInsert" درحالي كه من دكمه اضافه را نمي زنم ولي با refresh كردن اين رويداد را اجرا مي كند

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار shirin_sh1024
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    واقعا ممنون
    میخواستم همون طوری که خودتون گفته بودید فقط با دکمه تشکر ازتون تشکر کنم ولی هر کاری کردم نتونستم خودم رو راضی کنم
    خیلی عالی بود
    در ضمن ما ایرانیا عاشق چیزای مجانی هستیم که استفاده کنیم تا یه چیزی واسه دانلود کسی میزاره که جنبه آموزشی داره همه هول میشند و سریع میخوان همون رو حاضر آماده یه جا استفاده کنند واقعا حس بدی میده به کسی که روی اون کار زحمت کشیده .
    دوستان فکر میکنم هدف این باشه که از این پروژه استفاده کنید برای آموزش و بعدا از اطلاعاتی که یاد گرفتید در پروژتون استفاده کنید نه اینکه کامل بخواید چیزی رو کپی پیست کنید تو پروژتون و هیچی ازش ندونید.

  17. #177

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    لطفا اگه میشه فایل دیتابیسش رو برام بفرستید تا اینور تو sqlserver ریستورش کنم
    من یخورده با یوزرهای تو sqlserver ور رفتم قات زده کلا
    این برنامه رو هم اجرا نمیکنه و تو کانکشن استرینگش ارور میگیره
    مرسی

  18. #178

    نقل قول: داونلود کد: اعمال متداول با GridView در ASP.NET 2.0

    اقا این برنامه خیلی محشر هست فقط اگر بگین که من چطوری میتونم به جدول ها تو پایگاه دادش دسترسی پیدا کنم تا بتونم توسعش بدم یا گزینه هارو اضافه کنم چون با qury analizor sqlserver زیاد آشنایی ندارم و همه کارامو با خود جدولا انجام میدم ممنون میشم

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. ستون gridview و استایل خاص
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 23:53 عصر
  2. حذف از GridView
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:39 صبح
  3. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •